Nieuwsbrief
Februari 2013
  ___________________________________________________________________________
 
Nieuwsflash 1
 
Gesterkt door de positieve reacties van de deelnemers aan het seminar in Rosmalen en in Wilsele hebben we beslist om de interactieve uiteenzetting 'De essenties van het leiding geven' op te nemen in ons regulier aanbod. Vanaf deze maand is het mogelijk ons hiervoor te vragen. Wil je dit seminar organiseren voor je vereniging, je vrienden, kennissen, collega's of als een 'in company' event dan kan je in deze flyer alle informatie, voorwaarden en prijszetting vinden.   

 
Nieuwsflash 2
 
Eind deze maand zal je de App  'Evidence Based leadership' voor Android kunnen downloaden. Technisch zijn we rond. Inhoudelijk moet er nog aan gesleuteld worden. En hiervoor willen we ook beroep doen op jouw inbreng: stuur een mailtje naar joan.de.winne@vision4dynamics.com met daarin een korte beschrijving wat je van deze App zoal verwacht. Alvast bedankt.
 
We zullen deze App ook voorleggen aan de Apple iTunes Store om te converteren naar een 'Native Apple iOS App'. Dit proces kan zowat een maand in beslag nemen. We houden je op de hoogte.
 
Nieuwsflash 3

Regelmatig vragen leidinggevenden ons hoe ze het best één of andere situatie waarmee ze geconfronteerd worden concreet kunnen aanpakken. Sommige van deze vragen komen regelmatig terug en blijken een struikelblok te zijn voor heel wat mensen met een formele leidinggevende positie. Daarom hebben we de beslissing genomen om deze vragen te clusteren en per categorie onze antwoorden te verwerken in een interactief flipping ebook. Een eerste exemplaar is nu beschikbaar: 'Hoe omgaan met storend gedrag van een medewerker'. Je kan het boekje online lezen of downloaden als Pdf.
 
Doe er je voordeel mee en we lezen graag je feedback over de voorgestelde methodiek.