Welk lichtgevend pad sla jij in?


In de maand juli kan je het gevoel krijgen dat je op een kruispunt staat van meerdere wegen. Eigenlijk maakt het niet zoveel uit welke weg je kiest. Het gaat meer om de beweging en de ervaring die je opdoet. Dat is voor nu een doel op zich. Bevalt het ingeslagen pad je niet, dan kun je eenvoudig je koers verleggen naar een van de andere mogelijkheden. Zo ligt er voor eenieder de uitnodiging om een eigen ontdekkingsreis te maken in een wereld waar veel veranderingen gaande zijn. Soms moet je eerst op wat diepere lagen ervaringen opdoen voordat je door hebt wat er anders is. Je mag je laten verwonderen en steeds opnieuw kijken wat je nu weer aan de hand hebt. Wees nieuwsgierig door vanuit interesse vragen te stellen, waar de bijzondere dingen eigenlijk voor dienen die je onderweg tegen komt. Het doet een beetje denken aan één van de rondes in een spelshow vroeger op TV waar ieder lid uit een panel een verhaal vertelde over een uniek voorwerp. Het was dan de bedoeling dat je raadde wie het bij het juiste eind had. In de huidige tijd denk je soms ook te weten wat de functie is van iets vreemds of onbekends dat je in leven ontmoet. Later blijkt het toch een ander doeleinde te kennen. Wees daarin mild naar jezelf en ben eerlijk over je onwetendheid en eventuele missers. Deze zijn eerder hilarisch dan vernederend en maken onderdeel uit van een universeel en collectief leerproces. De werkelijkheid van vandaag, kan morgen zomaar anders zijn.

Door je flexibel en onderzoekend op te stellen en een open houding aan te nemen, kan je op een verrassende manier één of meerdere missing links vinden om voor jezelf cirkels rond te maken. De informatie die met vele sensoren opgepikt wordt in de buitenwereld, kan gespiegeld worden naar de binnenwereld. De healingprocessen die hierdoor op gang komen, worden ondersteund door (buitenaardse) sjamanistische healers, die gebruik maken van vijf windrichtingen; die van vuur, water, aarde, lucht en verbinding. Alles wat ooit losgeraakt is, wordt nu weer verbonden; een grootse reconnection. Jij kunt hieraan bijdragen door op deze energie mee te resoneren, deze te ontvangen en nadat de losse eindjes zijn samengesmolten, de ontstane verlichting weer door te geven. De nauwelijks te omschrijven goddelijke verfijning die zich voltrekt, is eindeloos. De aardse veranderingen kennen een weerspiegeling op kosmisch niveau. Na integratie en transformatie wordt het licht weer teruggekaatst, zodat het ook bij ons weer mooi werk kan doen. Een fascinerend schouwspel, dat bijna niet te tekenen valt.

Je mag deze fraaie lichtshow aanschouwen en in jou ontvangen, koesteren, vermeerderen en zo laten groeien. Je kunt steeds opnieuw voelen wat deze energieeën met je doen. De healer in jou kan als je dat wil, wakker geschud worden. Schrik niet als je daarbij robot- of science fictionachtige structuren en taferelen onderweg tegenkomt. Hoewel deze in een ander "lijf" geboren zijn en op een andere manier uiting geven aan zichzelf, zitten daar wel degelijk emoties achter. Probeer daarom om door de uiterlijke verschijning, het omhulsel heen te kijken. Door verbinding met de bron te maken, communiceer je via eenzelfde kanaal en kunnen nieuwe lagen met andere mogelijkheden in nieuwe dimensies geopend worden. Resoneer met deze energie' en wissel deze energie uit. Laat je verrassen door het effect. Dit kan ontroerend zijn en ook tekens van herkenning geven. Als het gepaard gaat met tranen, dan is het interessant om deze verder te onderzoeken. Dikwijls ligt de focus namelijk op de verdrietige kant van tranen, terwijl deze nog zoveel meer kwaliteiten bevatten. Je krijgt zo contact met de vele typetjes die in je zitten. Deze kun je ook zien als een soort (DNA)-streng. Hoe meer strengen, hoe veelzijdiger. Het aan de oppervlakte komen van al deze kanten van jezelf en de bijbehorende opties, kan soms overweldigend en duizelingwekkend zijn. Dit vraagt om vanuit zelfzorg extra aandacht te besteden aan een goede gronding zowel met de aarde als het universum en een gecentreerde uitlijning in jezelf.

In de tekening verscheen een grote gele zon op de hoogte van het hart. Als deze gaat stralen dan gebeuren er verschillende dingen. Er manifesteren zich nog twee grote bollen, die samen met de zon een drie eenheid vormen. Dit zorgt voor een andere spijsvertering zowel van fysiek voedsel, maar ook van lang onderdrukte emoties. Er ontstaat in het grotere geheel een andere balans van voeden en gevoed worden. Dit werkt heel verfrissend. De onderste tekening mag gezien worden als een procestekening, terwijl de bovenste tekening inzicht geeft in de effecten van het behaalde resultaat. Na een lange tijd van ploeteren, breekt nu de tijd aan van het vinden van welkome alternatieve wegen. Een reis die zich kenmerkt als een verkenningstocht door een nieuwe energiecultuur. Ben je eenmaal gewend aan alle veranderingen en heb je die geïntegreerd, dan komt er ruimte om te gaan spelen met de energetische lichtbollen die je kunt onderscheiden aan de horizon. Haal je deze naar je toe en breng je deze in beweging, bijvoorbeeld door met hen te jongleren, voetballen of te bowlen, dan worden jouw innerlijke batterijen op een aangename manier opgeladen. Het is net een soort krachtstroom, die gepaard gaat met een dansende beweging om vrolijk van te worden; grappig, opwindend en ook vernieuwend. Een extra leuke bijkomstigheid zijn de onverwachte ontmoetingen, verbindingen en nieuwe relaties die in dit spel verwelkomt kunnen worden.

Een maand toegewenst waarbij je vanuit het nemen van verantwoordelijkheid voor wat je ziel creëert op mysterieuze wijze een cyclus voltooit, waardoor je met enthousiasme een lichtgevend, speels en vreugdevol pad kan verkiezen.


WORKSHOPS EN TRAININGEN OP DE COACH-INN AGENDA:

9 SEPTEMBER: Vrouwennatuur (4 DAGEN)
In deze cocreatie met Carin Mannak wordt in een veilige en voedende bedding een afwisselend programma geboden met sjamanistische rituelen waaronder een zweethutceremonie, energetisch adem- en lichaamswerk, godinnenopstellingen, een warm water rebirthing en andere creatieve werkvormen.

15 JULI ADEM-INN (AVONDWORKSHOP)
Kom op adem in een transformerende, bewust verbonden ademsessie.

19 SEPTEMBER: SPECIALIST-INN-OPSTELLINGEN (OPLEIDING 5 DAGEN - LEVEL 2)
Na de basistraining Coach-Inn-Systemen waarin je leert om zelf opstellingen te begeleiden, start er in september een vervolgtraining waarin je meer verschillende systemische werkvormen gaat toepassen en de kennis, vaardigheden en attitude opdoet om de dynamieken in systemen nog beter te kunnen doorgronden.

19 NOVEMBER: VRAAGGERICHT ENERGIE WAARNEMEN (OPLEIDING 8 DAGEN)
Een training waarin je leert om energie waar te nemen en te vertalen in metaforen die ondersteunend werken in coaching en therapeutische processen.


FILMTIP
In de afgelopen maand keek ik op Picl naar de film "I am the river and the river is me". Deze gaat over een kanotocht op de Whanganui river; de eerste rivier die erkend is als rechtspersoon. Ik heb goede herinneringen aan dit gebied in Nieuw Zeeland. Fijn om in deze film met een boodschap, de beelden te zien en de energie weer op te snuiven. Toen ik daar in 2012 was, heb ik de energie als erg sterk en krachtig ervaren. Deze vormde de inspiratie voor het maken van de eerste Innergy Waters-remedieset. Wil je daar meer over weten? Neem dan een kijkje in de Energiewinkel op de website.


RECEPT VAN DE MAAND
Meerdere keren zag ik op Instagram en Facebook een filmpje voorbij komen van pannenkoekjes gemaakt van rijstenvellen. Dat leek me nu echt een leuk gerecht. Toen ik op een borrel was, waar een vriendin van mij deze serveerde, werd ik geïnspireerd om zelf ook een variant te maken. Het is een lekker, leuk, origineel en verrassend recept geworden.


CONSULTEN
Je bent van harte welkom voor trainingen, workshops, (Human Design) readingen, opstellingen en (adem)coaching. Wil je een afspraak maken, dan adviseer ik je om een mail naar info@coach-inn.nl te sturen. Je ontvangt van mij dan enkele datavoorstellen. Van 20 juli tot en met 25 augustus sluit Coach-Inn de deuren voor een zomer stop. Ik wens iedereen een goede zonnige tijd toe!


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Voor de Innerlijke Groeireizen zie www.jewordtthuisgebracht.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de gerechten, die geserveerd worden in het Bolwerk staan op dagelijkse-voeding.nl. Daar staat ook meer informatie over het Coach-Gourmet. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.