Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven, Email&Section=108965">klik dan hie

 
Boedelmakelaar uw partner?!
 

 nieuwsbrief begrafenisverzorger september 2011

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Samen met Boedelmakelaar is uw dienstverlening volledig.
 
  
  
 
 
 
In uw rol als begrafenisverzorger ontmoet u uw cliënten tijdens een emotionele situatie. Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. In deze periode is het soms moeilijk om gedachten goed op een rij te krijgen. Op dit moment bent u er om hen te ontzorgen en piëteitsvol alle zaken uit handen te nemen. U verzorgt de uitvaart met persoonlijke aandacht en zorg. Een uitvaart passend bij de wensen van de overledene en mogelijk nabestaanden. Een goede uitvaart helpt in het verwerken van het verlies. 

U treft ook dat na het overlijden assistentie wordt gezocht voor het behartigen van de boedel. Mogelijke nabestaanden willen soms verhuizen of zijn genoodzaakt om de woning (vlot) leeg te ruimen in bijvoorbeeld een bejaarden- of verzorgingshuis. In deze emotionele tijden is dit een extra belasting voor uw cliënt. In dit geval kunt u Boedelmakelaar® adviseren. 

Het zou voor u op voorhand een goed gevoel geven dat u hiervoor de oplossing kunt bieden.  
 
Boedelmakelaar® is uw partner om extra service te bieden aan uw cliënten. Wij taxeren en organiseren na overlijden de boedel. Wij zijn discreet en weten respectvol in deze omstandigheden uw cliënt en diens dierbaren te ontzorgen.
 
Graag nodigen wij u uit om een kennismakingsafspraak te maken met Eric Branger van Boedelmakelaar®.
  
Voor het maken van een afspraak belt u 088-0009222 of mailt u naar info@boedelmakelaar.nl.
 
 
Met hartelijke groet,