HOE VIERT U KERST?
 

LAAT U INSPIREREN!
 
 
NIEUWSFLASH DECEMBER 2016
 
 
 
WELKE KERST VERKIEST U?
VERLICHT JE KERST

Een paar theelichtjes of windlichten op je tafel die de sfeer van Kerst oproepen met de zichtbare gloed van een kaarsje er in kan volstaan om de aandacht te trekken. 
 
 

 
 
GEEN WARMTE ZONDER KAARSEN
 

De hoogkwalitatieve en ambachtelijk gemaakte kaarsen van LUZ YOUR SENSES branden in naar binnen en zorgen voor heel veel sfeervolle en warme uren. 
 
De BIKA kaarsen van Gents ambachtelijk fabrikaat zijn eveneens vervaardigd met hoogwaardige ingrediënten en vallen open als een bloem. TRADITIONEEL : HET ZIT ER IN GEBAKKEN


Liever een traditionele Kerst? Schenk dan een ovenschotel uit het PURE gamma cadeau, eventueel in combinatie met de PURE olijfolie en/of kookboek.

Niets zo makkelijk dan uw gerecht op voorhand bereiden in een ovenschotel, opwarmen en klaar! Zo heeft u zelf ook nog iets aan uw feest!

In deze één voor één met de hand geproduceerde ovenschotels blijven uw gerechten zeer lang warm en ze mogen zo aan tafel. Want dit zijn stukken om mee te pronken! 
 
EEN KERST vol HUISELIJKHEID en GEZELLIGHEID

Kerst = knus, behaaglijk, gezellig. Daar kan een zachte en warme plaid in neutrale tint of lichte kleur zeker voor zorgen. Een mooie korting van 20% krijgt u erbij! 
 
EEN KERST OM OP TE DRINKEN
 
Met Kerst of eindejaar mag het allemaal ietsje meer zijn. Ga voor kwaliteit, iets exclusief, zoals deze glazen uit Venetiaans glas. Je beleeft meteen de magie van dit ambachtswerk. 


 
 
 
KERST = het MOOISTE FEEST voor je BESTE SERVIES
 
Voor wie houdt van de donkere aardetinten van PURE van PASCALE NAESSENS, is Kerst dé moment om uw collectie aan te vullen. 
 
Van de keramiekstukken van TERRES DE REVES ga je effectief wegdromen. Dit prachtige servies kan ik niet met woorden beschrijven. Zoom eens in op de verfijnde afwerking en je beleeft een magische tafelervaring. 
 
 
Wil jij ook een diner zoals in het sterrenrestaurant van keramiste Ineke Dols? Met de aardse vormen uit haar porselein collectie DOLS & MARTENS kan je oneindig combineren. 
 
Het BASE SERVIES van ontwerper Piet Boon is mooi in al zijn eenvoud. Sober maar modern. Een vaak geziene gast aan menige feesttafel. 
 
Kortom : geef uw Kersttafel de aandacht die ze verdient!
 
 
 
ONZE TOP 10 KERSTCADEAUS
 
DE MEEST GEWILDE EN POPULAIRE EINDEJAARSCADEAUS 
 
Weet u toch niet zo goed welk cadeau te kiezen? 

Ik maakte een selectie van populaire eindejaarscadeaus en dit is wat ik u kan aanbevelen uit ons aanbod. 

 
 
Dat Pascale Naessens nog steeds populair is, dat ondervind ik nog iedere dag.
Van de PURE artikelen die ik voor u selecteerde als topcadeaus, durf ik gerust zeggen: hiermee zit u steeds goed!

 
 

 
 
 
KERSTPROMOTIES
NU AL KORTING
 
De eindejaarskoorts is al aardig aan de gang. Naast de inspiratie die u bij ons opdoet, vindt u in onze KERSTPROMOTIES gegarandeerd wat u kan gebruiken voor uw tafelaankleding.
 
 
 
UW KERSTCADEAU 
 
Nog tot 31 december krijgt u bij elke online aankoop een tegoedbon ter waarde van 10% van uw aankoopbedrag (exclusief de verzendkosten), te gebruiken bij uw volgende aankoop. 

Onze bijdrage voor een geslaagd eindejaar!
 

 
 
HOE WIJ HET VERSCHIL MAKEN?
 
Wie bij ons reeds klant is, weet dat hij waar krijgt voor z'n geld. We zorgen graag voor kleine of grote extraatjes, maar hopelijk vooral een goede service. 

Niet overtuigd? Lees even een paar klantgetuigenissen of schrijf gerust zelf eens neer hoe u ons beoordeelt. 

Wenst u een geschenkverpakking voor deze feestdagen? Laat het ons gerust weten. 
 
Heeft u moeite met keuzes maken? Ik sta u graag bij met vrijblijvend advies en info. Contacteer ons gerust op 0498 40 13 33 of via mail naar info@tafelsfeer.be en wij denken met u mee. 
 

TAFELSFEER WENST U

EEN FIJNE KERST EN PRETTIG EINDEJAAR