Hoe ga jij voor jezelf staan?


De energie in de maand maart kent een transformerend karakter. Je zult achteraf terugkijkend constateren dat er in die periode veel gebeurd is, zonder dat je je daar in het moment altijd bewust van bent geweest. Het is een wezenlijke tijd, waarvan je je later pas realiseert hoeveel impact en ook diepgang deze heeft gehad. In de kleur geel zit veel helderheid en zuivering. Veranderingen volgen elkaar in een gestaag tempo op. Woordeloos wordt het onzichtbare zichtbaar gemaakt. Zonder vooraankondiging is 'het' er dan ineens. Dit gebeurt op meerdere vlakken tegelijkertijd, zowel zakelijk als privé en ook nog eens op micro én macro niveau. Het vraagt om flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Door regelmatig naar de tekening te kijken ondersteun je jezelf om in die staat van Zijn terecht te komen, die nodig is om soepele overgangen te kunnen maken van oud naar nieuw.

Vanuit een steeds steviger wordende stam ontvouwen er zich twee wegen met veel details; een rood aards en een paars spiritueel getint pad. Het zal de spiritualiteit zijn, die voor het fundament gaat zorgen. De ogenschijnlijk losstaande paden komen bijeen en verenigen zich. Ga je door de poort die daardoor ontstaat, dan komt er een overvloed aan creatieve, turquoise energie vrij. Dit zal mogelijk aanvoelen als een (artistieke) inwijding. Door jezelf toestemming te geven om los te gaan in ongekende creatieprocessen, voel je vanuit de bron jouw eigenheid. Je intuïtie is leidend in deze tijd. Het gaat vanzelf of je wil of niet. Je kunt de dingen niet regisseren. Soms gebeurt er iets heel anders dan je in je hoofd hebt. Juist in het meegaan op die stroom, ervaar je dat het precies klopt wat er uit je vingers komt. Het kan best zijn dat je schrikt van je eigen creatiekracht waardoor je vanuit conditionering en overlevingsmechanismen geneigd bent om te vragen wat een ander ervan vindt. Gek genoeg krijg je daar echter de kans niet toe. Het is je Hogere Zelf die jou dan de mond snoert en doelgericht jouw autonomie stimuleert. Zo kun je uiteindelijk met trotsheid fier gaan staan voor alle pracht en praal die je in je hebt.

Soms bestaat in dit voortschrijdende proces de neiging om je af te zetten tegen oude opvattingen en kies je mogelijk voor het wel bekende gevecht. Dit zal je groei belemmeren. Je komt niet voor niets oude bekenden tegen op je pad. Je hebt daar nog iets mee af te ronden. Juist door de voorouders te eren voor het voorwerk dat zij hebben gedaan zal je zwevend op een prettige manier jouw vogelvlucht kunnen vervolgen.

Oude Indianenstammen waken over de veranderingen en zorgen voor "de holding space", zodat zich kan voltrekken wat de bedoeling is. Zij sturen helende energie naar eenieder die daarvoor open staat. Luister naar de energetische boodschappen die via telepathie en via de kanalen van het zesde zintuig rondgestuurd worden. Mogelijk bereikt jou zo de vraag om deze op jouw beurt ook weer door te geven. Daar waar nodig zul je zachte duwtjes voelen. Het zijn liefdevolle aanmoedigingen van je trouwe geestelijke begeleiders.

Met olijfgroen wordt het vrouwelijk leiderschap uitgenodigd om tot expressie te komen. Het is als in een vrije dans, waarbij er soms diep door de knieën gegaan wordt om vervolgens als een vlieger steeds een beetje te stijgen, hoger en hoger de lucht in. Hoge hoogtes en ongekende dieptes zullen elkaar afwisselen. Een ware stretch voor het bewustzijn, eindigend in een lemniscaat ten teken van oneindige heelheid en eindeloze flow. Deze uitbereidingen zullen eerder voelbaar dan zichtbaar zijn.

Een maand toegewenst waarin je bijzondere initiaties ontvangt waar jij je voordeel mee doet, zodat je zonder enige vorm van schroom kunt genieten van jouw eigen leven dat je krachtig en uitbundig viert.
ENKELE ACTIVITEITEN UIT DE COACH-INN AGENDA:

18 MAART ADEM-INN (AVONDWORKSHOP)
Kom op adem in een transformerende, bewust verbonden ademsessie.

31 MEI: INZICHT-INN-FAMILIEPATRONEN (WORKSHOP 1 DAG)
Onderzoek in een systeemopstelling een levensthema uit om tot nieuwe bewegingen te komen. Er is nog één plaats vrij voor deze workshop.

28 JUNI ADEM JE HUMAN DESIGNOPSTELLING INN (2-DAAGSE WORKSHOP)
Geef betekenis en invulling aan jouw Human Design blauwdruk met visualisatieoefeningen en opstellingen. Integreer jouw passende strategieen in twee begeleide verbonden ademsessies.


BOEKENTIP
Hoewel ik dit boek al vaker heb getipt, vind ik het fijn om "De Inwijding - Priesteres in Egypte" van Elisabeth Haich nog een keer te noemen. Een spirituele, tijdloze klassieker, die wat mij betreft passend is bij deze maand. In dit fascinerende boek vervallen grenzen van tijd en ruimte en wordt het verleden naadloos verweven met het heden. Het geeft antwoorden op grote, existentiële levensvragen die in het Nu actueel zijn.


RECEPT VAN DE MAAND
Een van de deelnemers van een training vroeg om nieuwe soeprecepten. Hoewel er al veel lekkere soepen op www.dagelijkse-voeding.nl staan, verzon ik toch weer een nieuwe variant, die erg lekker gevonden werd: witlof-winterposteleinsoep. Wil je een update ontvangen als er weer een smakelijk recept op de website geplaatst is, voeg je mailadres dan toe aan de mailinglist. Je kunt dit doen in de rechter zijbalk op de website.


CONSULTEN
Tot en met 8 maart is Coach-Inn gesloten. Daarna ben je weer van harte welkom voor trainingen, workshops, (Human Design) readingen, opstellingen en (adem)coaching. Wil je een afspraak maken, stuur dan een mail naar info@coach-inn.nl. Je ontvangt dan een paar datavoorstellen in je mailbox. Er is op dit moment een wachttijd van ca. 2 maanden.


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Voor de Innerlijke Groeireizen zie www.jewordtthuisgebracht.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de gerechten, die geserveerd worden in het Bolwerk staan op dagelijkse-voeding.nl. Daar staat ook meer informatie over het Coach-Gourmet. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan in zijn geheel door.