Hej!
 
Här kommer en specialutgåva av Drömcentrums Nyhetsbrev.
 
Vi har nämligen mycket goda nyheter till dig idag, som vi är säkra på att du kommer att uppskatta. Faktiskt så säkra att vi ger dig alla pengar tillbaka, om du inte tycker som vi. Men låt oss börja från början!
 
Under lång tid har vi funderat på hur vi ska kunna erbjuda dig en inspirerande kurs i drömtydning, som du ska kunna göra enkelt hemma, utan att behöva avsätta en speciell tidpunkt eller plats. Och efter 1,5 år arbete är vi nu klara. Låt oss presentera: Drömskolan!
 
Vi bjuder härmed in dig till sex spännande månader som innehåller allt vad du kan önska dig om drömmar och drömtydning. Under det närmaste halvåret kommer du att få de verktyg som du behöver, för att verkligen börja skapa det liv som du kanske länge längtat efter. Det handlar om att leva mitt i livets enorma överflöd, tillåta dig att ta emot kärlek, god hälsa och bra ekonomi. Och vet du vad det bästa av allt är?
 
Jo, att det inte är någon annan som kommer att säga hur du ska leva ditt liv. Det är nämligen dina egna drömmar som kommer att vara guide på denna spännande resa! Visst låter det bra!? Men det blir snart ännu bättre!
 
Drömskolan är en kurs med ditt inre som utgångspunkt. I kursen lär du dig alla hemligheter om hur du förstår dina egna, och andras, drömmar. Men den utmanar också dina invanda tankemönster, så att du vågar göra val och förstå kraften i att använda nattens drömmar för att skapa dig ett rikare och lyckligare liv.
 
I de sex kursbreven (se innehållet i kursbreven här) kommer du steg-för-steg att lära dig allt du behöver kunna om drömtydning! Visste du till exempel att dina drömmar kan berätta för dig:
 
1.     Hur du kan komma tillrätta med stress, oro och ångest.
2.     Vilka begåvningar som du har, men inte tar tillvara på.
3.     De förvarnar och avslöjar hur du kan undvika kriser och olyckor.
4.     Hur du kan lösa problem som du har i ditt vakna liv.
5.     De speglar sanningen inom dig och hjälper till att skapa en positiv självbild.
6.     De berättar hur du bäst ska handla i livet för att nå framgång.
7.     Du kan få förvarningar om kommande problem med din kropp – och hur de kan läka.
 
Se ännu fler fördelar här!
 
 
Men - kursen handlar inte ”bara” om drömtydning, utan också om hur du kan omsätta din visdom i din vardag. Till din och din familjs glädje. Vem vet, kanske du efter detta halvår känner att du vill dela med dig av din nya kunskap – då är det perfekt att du efter kursen får en praktisk lathund där vi berättar hur du kan hjälpa andra att se denna gåva! Du får dessutom flera videointervjuer och extramaterial och, ja se själv här vilka bonusar vi ger dig just nu (Värde: upp till 2 285 kronor)!
 
 
Och – nu kommer det bästa av allt! Eftersom vi vill tacka dig som har Drömcentrums Nyhetsbrev får du 25 % rabatt på kursen idag! Denna gåva vill vi ge till dig eftersom vi vet att du är en av de trogna läsarna av detta Nyhetsbrev.
Observera dock att detta erbjudande bara gäller till den 31 oktober 2014, så boka din plats i Drömskolan idag!

Läs kursinnehållet och se vilka två drömterapeuter som skapat utbildningen här!
 
Vi ses i Drömskolan i höst! Smile
 
 
Med all Kärlek
Robert & Agneta
 
 
PS. Dina bonusar är värda upp till 2 285 kr och dessa får du givetvis utan extra kostnad, trots att du även får rabatten på 25 procent! Och glöm inte detta – du riskerar inget att gå med i Drömskolan! Om du inte är nöjd med ditt första kursbrev, får du nämligen ALLA pengar tillbaka på ditt konto! Vi tar all risk! Du har allt att vinna!
 
Klicka här för att komma direkt till Drömskolans hemsida där vi berättar mer utförligt om kursen.