Nieuwsbrief Juni 2017

Jannes - Gevoel Van Samen Zijn - CD
 
EXCLUSIEF BIJ ONS IN DE VOORNOTERING (tot 1 juni 2017) EEN GESIGNEERD EXEMPLAAR EN SLEUTELHANGER IN DE STIJL VAN DE NIEUWE CD. EN NATUURLIJK OP DE DAG VAN RELEASE IN HUIS!
Dit album is deze keer ook weer tot stand gekomen i.s.m. Jannes’ vaste schrijf- en productieteam Emile Hartkamp en Norus Padidar. Het is iedere keer weer een uitdaging om iets nieuws te produceren, maar ook dit keer is het Jannes weer gelukt om een prachtig album af te leveren. Zomerse klanken, uptempo en gevoelige liedjes wisselen elkaar af en zijn de kenmerken van het prachtige nieuwe album.   Het album draagt de naam ‘Gevoel Van Samen Zijn’. De naam is bewust gekozen, want hoe geef je je trouwe fans iets terug van hetgeen je al jaren van die fans krijgt? Jannes wil tijdens zijn jubileum ‘samen zijn’ met zijn fans. Want zonder zijn fans, had Jannes dit jubileum nooit bereikt! Het album ‘Gevoel Van Samen Zijn’ draagt Jannes dan ook op aan zijn fans. Het album bevat 12 nieuwe liedjes en 3 liedjes die Jannes opnieuw heeft opgenomen. ‘Eleonora’, ‘Ga Maar Weg’, en ‘Ik Wil Naar Griekenland’ zijn hits waar Jannes ooit mee begon. Deze hits zijn in een verfrissend nieuw jasje gestoken
 

BESTEL NU
RadioNL Vol. 23 - CD

Alle Nederlandstalige hits van dit moment

In haar 11e levensjaar is Radio NL te beluisteren op meer plaatsen dan ooit tevoren. Door de uitbreidingen van zenderfrequenties bereiken ze inmiddels bijna heel Nederland. Alweer een vers deel in één van de populairste Nederlandstalige series. Op deel 23 is weer een keur aan artiesten te vinden met hun nieuwste hits zoals Gerard Joling & Tino Martin, Frans Bauer, Rene Schuurmans, Django Wagner, John de Bever, Stef Ekkel, André Hazes, Wesley Klein, Jaman en nog vele anderen! De release wordt weer ondersteund door een uitgebreide campagne op Radio NL en TV Oranje.
 

BESTEL NU
Tino Martin - Hoe Ik Het Zie - CD

Nieuw album van deze Haagse volkszanger

Tino Martin: Het is al bijna 20 jaar geleden dat ik voor de eerste keer op de planken stond in 1998. In de afgelopen 20 jaren heb ik veel meegemaakt, veel gehoord en gezien en uiteraard geeft dit inspiratie voor mooie nieuwe nummers. Ik heb heel sterk het gevoel dat ik op de juiste weg zit nu. Mijn eigen geluid en persoonlijke nummers, daar wil ik erg graag op voortborduren en verder uitbouwen. Dit album heeft 2 bonus tracks, waarvan 1 Engelstalig nummer “love me once”.

 

BESTEL NU
Liever telefonisch bestellen? Bel naar: 0522-471254

Volg nu ook uw bestelling bij ons met Track &Trace op brievenbuspost
Nieuw: Chatfunctie op onze website - Voor al uw vragen


NIEUW BIJ DE CD-HAL:

Andre Hazes Jr. - Wijzer - CD Ferry de Lits - Ademloos - CD Wesly Bronkhorst - 15 Jaar - 2CD
Muziekfeest Op Het Plein - Deel 2 - 2CD Bouke - This Is Me - CD 100x Zomer 2017- 5CD
Helene Fischer - Helene Fischer - CD Bergblitz Daniel - Jetzt Gehts Los - CD Nockalm Quintett - Die Welt Braucht Liebe - 3CD

WORDT VERWACHT:

Die Grubertaler - 15 Jahre Jubilaumsalbum - CD 
02-06-2017
QMusic - Top 500 Van Het Foute Uur 2017 - 6CD
16-06-2017
Semino Rossi - Ein Teil Von Mir - CD
23-06-2017
De Leukste Kidshits - Zomer 2017 - 2CD
23-06-2017
Hitzone 82 - 2CD
30-06-2017
Amigos - Zauberland - CD
28-07-2017
Woonwagenhits Top 50 - Deel 9 - 2CD

 

Alweer Deel 9 uit deze succesvolle 2CD Serie!
Na de succesvolle eerdere delen uit de serie is hier de Woonwagen Top 50 deel 9. Vijftig tracks van alleen de beste artiesten die Nederland rijk is, maken de Top 50 Woonwagenhits deel 9 tot een heerlijke Dubbel - CD. Onder andere Frans Bauer, Jannes, Henk Bernard, Henk Dissel, Grad Damen, Jaman, Rein Mercha, Willem Barth, John West, Wesly Bronkhorst, Frank & Jamy van Etten, Marianne Weber & John de Bever, en vele andere toppers schitteren op dit dubbelalbum, dat een must is voor de liefhebber van het Nederlandstalig lied!
Openingstijden winkel Ruinen
Ma - Di : GESLOTEN
Woe - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zat : 9.00 - 17.00 uur
De koffie staat klaar!
Contactgegevens
Mr. H. Smeengest. 15
7963 BM Ruinen
Tel: 0522-471254
Email: winkel@cdhal.com