Unsubscribe / Change Profile
Сподели:


Изложение и конференция "Интелигентни градове"
27-29 март 2018 г., София
 
Как могат да се подобрят условията за живот на хората? Как градовете могат да станат по-приятни за живеене и по-сигурни? От 27 до 29 март в София, изложението Smart Cities ще даде отговор на тези въпроси. Целта му е да покаже иновационни решения за мобилност, управление, здравеопазване, околна среда, начин на живот и др и тяхното приложение в устойчивото развитие на градовете ни.
 
В този брой на бюлетина ще Ви представим Национален клъстер за интелигентни транспортни и енергийни системи (НКИТЕС), чийто цели са да развива научни и практически проекти; да участва активно при изработката и прилагането на националните и европейски стандарти, свързани със системите за управление на интелигентни системи в транспорта и енергетиката. НКИТЕС успешно прилага своите решения в градовете.
 
Очаквайте и следващата седмица подробно представяне на решенията им за управление на транспорта, една тема, която е особено актуална и вълнува много общини и хора в България.
 
Свържете се с нас ако имате въпроси или се интересувате от участие или посещение на изложението "Интелигентни градове" : tanya@viaexpo.com, 032/512905, 0886/793172
 
Запишете се за получаване на бюлетините ни тук и последвайте групите ни в социалните мрежи:
 
 

 
 
 
За първи път Национален клъстер за интелигентни транспортни и енергийни системи (НКИТЕС) ще вземе участие в изложението Smart Cities.
 
Той обхваща основно компании от телекомуникациите, информационните технологии, транспортната и енергийна техническа инфраструктура.
 
НКИТЕС предоставя системи и решения,  плод на многогодишната работа на компаниите, участващи в сдружението. Предлагат се и в демо вариант, който ще Ви помогне да получите конкретна представа за практическите ползи.
 
Oбщинска Tелематика - Системи, готови и индивидуални решения, системи за управление, необходими за ефективното развитие на общините. Акцентът е поставен върху темите: Администрация, Транспорт, Енергетика. Вижте повече тук
 
 
  Мрежата Calypso е основана през 2003 г., със седалище в Брюксел. Обединява оператори, местните власти, министерства, доставчици, консултанти и е разработена в рамките на европейски проект.
Calypso е стандарт за електронни билети, който осигурява висока сигурност на връзката карта - терминал.Програмата се развива успешно повече от 10 г. и в резултат на това е създадена технология за интелигентна безконтактна карта, която намира приложение в обществения транспорт.
*******************************************************************
  Списание ТД Инсталации се списва на базата на професионално ориентирани статии с практическа насоченост за нуждите на специалистите в строителното инвестиране, проектиране и изграждане на сградни инсталации и оборудване, инструменти и материали за тях.
*******************************************************************
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE".