Nieuwsbrief Juli 2013
Beste ,
Een organisatie wordt vormgegeven door de mensen die erin werken. De eerste helft van 2013 zijn diverse praktijken en tientallen dierenartsen bij ons aan de slag gegaan om zich verder te ontwikkelen. Wat leverde dat weer veel op! En wat is het mooi om onze bijdrage te leveren aan het verstevigen van dierenartsen en hun praktijken. Dat is onze passie!
Voor het 2e deel van 2013 hebben we weer veel op het programma staan. Misschien goed om in de zomermaanden eens te overdenken waarin je de praktijk, je medewerkers of jezelf verder wilt ontwikkelen. Een goede zomer!
Kees de Kruijf en Tijn Bettink
 
1e Workshop "Praktijk Op Koers" afgerond
De eerste 'Praktijk Op Koers'-workshop is afgerond. In klein gezelschap gingen 4 deelnemende praktijken aan de slag met hun Missie en Visie. Theorie werd gecombineerd met praktische opdrachten op de eigen praktijk. Prachtig om alle uitwisselingen en ervaringen te zien bij de deelnemers. En wat het opstarten van een Missie en Visie op een praktijk teweeg brengt. Meer weten of ook inschrijven? 
 
6 november: 6e Ontwikkeltraject Jonge Dierenartsen
Schrijf je in! Het belooft weer een mooi jaar te worden, vol leerzame momenten. Mocht je twijfelen of meer willen weten, kom dan naar de informatieavond met workshop op 10 oktober
 
2 oktober: 3e Ontwikkeltraject Veterinair Leidinggevenden
Wat een stappen maken de dierenartsen van het OVL, GEFELICITEERD!. Geweldig om te zien hoe al het aangeleverde materiaal wordt ingezet om het vak als leidinggevende nog meer vorm te geven. En de feedback van de medewerkers van deze dierenartsen is zo mooi. Wil je ook echt je vak van leidinggeven maken? Schrijf je dan in! Geen gemakkelijk jaar, wel heel leerzaam.
 
PEGD-cursus "Werk met Passie!" in volle gang
De eerste groep heeft inmiddels 5 van de 6 modules achter de rug. In een kleine groep zijn er het afgelopen half jaar forse stappen gemaakt. De reacties zijn uiterst positief:
 
  • Zou iedereen een keer moeten meemaken. Het geeft inzicht in mens' wezen, superinteressant en verhelderend. Kun je je hele leven wat aan hebben.
  • Helemaal geweldig, inspirerende bijeenkomsten met veel ruimte voor maatwerk.
  • Aanrader voor iedereen.
  • Waarderingscijfer 8,67
 
Zodra er 5 aanmeldingen zijn, starten we weer een groep.
Misschien weet je een aantal collega's en wil je met elkaar in een groep aan de slag, dat kan ook. Na de zomervakantie aan de slag om je Passie weer terug te vinden? Schrijf je in!
 
Wil je je opgeven dat kan via de PEGD
 
 
180 punten CKRD accreditatie voor OVL
Het Ontwikkeltraject Veterinair Leidinggevenden is geaccrediteerd met 180 nascholingspunten. Met de opmerking dat er 14 bonus punten zijn voor: intellectuele uitdaging en onderlinge interactie. Nou als dat geen nieuws is!
Aanmelden Intercollegiaal Overleg Dierenartsen (IOD) nu mogelijk
Wil je aan de slag met professioneel IOD, dan ben je bij Spaarne Coaching aan het juiste adres. Wij leveren opleiding en begeleiding die voldoet aan de CKRD-criteria. Je kunt je via ons opgeven. Samen met ICOVet zorgen wij er voor dat er groepen in jouw regio worden gevormd. Meer weten?
Boek aanbeveling
Op verzoek is de boek- recensie weer terug in onze nieuwsbrief.
 
This is the And
Heerlijk gemakkelijk te lezen en bijzonder vormgegeven boek voor diegene die geloven in het 'nieuwe leiderschap'. Ofwel dienend leiderschap.
 
Ook online te lezen!
 
This is the AND
Deel met anderen
Spaarne Coaching
Anna van Burenlaan 60, 2012 SM Haarlem | Tel. Tijn 06-53123185 of Kees 06-55541852