Toxic @ De Heuvel Gallery
De Heuvel Gallery is chique stijlvol maar ook super spannend met 10 verschillende ruimtes en mogelijkheden waar je bijna elke fantasie kunt beleven. Dit beloofd dus wat... Naast de Dance, Lounge, Dungeon en Rope Areas is er meer bij Toxic; Het Nachtwacht cafe, de fetish pub, een royale omkleedruimte met voldoende lockers. 
 
Bij binnenkomst loop je langs het zwoele vintage standje van Latex Loving Lady Wencke. Hier kun je je latex heerlijk laten verwennen door de crew van Loving Latex. Je wordt getrakteerd op een shining extraordinaire. Kleding als weerspiegeling van je persoonlijkheid. Schitter & straal... Een genot om te ervaren!! [ook voor lak en leer is er aandacht!]
 
Een sfeervolle foto in je mooiste fetish creatie? Ga dan bij Rolf Maas langs in zijn fetish photobooth! Deze foto's vind je tijdelijk terug op onze website, log in en download je foto.. Share, like en enjoy!
 
Met een rope dress op de foto? Maak kennis met rope art bij de stand van On Top of Love. Je kunt naast tips voor rope art ook terecht voor de allerleukste gadgets. Een stukje Den Bosch in Tilburg voor late night fashion, toys en meer..
 
De grote gezellige stand van Mad-Men partykleding vind je op het balkon, eerste verdieping. Patricia en Jan nemen vele mooie lederen creaties mee om gelijk te shoppen. Bezoek eens vrijblijvend hun stand en vraag naar de laatste trends.
 
Toxic Main Stage
Laat je verrassen door deze fantastische dj's die er elke editie weer een avond en nacht van maken die niemand kan overtreffen. Een geweldige line-up met enkel top artiesten die als geen ander weten hoe ze het publiek moeten opzwepen
 
Stilstaan is géén optie! Onze Outrageous Dj's  Da Dominator, Dali, Ruben Vitalis,  
Franco Baresi, Ed Mission en Marcello Dimitrevic. Zij brengen jullie een muzikale mix van hardtrance, techtrance, techno, trance, tribal house.
 
 
Dirty Sound Area
 
     
 
Pedro en Vitto!
Samen resident bij Toxic:
 
Op de 1ste verdieping vind je hun Dirty Sound area. Een must voor iedereen!
 
Na het overweldigende succes van de vorige edities kan het niet anders dan dat zij jullie wederom meenemen op hun classic, club, groove, tribal en progressive sounds.
 
REM´s Lounge & Dance Area
 
In de volledig gerestylde lounge area kun je genieten van DJ REM zijn stijlvolle deephouse en lounge muziek. Heerlijk uit je dak, dansen op heerlijke deep house klanken of chillen in de prachtig gedecoreerde aangrenzende lounge area. Naast de lounge en dance ruimte vind je hier ook een gezellige bar, het SDC meeting point waar je op vertoon van je SDC bracelet een glaasje bubbels ontvangt.
 
DJ REM speelt in op de sfeer zodat er een aangename ambiance ontstaat. Zijn nu al legendarische sounds voel en hoor je al bij binnenkomst! Deze editie met special guest dj!
 
 
 
Jimmy's bondage & RonaH's play area
Jimmy Ropes Art en zijn crew. De spannendste shows en rope arts. Geniet van hun artistiek touwenkunst Shibari-Kinbaku. Zij nemen jullie mee in de wereld van magie en esthetiek...
 
Bondage is spannend, verleidelijk en intiem. Je kunt touw gebruiken om emotioneel contact te maken met je partner, en om te koesteren, overmeesteren of omhelzen. Maar je kunt het ook gebruiken om je partner te versieren, letterlijk en figuurlijk.
 
Bij Toxic zal het je aan niets ontbreken, wij hebben de mooiste speelruimtes met gave speeltoestellen.
 
Deep House Dance Area
Anthny neemt je mee op zijn eigentijdse Deep House Sound! Met heerlijk herkenbare vocal van nu en vroeger! De uitdaging om te ervaren.
 
Toxic biedt het totaal pakket in een luxe jasje waar al je zintuigen gestreeld worden, waar je gelijkgestemde kan ontmoeten, waar fantasie en realiteit elkaar omarmen. Waar je je kan overgeven aan een ontspannende avond/nacht op legendarische & diverse sounds.
 
 
 
De laatste 50 online tickets staan klaar! OP = echt OP!
 
Selecteer de juiste datum!!
           
De tijd begint nu echt te dringen. Je moet nu echt de beslissing gaan nemen; ga ik wel of niet naar Toxic. Uiteraard is er maar één goede keuze.
 
Bestel nu een van de allerlaatste on-line tickets en beleef het feest waar je al zoveel over gehoord hebt en waar je al zo lang nieuwsgierig naar bent. Er zijn bij de voorverkoop shops nog een beperkt aantal tickets verkrijgbaar! Op = echt OP!
 
Voor diegene die de tickets al in huis hebben; Je kunt uitkijken naar een geweldige belevenis.
 
 
 
Toxic goes Loversland... Binnenkort alle ins & outs...