Click here to view this email in your browser                                                        октомври 2016

Наближава изложението CleanExBg. В днешния бюлетин искаме да Ви запознаем с иновативен за пазара ни продукт - imop, съчетаващ гъвкавостта на моп и мощността на индустриална машина. Той е на Future Cleaning Technologies, фирма - изложител от Холандия. Компанията търси дистрибутор за страната ни.
Напомняме Ви, че на сайта на събитието може да намерите допълнителна информация за изявата. За бърз достъп кликнете на следните линкове:
При интерес за участие свържете се с нас!

За контакти: Анелия Каранова  
 032/512 899; 0888/279796    E  nelly@viaexpo.com    W www.viaexpo.com
 
Интервю с г-жа Альона Позняк, Отдел продажби във фирма Future Cleaning, Холандия, изложител на CleanExBg
 
iteam Global® е част от Future Cleaning Technologies, разкажете ни малко повече за компанията?
 
FCT (Future Cleaning Technologies) се фокусира върху разработването, производството и маркетинга на почистваща техника за меки и твърди подови настилки. Ние улесняваме нашите партньори с интелигентни, удобни и висококачествени решения. Продуктите ни включват скрубери, прахосмукачки, микрофибърни подложки и мултифункционални почистващи продукти „all in one”.  
FCT също реализира индивидуални решения, отговарящи на нуждите на съответната фирма. За нас наистина няма неизпълними задачи, изключително сме горди с нашия трудолюбив персонал и дистрибутори. Предлагаме експертни съвети, машинни ремонти и поддръжка. Щастливи сме да помогнем на всеки, който има въпроси за това как да почисти конкретна повърхност.

Тази година на изложението CleanExBg ще представите imop, можете ли да ни кажете повече за продукта, какво го прави различен?
В определени рамки революционните идеи могат да променят начина, по който мислим за определена сфера или продукт. В този случай това е почистването. Ние променихме традиционния начин на почистване, запазвайки гъвкавостта на оригиналния моп, но добавихме допълнителната мощност на индустриална машина. Това е, което прави imop различен, същевременно лесен и приятен за използване!
Imop разполага с платформа с работна площ 46 см, включваща високоскоростна двойна скрубер четка. Подобен е на стандартните скрубери, но с несравнима гъвкавост и свобода на мобилност. Двете насрещно-въртящи се четки позволяват да контролирате машината лесно, дори само с една ръка, с възможност за почистване около и под предмети, точно като моп.

Imop е с литиево-йонна батерия, която след зареждане спокойно работи повече от час. С едно бързо едночасово презареждане ще получите още час време за работа. С над 350 оборота в минута и 22 кг натиск на четката, imop извършва всяка работа бързо, като почиства повече от 1000 квадратни метра на час. Увеличете вашата производителност, почистете по-бързо, по-добре и по-лесно.
 
Коя е вашата целева аудитория и къде могат да намерят приложение продуктите Ви?
 
Наш клиент би бил всеки, който иска да спести време и пари, и да започне да почиства
по-добре и ефективно. Нашите машини дават възможност за почистване на всякакъв вид повърхност, иновативни и лесни са за употреба. Прочетете останалата част от интервюто тук.
Сподели в социалните мрежи: 

Намери ни в: 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка Unsubscribe по-долу.
Виа Експо ООД