Popcorn og Helg - Gjør deg Klar til Filmkveld!
 
Helgen nærmer seg, og en viktig del av helgen er å sette av tid til å slappe av litt på sofaen.
 
Hverdagen består ofte av mye stress og mange plikter, så det kan derfor være nødvendig å sette av noen timer til kun å slappe av med en god film eller tv-serie.
 
Litt av konseptet med filmkveld er også det å kose seg med noe godt. M-sjokoladen er en populær klassiker her, men ingenting er mer «filmkveld» enn en stor bolle med popcorn.
 
Popcorn har i lang tid vært det klassiske film-godteriet, både på kino så vel som foran TV-en hjemme.

 
Hjemmelaget Popcorn med Popcornmaskin
 
 
Med en popcornmaskin kan du lage popcorn hjemme i din egen stue. Du kan selvfølgelig også benytte vanlig mikrobølgeovn, men med en popcornmaskin får du den ekstra kinoopplevelsen som følger med.
 
Siden jeg har vært liten har jeg alltid synes det har vært gøy å følge med når popcornet popper. Det er rett og slett noe ganske uforklarlig i hvordan et hardt maiskorn eksploderer og blir til en myk og hvit ball med popcorn.
 
Kjokkenutstyr.net sin popcornmaskin er samtidig designet som en retro popcornmaskin slik man ofte finner på kinoer.
 
Den minner også i design om de klassiske drive-in kinoene som man kjenner fra 50- og 60- tallet i amerikanske filmer. Dette gjør at popcornmaskinen er med å gjøre filmopplevelsen ekstra spesiell.
 
 
Popcornmaskin er Enkel i Bruk
 
Retro Cinema Popcornmaskin er enkel å ta i bruk. Med raske instruksjoner popper du 1-3 desiliter med popcorn på under fem minutter.
 
Popcornet poppes fra en liten kjele inne i monteret, og når kjelen fylles opp renner dette utenfor og fyller opp glassmonteret med nydelig varmt og nypoppet popcorn.
 
Dette gjør at popcornmaskinen ikke bare er praktisk i at den kan lage popcorn. Den er også underholdende og en aktivitet i seg selv. Dette da det er gøy å følge med på hvordan popcornet popper og fyller opp maskinen.

 
Tall for at du leste hele nyhetsbrevet! Om du velger å poppe popcorn, eller ønsker å kose deg med noe helt annet under helgen, så håper jeg uansett at du finner en god film, og ikke minst får slappet av litt.
 
Med ønsker om en flott dag videre!
 
Kjokkenutstyr.net
 
 
Gikk du glipp av disse: