Ako ne se chete kliknete
 
Успешното реализиране на  второто издание ‘LiftBalkans’ 2014 доказа нуждата от подобна инициатива, тъй като дълго време проблемите в сектора се неглижираха.  То даде възможност за “по-задълбочен поглед отвътре”  в  този бранш – представиха се нови продукти,  дискутираха се актуални теми. Видяхме динамиката в развитието на вертикалния транспорт – той става все по-надежден, по-икономичен  и бърз.
 
Ние ще продължим да ви информираме какво се случва  и какво предстои. Следващото  издание на 'LiftBalkans’ ще се проведе през 2016 г. Изпращаме ви кратко резюме, а пълните статистически резултати от изявата, както и от паралелните събития, можете да видите тук.
 
Ако имате интерес към изложения в чужбина, благодарения на дългогодишния ни опит, ние можем да ви съдействаме чрез подбиране на подходящите събития и улесняване на подготовката, както и участието ви, предоставяйки ви детайлна  информация.
 
Поздрави от екипа на Виа Експо
 
  Т: 032/512 900, office@viaexpo.comwww.viaexpo.com

  • Изложители от България, Беларус, Гърция и Италия
  • 50 % от тях потвърдиха своето намерение за участие през 2016 г.
  • Продуктова гама  - асансьорни уредби, ескалатори  и подвижни пътеки, товарни платформи, съоръжения за превоз на хора в неравностойно положение, кабини, компоненти и комуникационни системи
  • Посетители от България, Германия, Гърция, Италия, Турция и Унгария
 
В рамките на семинара гост-лектори презентираха теми, свързани с европейското законодателство, стандарти, енергийното потребление, проблеми и възможности на асансьоростроенето в България.
 

Намерете ни в социалните мрежи:
 
 
 

Съгласно Закона за електронна търговия Ви съобщаваме, че съдържанието на този e-mail е непоискано търговско съобщение. Ако съобщението ни Ви е обезпокоило, моля да ни извините. Нашата единствена цел е да бъдем полезни.