Nieuwsbrief april 2014

Het bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsverruiming is steeds meer "common". Veel zakelijke coach- en opleidingstrajecten, maar ook workshops en bijeenkomsten in de privésfeer kennen een spiritueel tintje. Daar waar termen als energie, aura's en chakra's, gidsen, begeleiders en engelen een aantal jaren geleden nog voor fronsende wenkbrauwen zorgde, hoef je nu de TV maar aan te zetten en wordt er openlijk over dit soort onderwerpen gesproken. Voor veel mensen is het bezig zijn met spiritualiteit uit nood geboren. Burn-out, depressie en vragen over de zin van het leven zijn vaak een trigger voor een dergelijke zoektocht. Datgene wat onderweg gevonden wordt, maakt dat het interessant is om hiermee door te gaan. Op dit moment valt mij zowel bij mezelf als ook bij veel mensen om mij heen op, dat er veel poortjes in het bewustzijn opengaan; een toegang tot andere tijden, realiteiten en werkelijkheden. Enerzijds tekenen van helderheid, herkenning en dejavus die voor een prettige stroming zorgen, anderszijds soms ook een bron van chaos die tot veel verwarring en ook onenigheid kan leiden. Zeker als de groeiprocessen (te) snel of abrupt verlopen rent de energetische wereld ver vooruit op dat wat fysiek en aards "bevat" kan worden. Belangrijk om dan steeds weer de intuitieve waarnemingen en ervaringen te ordenen ongeacht of deze nu via gevoel, beelden, geluiden of weten tot je komen. Dit kun je doen door in- of uit te zoomen en jezelf innerlijk te bevragen: gaat het over het verleden, heden of de toekomst, wat hoort op de voorgrond en zijn er dingen die naar de achtergrond geschoven kunnen worden, is het van mij of van een ander, heeft het betrekking op het hier en nu of is er sprake van een herinnering aan een vorig leven, parallelle wereld of ander universum, is het de bedoeling om dingen met elkaar te verbinden of juist de hoogste tijd om los te laten en ergens strepen onder te zetten? Zo kun je vele vragen stellen. Weet dat jij te allen tijde jouw interne volumeknoppen zelf kunt regelen en geef jezelf letterlijk en figuurlijk die rust en ruimte die nodig is om alle informatie te kunnen behappen. Dan worden gevoeligheid en sensitiviteit dierbare gidsen en valt er op een gezonde manier nog veel interessants te ontdekken.

ENERGIEBOODSCHAP VOOR OUDER EN KIND
Als een kind allerlei signalen afgeeft dat het niet lekker in zijn of haar vel zit, maar het gevoel niet onder woorden kan brengen dan is het voor een ouder niet altijd even makkelijk om de vinger op de zere plek te leggen. Laat staan om de juiste begeleiding te geven. In dat geval kan een kijkje in de onderstroom van de energie voor veel verheldering zorgen. Met de vraag "welke positie kan ik als ouder innemen, opdat mijn kind een gezonde groei door kan maken" spreek ik graag een energieboodschap in. Deze ontvang je binnen een week in jouw mailbox. Voor meer informatie of een bestelling kun je me bellen 033-4451480 of mailen.

21 MEI: WORKSHOP FAMILIEOPSTELLINGEN
21 mei staat in het teken van het doorbreken van (familie)patronen en het inzicht krijgen in levensvraagstukken met behulp van een familieopstelling. In deze workshop Inzicht-Inn-Familiepatronen is er nog ruimte voor vraagstellers en representanten.

3 JUNI: VERDIEPING EN TRANSFORMATIE (STRIPPENKAART)
Behoefte om eigen thema's uit te werken, een verdieping aan te brengen in het begeleiden van (familie)opstellingen en energetisch waarnemen of zin om te experimenteren met deze methodieken? Op 3 juni is er weer een strippenkaartdag Verdieping en Transformatie. Je kunt je inschrijven voor een losse workshop of een abonnement afnemen.

5 JUNI: VERDIEPING VRAAGGERICHT ENERGIE WAARNEMEN (LEVEL 2) Heb je na de opleiding Vraaggericht Energie Waarnemen of een andere basis-readingopleiding behoefte om je verder te bekwamen in het energie waarnemen bij jezelf en anderen en wil je op verantwoorde en professionele wijze energetische boodschappen vertalen naar resultaatgerichte interventies, dan is de 5-daagse Verdieping Vraaggericht Energie Waarnemen wellicht iets voor jou. Met deze verfijning, verdieping, verbreding van de waarnemings- en healingtechnieken, het aanscherpen van vaardigheden en een uitbreiding van het scala aan energetische werkvormen wordt de inzet van de intuitie in de dagelijkse praktijk (zowel zakelijk als privé) steeds vanzelfsprekender en effectiever.

27 AUGUSTUS: COACH-INN-SYSTEMEN SNELKOOKPAN (LEVEL 1)
Op 27 augustus start de Coach-Inn-Systemen snelkookpan. Een 10 dagdelen durende opleiding om jezelf die basisvaardigheden en theorie eigen te maken, die nodig is om zelf familie- en organisatieopstellingen te begeleiden in jouw eigen (werk)omgeving.

BOEKENTIP VAN DE MAAND
Deze maand besteed ik graag aandacht aan het boek "Verslaafd aan liefde - de weg naar zelfacceptatie en geluk in relaties" van Jan Geurtz dat op verschillende manieren op mijn pad kwam. Hij beschrijft op humoristische en ook duidelijke wijze dat de zoektocht naar liefde en erkenning voortkomt uit zelf-afwijzing. Door je hier van te ontdoen kan een vicieuze cirkel doorbroken worden en ligt de weg open naar het pad van onafhankelijkheid dat vervuld is van liefde en helderheid ongeacht of je wel of niet een relatie hebt.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op twitter en Facebook. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.