NIEUWSBRIEF HUISARTSENPRAKTIJK DE WILDENBERG
Januari 2016   
EERSTE NIEUWSBRIEF
Beste patiënten, hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van huisartsenpraktijk De Wildenberg. Middels deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte houden van belangrijke zaken betreffende de praktijk en/of uw gezondheid. Wij hopen u op deze manier nog beter van dienst te kunnen zijn. Mocht u het echter niet op prijs stellen om periodiek een nieuwsbrief te ontvangen, dan kunt u onderaan deze nieuwsbrief op uitschrijven klikken.

BELANGRIJKE WIJZIGING
Omdat wij het heel belangrijk vinden dat u als patiënt tevreden bent over de door ons geleverde zorg, nemen wij uw reacties graag ter harte. Dit heeft ons doen besluiten om een belangrijke wijziging door te voeren. Dokter Weijers zal voortaan meerdere uren per week op de praktijk werkzaam zijn. De werkzaamheden van de waarnemend huisarts worden overgenomen door nieuwe waarnemend huisartsen. Tot 1 maart zal dokter Paulien Oldenburger twee dagen per week aanwezig zijn en daarna dokter Eva van Sebille. Ondertussen gaan wij hard op zoek naar een nieuwe collega huisarts om ons team te komen versterken. Wij wensen de nieuwe waarnemers veel succes in Ysselsteyn en hopen op een prettige samenwerking.

KLUSJESMAN GEZOCHT
Wij willen Piet Kessels bedanken voor zijn jarenlange trouwe dienst. Nu hij de pensioengerechtigde leeftijd ruimschoots heeft overschreden zijn wij op zoek naar een nieuwe klusjesman. Wie belangstelling heeft voor het verrichten van enkele hand- en spandiensten voor hooguit een paar uurtjes per maand, kan zijn reactie mailen naar Mientje Reijnders (email: management@huisartsenpraktijkdewildenberg.nl).

NIEUWE PATIËNTEN
Nieuwe patiënten zijn nog altijd van harte welkom. Zij kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier op de website (www. huisartsenpraktijkdewildenberg.nl) of een inschrijfformulier ophalen aan de balie.

HANDIGE WEBSITE
Wilt u meer informatie over een bepaalde aandoening, kijkt u dan eens op de website  www.thuisarts.nl. Deze site bevat heel veel betrouwbare informatie over vele aandoeningen en geeft ook adviezen over verdere behandeling.
 
OPENINGSTIJDEN PRAKTIJK EN APOTHEEK
De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00-12.00 uur en 13.00 tot 17.00 uur. Tussen 12.00 en 13.00 uur is de praktijk telefonisch uitsluitend voor spoedgevallen bereikbaar. De apotheek is op werkdagen geopend van 8.30-12.00 uur en 15.30-17.00 uur.
 
BETALEN MET PIN
Tot slot willen wij u vragen om in de apotheek zoveel mogelijk per pin te betalen in plaats van contant. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.
 
HUISARTSENPRAKTIJK DE WILDENBERG
Litsenbergweg 20a
5813 CG Ysselsteyn
www.huisartsenpraktijkdewildenberg.nl