NIEUWSBRIEF DE MASTELUIN
Woensdag 17 april 2013 
U bekijkt onze nieuwsbrief nooit? Schrijf u dan uit met de link helemaal onderaan!
Hallo

Opgelet!
Wegens medische reden
GESLOTEN
op donderdagnamiddag
18 april 2013

(In de voormiddag is de winkel wél open!!!)

NIEUW


Ken je al de nieuwe producten van Perl'Amande? Echt een aanrader! Want... ben je bijvoorbeeld fan van notenpasta's? En vind je het ook zo vervelend dat de olie ervan altijd komt boven drijven, en dat het meestal een vette bedoening is? Probeer dan bijvoorbeeld eens de amandelpasta en cashewnootpurree van dit nieuwe merk! Gewoon heerlijk! Geen olie die bovendrijft en veel kans dat je nooit geen andere notenpasta meer koopt! Zo lekker zijn ze! Hetzelfde geldt voor de chocopasta! Er is ook een super lekkere amandelpasta met sinaasappel! Rare combinatie denk je alvast! Totdat je het geproefd hebt!
Hou je van amandelmelk? Maar denk je dan soms wel eens: ik proef toch zo weinig amandel! Geen probleem meer! Want wat een verschil met andere merken... hier proef en ruik je wel degelijk het fijne amandelaroma!En dan zijn er nog die heerlijke reepjes! Witte nougat, marsepeinreepje naturel en marsepeinreepje met chocolade en pistachenoot! Stuk voor stuk juweeltjes voor de smaakpapillen!


OPENINGSUREN
 
OPEN

ma do vr
10:00-12:30
14:00-18:00
di
10:00-12:30
za
10:00-12:30
14h00-17:00
zo
09:00-12:00

 
GESLOTEN op woensdag

Opgelet ... zomeruurregeling!
In juni, juli, augustus, en september
ook gesloten op dinsdag en zondag.
 

Op maandag- en donderdag morgen aanvoer van vers brood en andere verswaren van de vroegmarkt! (groenten, fruit, vleesvervangers, zuivel en zo verder...)

Jouw gegevens:
Telnr.:
GSM:
Verjaardag:
Gezinsbond:
 
Gegevens van je partner:
GSM:
Verjaardag:
Klik hier om je gegevens zelf in te vullen of aan te passen. Vul ook je verjaardag in (en ook die van je patner)! Wij sturen verjaardagskaarten die recht geven op 10% verjaardagskorting.
 
 
NATUURWINKEL DE MASTELUIN
Witbos 9 2200 Noorderwijk
Tel.: 014 261695

Browserversie lezen? Klik hier !
De vorige nieuwsbrieven bekijken in het archief? Klik hier!
Deze nieuwsbrief doorsturen naar een vriend? Klik hier!
Uitschrijven? Klik hier!