Van Koesveld Financiële Diensten - financieel adviseur voor particulieren en bedrijven

 

E-mailnieuwsbrief  eindejaarsgroet 2010

Nico_5075knip.jpg

   
Bel mij als u vragen
heeft op 06-29082610


Op de valreep

Onze telefonische bereikbaarheid liet even te wensen over. Inmiddels lijken de storingen rond de KPN weer opgelost te zijn. Bel bij eventuele onbereikbaarheid ons op mijn mobiele nummer.

Even op de valreep een paar zaken, wellicht heeft u gelezen dat autoverzekeringen te goedkoop aangeboden worden. Ik heb de oplossing voor u als u  nog elders verzekerd bent. Zo tegen het einde van het jaar, nog even aan paar stappen zetten. De Amersfoortse is er als beste uitgekomen met hun zorgverzekering. En die bieden wij aan met de allerhoogste korting. 

 

Ik ga proberen in het nieuwe jaar met u allen contact te houden. Telefonisch veelal, maar liever persoonlijk uiteraard. Welkom in Barneveld

Namens het team van Van Koesveld, wensen wij u prettige kerstdagen, een goed eindejaar en bovenal een gezond 2011.

Chantal, Nico, Richard en Robin.

 

 

Inhoud


In deze nieuwsbrief:Oplossing bij telefoonstoring, bereikbaar zijn

Let op waar u verzekerd bent

Depositorente 0,15% verhoogd

Jaarlijks contact

Wat brengt 2011

Als bijlage de decembernieuwsbrief

Naar boven      

 

Op de valreep

 

Vroeger was alles beter.

In ieder geval de telefoonverbinding van de enige leverancier, de KPN. Ik weet dat vroeger de telefoon in Zuid Europa het wel eens liet afweten. Nou, tegenwoordig is dat in Nederland ook zo. De stabiliteit is weg. Diverse internetaanbieders leveren geen continuïteit met goede telefoonverbindingen. Zelfs onze lijnen bij het oude, vertrouwde KPN laten het afweten. Klanten vroegen zich af, of we nog wel bestonden in deze financieel slechte tijden. Gelukkig, internet bleef het doen, dus contact via mobiel, mail en Skype waren de contactmomenten. Maakt u al gebruik van gratis Skype? Ik kan het u aanbevelen. Op www.koesveld.net leest u er alles over. Mijn Skype-adres is nico.koesveld

Naar boven     

 

Let op waar u verzekerd bent.


De Nederlands bank (DNB) heeft afgelopen week aangegeven bezorgd te zijn over de lage premies voor autoverzekeringen. 30 verzekeraars zijn op het matje geroepen. Volgens DNB kunnen verzekeraars hierdoor financieel in gevaar komen.

 

Krijgt u gericht advies van een verzekeraar? Doet u zaken met een internetverzekeraar? Pas dan op, u krijgt geen bericht als het misgaat. Eerste internetverzekeraar (Ineas) is dit jaar al failliet. Wij bewaken de verzekeringen van onze klanten en grijpen snel in om verzekeringen over te zetten als problemen zich voordoen bij leveranciers. Desnoods zonder uw tussenkomst. Wij zorgen dat u goed verzekerd blijft.

Naar boven    

 

Deposito beste tarief van Nederland


Argenta Termijndeposito met een termijn van 1 jaar met 0,15% stijgt naar 2,75%.

Dit is een actietarief dat geldt tot 15 januari 2011.

Met dit rentepercentage behoort Argenta momenteel tot de beste 1 jaars Termijndeposito op de markt.

De Internetspaarrekening biedt, 2,25% en de Jongerenspaarrekening, 2,65% rente.

Naar boven      

 

Jaarlijks contact met u


Jaarlijks contact
Wij streven er naar u jaarlijks minimaal eenmaal te contacten. Dat kan zijn in een persoonlijk gesprek. Bij voorkeur bij ons op kantoor. We kunnen zaken dan direct oppakken en berekenen. U bent ook zonder afspraak op ons kantoor welkom.

Meestal is het telefonisch onderhoud. Bestaande polissen kunnen  gekopieerd of in gescand ons toegestuurd worden, waarna een kosteloze vergelijking voor u gemaakt wordt. Niet alleen op prijs, maar ook op voorwaarden. Bij schade wilt u toch de uitkering krijgen waar u recht op heeft.

 

Vele van onze relaties zijn inmiddels door ons benaderd. Wij willen u graag als totaalrelatie begroeten. Meer korting en een betere service is dan mogelijk. Immers als we meer van onze klanten weten, kunnen we gerichter adviseren.

 

Heeft u nog geen telefoontje gehad, dan kunt u dit binnenkort verwachten. Dan praten we even bij. 

 

Naar boven      

 

Wat brengt 2011? 10% adviseurs is al gestopt

 

Er verandert nogal wat voor u.
Het zijn zware tijden voor financiële adviseurs. Afgelopen jaar zijn er ruim 10% gestopt wegens onvoldoende inkomsten. Gratis hypotheekadvies is veelal voorbij. U betaalt een uurloon of vast tarief voor een onafhankelijk advies. Uiteraard vervalt de dure provisie dan. De wetgever is van mening dat het advies niet meer provisiegedreven mag zijn. Daarmee wordt voorkomen dat de adviseur u een advies geeft waarbij hij de meeste provisie ontvangt. Voor eenvoudige schadeverzekeringen blijft voorlopig het advies nog gratis, d.w.z. het advies zit verwerkt in de provisie van schadeverzekeringen.

 

Voor banken gaan gelijke regels gelden.
Voor overige adviezen zal het veelal een vast tarief worden, waarbij uiteraard de ingebouwde provisie vervalt. In 2012 is dit zelfs wettelijk verplicht. 2011 is een overgangsjaar met een vrije keuze. Hierna worden de advieskosten meetbaar. U betaalt geen verborgen ingebouwde provisie meer. Uiteindelijk bent u hiermee voordeliger uit. U hoeft niet meer te shoppen en te vergelijken. Dat doen wij voor u als onafhankelijk adviseur. Doorlopende advisering en overige services zullen in een betaalbaar onderhoudsabonnement verwerkt worden. Daardoor is het direct voordeliger om alles bij één adviseur onder te brengen. Beter overzicht, meer inzicht en dus voordeliger. Meer in het nieuwe jaar hierover.
Kijk op onze site voor de laatste adviezen.

 

Naar boven   

 

Barnseweg 114 - 3771 RP - Barneveld - www.koesveld.nl -  Tel. 0342-424242 - info@koesveld.nl