Nieuwsbrief 42

 
 
Bram en Inske over Bloesemremedies en de Schüssler celzouten bij RTL4 d.d. 4 april om 13.25 bij


of na 4 april te zien op RTLXL.nl, Lifestylexperienceplus.tv en Youtube.
 
 
Bloesemremedies en je relatie.
Iedereen heeft wel een aantal relaties. De relaties die je iedere dag tegenkomt zijn echter de belangrijkste voor je en geven de kleur aan je leven. Of juist niet? Indien dit niet het geval is, wordt het tijd voor verandering. Wie moet er echter veranderen? Soms lijkt het misschien wel of je een relatie begint vanuit liefde en dat het iedere keer weer in oorlog eindigt. Wat is toch de reden ervan? Waarom is het belangrijk om de grootste dwarsligger in je leven te vinden? Hoe kun je dit veranderen?

Begin met het maken van een indeling, zodat je een overzicht krijgt van waarom je deze personen aantrekt. Maak een indeling in negatief, positief en neutraal. Is dat wat je tegenkomt negatief, probeer dan te onderzoeken wat je hiervan kunt leren. Het negatieve probeert je het positieve te laten zoeken. Het negatieve en het positieve horen bij elkaar en pas wanneer het tot een eenheid is gekomen, kan het losgelaten worden. Het probleem en de valkuil is echter dat het negatieve wat je in de ander ziet, juist datgene is wat je al teveel doet in jezelf. Een drukke innerlijke vrouwelijke (gevoel) kant geeft drukke vrouwen in je omgeving, een drukke (rationele) mannelijke kant, geeft drukke mannen om je heen.

Wanneer je in je gedachten heel druk bent en er komt een hele drukke persoon de kamer binnen, dan probeer je deze persoon zo snel mogelijk de kamer uit te krijgen. Wanneer je van binnen heel stil bent en er zit iemand in de kamer die heel stil is, dan is dit wel erg saai en zorg je dat je snel weg bent. In beide situaties krijgt je gewoon teveel van hetzelfde. Kijk eens om je heen en vraag jezelf eens af wat je negatief vindt in de ander. Dit laat je zien wat je in jezelf ook doet. Dat wat je ziet kun je gebruiken als informatie van wat jij kunt veranderen.

Een aantal voorbeelden: Wanneer je ziet dat de ander erg ongeduldig is, dan kun je zelf de remedie Reuzenbalsemien gaan gebruiken voor het geduld. Zowel jij als de ander gaan hierdoor veranderen.
Zie je altijd iemand die lui is en nooit wil opruimen, begin dan met de Paarse Dovenetel en/of de Reuzenstropharia. De Paarse Dovenetel activeert het doen en het aanpakken. De Reuzenstropharia haalt je uit je hoofd en zorgt dat je niet over alles wat je doen gaat zitten piekeren.

Wanneer de ander niet van je houdt en je niet ziet staan, kun je de combinatie Liefde gebruiken. De combinatie Liefde zorgt ervoor dat je van jezelf gaat houden en maakt dat de ander je weer ziet staan en daardoor ook weer van je gaat houden.

Een Schüssler celzout die met de liefde voor jezelf te maken heeft is de nr. 19 Cuprum arsenicosum. Dit is het koper en die zorgt voor de verbinding tussen het mannelijke en vrouwelijk. Wanneer de ander niet van jou kan houden en/of vaak boos op je is, zou dit een goede keus kunnen zijn, om weer liefde te kunnen ontvangen.


 
 

 
 
NIEUWETIJDDAG BLOESEMTHERAPIE
ZATERDAG 2 MEI

ZATERDAG 2 mei 2015 van 10.15-17.15 uur.
Cursusleiding: Bram en Inske Zaalberg
Plaats: Bloesem Remedies Nederland - Horst.

 
 
 
3 DAAGSE TRAINING PRIMAVERA
26 – 27 – 28 MEI 2015

DOCENT: Inske Zaalberg

NATUURLIJKE VERZORGINGSPRODUCTEN 
&
GEZICHTSBEHANDELING
 


Holistische schoonheidsbehandelingen worden steeds belangrijker. Steeds meer schoonheidsspecialistes willen zich verder ontwikkelen en zich onderscheiden in kwaliteit.

De schoonheidsbehandelingen van PRIMAVERA zijn een bijzondere belevenis, omdat er gebruik gemaakt wordt van een combinatie speciale behandelingstechnieken en natuurlijke biologische verzorgingsproducten.

Toelatingseisen: Afgeronde opleiding schoonheidsspecialist.

Tijd: 10:00 - 17:00 uur.

Kosten: € 160,00 - bij betaling 1 maand voor aanvang van de cursus 10% betalingskorting. Inclusief koffie/thee en vegetarisch biologische lunch.
 
 
INTRODUCTIEDAG BLOESEMTHERAPIE
 ZATERDAG 4 JULI   

ZATERDAG 4 juli 2015 van 10.15-17.15 uur.
Cursusleiding: Bram en Inske Zaalberg

Plaats: Bloesem Remedies Nederland - Horst.

Wanneer je wat meer wilt weten over bloesemremedies, bewustzijn en groei, is dit een goede dag om te starten. Het is ook een goede opstap naar de dagopleiding. Een dag waarin je duidelijk kunt krijgen of je met bloesemremedies kunt werken. Hoe werken bloesemremedies. Waarvoor kun je ze gebruiken, hoe worden ze gemaakt. Voor jezelf een remedie uitzoeken. Je krijgt een doseerflesje met je uitgezochte remedie mee. Hoe kun je intuïtief met bloesemremedies werken. Het bespreken van een aantal planten buiten. Korte introductie van de spiegel.

Incl. vegetarische biologische maaltijd.

WORKSHOP: intro15 - € 75,00

Heb je aan deze dag deelgenomen, dan krijg je bij de inschrijving voor de dagopleiding € 30,00 korting.


SCHÜSSLER CELZOUTEN
BASISCURSUS GEZICHTSDIAGNOSE

Woensdag 23september 2015 van 10.15 - 17.15.
Woensdag 30 september 2015 van 10.15 - 17.15.
Woensdag 7 oktober 2015 van 13.00 - 17.15. 
Plaats: Bloesem Remedies Nederland - Horst. 
Docenten: Bram Zaalberg en Inske Zaalberg.

 
 
Met o.a: Hoe werken de celzouten. Hoe gebruik je de celzouten. Waardoor ontstaan er tekorten? Hoe kun je celzouten gebruiken voor zowel thuis als in de praktijk. De gezichtsdiagnose van 14 Schüssler celzouten. De werking van de eerste 12 celzouten op het lichaam en 2 belangrijke hogere celzouten. De dosering. De reacties. De geestelijke achtergronden en energetische werking van celzouten.

Middag: Het uitwendig gebruik van celzouten. Waar let ik op bij het uitzoeken. Voor elkaar uitzoeken van celzouten volgens de gezichtsdiagnose en de energetische waarneming.

Inclusief 2 vegetarische biologische maaltijden tijdens de hele dagen,
boek, testset, repertorium en syllabus.
Met HBO accreditatie VNT en KTNO t.b.v. V.B.A.G., BATC.

WORKSHOP: Celzouten sept15 - € 199,00

 
 
 
 
 
 
 
 
 
AANBIEDINGEN
 
Geldig 2 april t/m 16 april.
Therapeuten 10% extra korting op de aanbieding.
Fouten voorbehouden.
 

 
Alaska edelsteen remedies
set 48 x7,5 ml.
van € 385,00 voor € 346,50

Edelsteen set 48 x 30 ml.
van € 555,00 voor € 499,50
 


 
Alaska Animal Lover’s Kit
4 x spray 60 ml. & 6 stock 7,5ml.
Animal care, guardian, purification, soul support spray & dezelfde bloesemremedies + de remedies grove sandwort + pregnancy support.
van € 137,90 voor € 124,10


 
 
 
 
 
NIEUW
 
 
 
Sonnenmineral
Pollen mengsel
Samenstelling: Pollen Mengsel
Celzout nr. 2 – Calcium phosphoricum, nr. 3 Ferrum phosphoricum, nr. 4 Kalium chloride, nr. 7 Magnesium phosphoricum, nr. 8 Natrium chloride, nr. 10 Natrium sulfuricum, nr. 24 Arsenum jodatum.

Pot van 300 gram van € 20,90 voor € 16,50
 
 
 
 
 
 
ORCHID AIRSPRAYS zijn gemaakt van de bloesemremedies van Bloesem Remedies Nederland en essentiële oliën van Primavera.
De beschermings formule geeft je bescherming in onrustige en drukke ruimtes, goed voordat je weggaat. De reinigings formule is ideaal voor stoelen bij wisselende werkplekken, bedden tijdens vakanties of je kinderen te reinigen wanneer ze thuis komen van school.
Beschermings Formule 75 ml. van € 12,50 voor € 10,00
Reinigings Formule 75 ml. van € 12,50 voor € 10.00

 
DEVA FLOWER ESSENCES
 

DE BACH BLOESEMS GEPREPAREERD DOOR
LABORATOIRE DEVA - FRANKRIJK
De 38 door Bach gemaakte bloesem remedies en de eerste hulp remedie door Deva gemaakt hebben de vitaliteit en kracht zoals een bloesem remedie hoort te zijn.

Deva Bach stock set 40 x 10 ml. incl. 8 lege 10 ml. flesjes.
van € 275,20 voor € 240,00

 

 


De lente is in de lucht
 

 
Spring awakening – de nieuwe geur van PRIMAVERA
Grapefruit verkwikt en brengt de lente binnen.
Spar douglas zorgt voor een frisse citrusgeur en werkt motiverend en opwekkend. 
Lemongrass verfrist.
 
 
GEURMENGSEL SPRING AWAKENING 
Bestelnr. 12074 - 5 ml.  van € 7,90 voor € 7,10


 
 
AIRSPRAY SPRING AWAKENING
Bestelnr. 14424 - 30 ml. van € 7,90 voor € 7,10

 
 
 
 
GESCHENKSET SPRING AWAKENING
Bestelnr. 44400 - Geurmengsel spring awakening 5 ml. - 3 geurviltjes in bloemmotief van € 9,90 voor € 8,90
 
 
 
 
 
De 3Vrouwen, de winkel en salon van Bloesem Remedies Nederland is een ontdekkingsreis door de wereld van het vrouwelijke.
 
Er is een aanbod van vele bloesemremedies, spirituele boeken, kaarten, Boeddha’s, natuurlijke gezichtsverzorging, sieraden, edelstenen, essentiële oliën en mineralen.
 
Dit zorgt dat de winkel een ontdekkingsplaats is voor het nieuwe, natuurlijke en spirituele.
 
Het is natuurlijk ook heerlijk om u lekker, in de salon te laten verzorgen met de zuivere producten van Primavera. Wij hebben ook hotstone behandelingen. De behandelingen in salon zijn wel op afspraak.
Wij, Bram en Miep Zaalberg streven ernaar om in de winkel een assortiment aan te bieden dat uniek is in zijn kwaliteit. Waar mogelijk, zijn het mooie zuivere, wilde en/of ecologische producten.