nieuwsbrief 

Americana Music, de verzamelnaam voor Amerikaans georiënteerde muziek: Country & Western, Rockabilly, Rock ‘n’ Roll, Line Dance music, Western Swing en noem maar op.
Nederlandse- Duitse, Engelse- en Amerikaanse bands en artiesten; als geen ander weten wij de weg in dit specifieke wereldje.

The Bop Wont Stop, The Ultimate Shakin' Stevens Tribute, live gespeeld en begeleid door de band Good Rocking Tonite.
De show belicht vooral de periode van 1978 tot 1983 toen de legende op zijn hoogtepunt was, alle vroege solo hits singles en albumtracks werden volledig “LIVE” uitgevoerd.
Dave B. één van Engelands meest gerenommeerde tribute artiesten, te zien op BBC TV, te horen op radiostations in heel Europa, te zien in het Londense West End en met verschillende rondreizende theater Rock n Rollshows.
Dave B with his Travelin Man, de Ricky Nelson Rock n Roll Show is Engelands’ eerste en enige (tribute) theatershow gewijd aan 50’s / 60’s Rock ‘n’ Roll legende Ricky Nelson. een unieke show die alle hits omvat van de man die alleen voor Elvis Presley moest voorlaten qua  platenverkoop tussen 1957 en 1962. 
 
The Country Sisters, deze temperamentvolle zangeressen, danseressen en multi-instrumentisten uit de Tsjechische Republiek bestaan al bijna 40 jaar nu en in deze samenstelling sinds 2011.
Zij brengen een uitgebalanceerde mix van traditionele Country & Western, gouwe ouwe Rock 'n' Roll, evergreens, cajun, gospel en ook hun eigen materiaal.
Of wat denk u van the Java Guitars met hun Ode aan de Tielman Brothers en de pioniers van de Indorock gebracht door twee muzikanten  (leden van the Java Guitars) die daadwerkelijk bij de Tielman Brothers hebben gepeeld. Classic Indorock met de guitar hero’s Benny Poetiray.
 
Toen de Lennerockers in het voorjaar van 2016 aankondigden dat ze zouden gaan stoppen waren hun fans natuurlijk buitengewoon teleurgesteld.
Naar aanleiding daarvan hebben twee oprichters van de Lennerockers, Michael "Ele" und Stefan "Teddy" samen met Andreas en Claus op de ‘slapbass’ de LenneBrothers Band opgericht hebben.
Het repertoire bleef nagenoeg onveranderd blijven; een mix van rock-'n-roll, country en rockabilly, dat ook al eerder een hit en het kenmerkende geluid voor de Lennerockers was.
 
Beehive, heerlijke countrymuziek in vele vormen met hier en daar een vleugje rock & roll waardoor ook niet country liefhebbers aan hun trekken komen. Bekende en minder bekende klanken wisselen elkaar af***** Windfall, opgericht in 1977, heeft zijn (haar) sporen na bijna 45 jaar duidelijk verdiend, een band die bij elk optreden een enorm enthousiasme ten toon spreid.
 
Renèe and the Alligators met de legendarische gitarist René Nodelijk, ze scoorden grote hits als: Guitar Boogie (Alligator Boogie), In the Mood, Sweet Nothings, Come Closer en High Time He Went***** The Cosy Rockers, een enthousiaste 6-mans band opgericht in 2015, heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een van Nederlands' betere 'Golden Oldies' en Americana bands*****
The Black Albino’s, in 2004 kwamen zij in hun originele bezetting weer bij elkaar en nu, ruim 50 jaar verder, spelen zij nog net zo enthousiast als in de roemruchte zestiger.
 
Daarnaast verzorgen wij de boekingen voor een groot aantal nationale en internationale artiesten op het gebied van ‘Goud van Oud’ en Country & Western .
 
Smitsweg 51, 3222 AG Hellevoetsluis, 0181 324 310