***********************************************************

 
Smart Cities - изложение и конференция за
интелигентни градове за Югоизточна Европа
7-9 март, София
 
Здравейте,
Скоро отново отваря врати Smart Cities (Интелигентни градове) - изложение и конференция за Югоизточна Европа (7-9 март, 2017 г., София, ИЕЦ).
 
В този бюлетин бихме искали да Ви запознаем с няколко от изложителите ни, като Energomonitor /Чехия/, Ecube Labs Co. Ltd. /Южна Корея/, Intracom България, които ще представят решения за мониторинг на потреблението на електроенергия, Интернет на нещата (IoT) за управление на отпадъците и ИКТ за управление на градските ресурси.
 
Бързи линкове:


Друг фокус на събитието ще са мобилна лаборатория за измерване качеството на въздуха от изложителя Енергийна агенция - Пловдив, и презентация на Европейската Big Data Асоциация в конференцията Smart Cities.
Не пропускайте конференцията Smart Cities на 7-ми март! Научете повече тук.
 
 
За контакт:  Таня Булдеева  032 512 905, 0886/793172  tanya@viaexpo.com
 
Интервю с г-н Якуб Марек, Energomonitor - решения за наблюдение потреблението на електроенергия
 
Това е първото Ви участие в изложбата “Интелигентни градове”. Моля, кажете ни повече за Вашата компания и какво ще представите по време на участието си в нея.
Мисията на Energomonitor е да предоставя цялостни решения за наблюдение на процеса на потребление на електроенергия, с помощта на хардуерни компоненти за получаване на данни за потреблението на енергията от предприятията за комунални услуги, за температурата и за други важни показатели за околната среда.
Също е предоставена визуализация в реално време на данните от определено онлайн приложение, което предлага на потребителите инструменти за управление и отчитане, за да опознаят в пълна степен своята жилищна и бизнес среда. Прочетете повече тук.
 
Интервю с г-н Брайън Чои, Ecube Labs Co. Ltd. - интелигентни интернет базирани решения за управление на отпадъците
 
Ecube Labs Co. Ltd. ще участва за първи път в тази изложба. Моля, кажете ни повече за Вашата компания.
 
Ecube Labs е доставчик на интелигентни Интернет базирани решения за управление на отпадъци и логистика, които помагат на градовете и индустрията за събиране на отпадъци да намаляват оперативните си разходи с до 80%. Нашата интегрирана продуктова линия  включва захранвани със слънчева енергия  машини за уплътняване на отпадъци (Clean CUBE), безжични ултразвукови сензори за регистриране нивата на пълнене (Clean CAP), които могат да бъдат монтирани на всеки тип контейнер, и платформи за мониторинг и анализ на данни в реално време (Clean City Networks).
Вече представени на пет континента чрез столични градове, общини и организации, свързани с управлението на отпадъци, ние сме в процес на настъпателно разширяване на нашето присъствие в целия свят. Седалището на фирмата ни се намира в Южна Корея като сегашната ни дистрибуторска мрежа обхваща повече от 53 страни по целия свят. Интервюто продължава тук.
 
Intracom България - ИКТ решения за интелигентни градове
 
 
Intracom България се занимава с доставяне, развитие, интегриране и поддръжка на авангардни решения в областта на безжичните мрежови системи, операторските софтуерни решения, ИКТ услугите, системите за управление на енергията и е-здравеопазването.
Решенията на Intracom България:
Умните градове предлагат висок стандарт на живот както на своите жители, така и на гостите си, като прилагат цифрови технологии, за да управляват градските ресурси по най-ефективния и успешен начин. Вижте решенията тук.
 
Иновативен център за интегрирано управление качеството на атмосферния въздух - Енергийна агенция - Пловдив
 
 
Тази година повреме на изложението Smart Cities ще бъде представена мобилна лаборатория за измерване параметри за качество на атмосферния въздух (КАВ).
Тя е част от модерен иновативен център за изследване, анализ, наблюдение, моделиране на КАВ, енергийно потребление и емисии парникови газове на местно ниво. Научете повече тук.
 
Революцията на големите данни в концепцията на интелигентните градовe - презентация на Европейската Big Data Асоциация по време на конференцията Smart Cities
 
 
Тази презентация ще направи цялостен преглед на текущите инициативи на равнище ЕС, които са предприети с цел създаване на Единен цифров пазар за Интелигентните градове, включително и на решенията за справяне с  предизвикателствата, свързани с интеграцията, управлението и финансирането на събирането и обработването на данни. Вижте повече тук.
 
Спонсор на Smart Cities 2017
  ЕТРА е бизнес група, която предлага високотехнологични решения за оптимално управление на услугите за хората. Научете повече за ЕТРА тук.
 
Медийни партньори на Smart Cities 2017
  ТД Инсталации - българското списание за сградни системи, оборудване и инструменти.
Списание ТД Инсталации се списва на базата на професионално ориентирани статии с практическа насоченост за нуждите на специалистите в строителното инвестиране, проектиране и изграждане на сградни инсталации и оборудване, инструменти и материали за тях. Вижте повече тук.
 
  Automation-Bulgaria.com - български специализиран портал за автоматизация. www.automation-bulgaria.com
 
Сподели с приятел: 
Открий ни в социалните мрежи:
       
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу.