nieuwbrief juni 2021

Het zit er aan te komen.
Het gaat eindelijk een klein beetje de goede kant op met de cijfers.
De horeca, de casino’s etc. gaan open en met een beetje geluk kunnen we in de zomermaanden weer de podia betreden en mogen er eindelijk weer feesten en evenementen georganiseerd worden.
Wij zijn in elk geval klaar voor.
 
Barbara & Johnny
Barbara ‘das Helene Fischer Double’ meets Johnny Valentino
Barbara , een topartiest rechtstreeks uit Hamburg en Johnny Valentino.
Het swingende Duits / Nederlandse duo met een mix van .....Elvis...Helene Fischer...Abba en Johnny Valentino!
Afgelopen zomer kwam de verrassend ‘poppy’ single –afwisselen in het Nederlands en in het Duits- van Johnny & Barbara “Waarom Ben Jij Toch Meegegaan” uit
Nu ook te boeken voor shows, Barbara ‘das Helene Fischer Double’ meets Johnny Valentino
www.barbaraenjohnny.nl

Johnny Valentino
Gezelligheid en een feestje bouwen staan voor op bij Johnny daardoor is hij makkelijk op elk feest in te passen.
Johnny heeft een super repertoire om op elk feestje de mensen te laten genieten van zijn wervelende show met vrolijke meezingers, stevige inhakers, heerlijke foxtrotjes, lekkere discoknallers, toffe rock ‘n’ rollers en voor de mensen die geen zin hebben in een feessie; wat lekkere zwijmelliedjes ....... dus Toppie feest!!!!
Het maakt hem niets uit waar hij staat want overal de boel gaat op zijn kop.
In zijn opvallende kostuums stond Johnny al voor radio en TV voor groot publiek en heeft zijn sporen daarin al ruimschoots verdiend.

 
Barbara 'live' als de Helene Fischer Tribute,
Beleef de grootste hits van Helene Fischer in een opzwepende show en kijk uit naar Barbara 'live' als de Helene Fischer Tribute.
Deze Helen Fischer Tribute show is de ultieme ervaring voor de fans, die nog niet in de gelegenheid waren om een concert van de echte Helen Fischer bij te wonen!
Barbara trad ook vele jaren op als Agnetha, en met veel succes, in de "Original Abbafever Tribute Show" , een show die over de hele wereld reisde.
Voor speciale gevallen wil zij haar Abba kostuum nog wel eens uit de kast halen.
Wil u de look-a-like van Helene Fischer of het ABBA showblok boeken?

Ook verzorgen wij de boekingen voor een groot aantal nationale en internationale artiesten op het gebied van ‘Goud van Oud’ en Country & Western .
Mede door ons boekingsactiviteiten voor o.a. Doña en de Gado’s en Java Guitars zijn wij inmiddels ook zeer goed ingevoerd in het Indische  circuit.
 
Smitsweg 51, 3222 AG Hellevoetsluis, 0181 324 310