De Concertcyclus in tijden van Corona.
 
 
 
 
 
 
Meestal ontvangt u van ons een nieuwsbrief met daarin de aankondiging voor een komend concert met aan het eind een ‘opwarmer’ voor het daaropvolgende evenement. Het is stil geweest de laatste tijd. Na ons succesvolle adventsconcert in december met 2 maal 30 bezoekers ging het land weer verder op slot. Het programma voor dit jaar stond al volledig in de steigers maar voor ons en u is het eerste kwartaal wat de concerten betreft verloren: geen nieuwe editie van MusicAll in Life (wordt doorgeschoven naar volgend jaar), geen Deurnes Mannenkoor, geen lente-seizoensorgelbespeling van het orgel, geen passieconcert.
 
We hebben wel een nieuwtje voor u: we hebben een belangrijke aankoop gedaan in de vorm van een prachtige concertvleugel: een Bechstein uit ongeveer 1920 in perfecte staat, waarmee we het aanbod van onze concerten kunnen verbreden. We hoeven in voorkomende gevallen geen vleugel meer te huren en in onze samenwerking met AMPA, de Academy of Music and Performing Arts uit Tilburg, is veel meer mogelijk. De financiering is nog niet helemaal rond en we zoeken nog naar sponsors: als u suggesties heeft houden we ons aanbevolen.
 
Met u kijken we uit naar voorjaar en zomer waarin de samenleving naar verwachting langzaam van het slot kan. Wij zijn er klaar voor en zullen u via de website https://www.willibrorduskerkdeurne.nl en deze nieuwsbrief onmiddellijk op de hoogte brengen van onze plannen en het programma. Noteert u vast in uw agenda de volgende data:
 
  • Op 30 mei zal in de kerk de tentoonstelling Deurne 1300 feestelijk geopend worden met de onthulling van het wandkleed over de geschiedenis van Deurne en muzikale omlijsting.
  • Op 18 juni zal de seizoensbespeling van het orgel plaatsvinden waarmee we de zomer inluiden. Organist Jesse Bruul, die eerder optrad in onze kerk neemt de uitvoering voor zijn rekening en zal ook onze nieuwe vleugel bespelen.
 
We zien u graag weer als dat maar enigszins mogelijk is: we houden u op de hoogte.