Click here to view this email in your browser
 
Hej,
 
Nästa vecka är det dags för GARNFEST!!!
 
Vi firar tillsammans med många andra små garnbutiker runt om i landet denna vecka. Just hos oss sammanfaller festligheterna med butikens 4-årsdag, vilket inte gör det hela ett dugg sämre. Varje dag kommer vi att ha nya festliga och spännande kalaserbjudanden, exakt vad berättar vi när festen drar igång :)
 
Under hela veckan erbjuder vi flera tillfällen med Drop-In där du kan ta del av expertkunskaper inom stickningens olika områden. Ingen förbokning behövs utan det är bara att dyka upp. Observera dock att Drop-In tillfällena är något annat än en kurs, tiden ska räcka till alla som vill delta, så tänk på att visa hänsyn och lämna plats för andra deltagare :)
 
Välkomna till en inspirerande vecka!
 
 
AKTIVITETER 
  
Måndag 26 maj
kl 12-14 Drop in: Montera, laga och fixa med Bee Thufvesson
Bee är riktigt duktig på att sy ihop stickat, det som kallas montering. Hon är också en hejare på att laga och lappa. Under det här passet kan du diskutera hur man snyggast syr ihop ett plagg, eller lagar favoritkoftan men du kan också få råd och vägledning kring sådan som hur du beräknar garnåtgång, eller vad gör man när det redan är för sent och garnet tar slut mitt i projektet? Ta gärna med ett eget projekt du vill diskutera och får råd om.

Tisdag 27 maj
kl 16-18 Drop in: Lyfta maskor med Lotta Bengtsson och Madelaine Jansson

Lotta och Madelaine visar sina stickade alster i flerfärgsmönster med lyfta maskor. Du får provsticka ett mönster och se hur olika det kan bli i tunnare och grövre garn. Under passet kan du även köpa Lotta och Madelaines fina bok "Sticka flerfärgsmönster med lyfta maskor" för 198 kr istället för ordinarie 220 kr.

Onsdag 28 maj
kl 15-17 Drop in: Spetsstickning med Ivar Asplund
Kom och njut och inspireras av Ivars vackra spetsstickade sjalar, diskutera omslag, hoptagningar sjalformer och garnval. Dagen till ära lanserar vi en materialsats till specialpris med ett mönster på en alldeles ny sjal som Ivar designat i ett härligt garn av merinoull och cashmere. 
 
Torsdag 29 maj är det helgdag, butiken är stängd och vi passar på att sticka, virka  och njuta av vårvärmen :) och inte minst laddar vi upp för resten av veckan...
 
Fredag 30 maj
kl 15-18 Välkommen på invigningsmingel!

Vi passar på att fira våra nya, stora och fina lokaler, samt det faktum att Litet nystan nu har haft öppet i fyra år! Ta med dig din stickning och kom och mingla med andra garnälskare, vi bjuder på lite gott att dricka och tilltugg, och naturligtvis kommer vi att ha trevliga kalasglada priser och spännande nyheter dagen till ära!

Lördag 31 maj
kl 13-15.30 Drop-In: Stickdoktorn Visalisa

Lisa Bomble, även känd som Visalisa och grundare av Online Stickcafé på Facebook kommer med sin doktorsväska fylld med tips och trix som kan skapa möjligheter i din stickning. Pröva olika sätt att öka och minska, sticka kantmaskor eller förkortade varv. Fundera och diskutera vad som blir snyggast och varför.
 
 
 
 
Vi fyller nu på vårt lager igen efter ombyggnaden, leveranser kommer in varje dag med både gamla favoriter och nya bekantskaper...
 
Nyhet: Pima Gloss
Vi har nyligen fått hem den fina Pima Gloss från Strikkebogen. Det är ett jättevackert bomullsgarn med fantastiskt fin glans i användbar DK-grovlek. Passar till stickor 3.5-4 mm och vi har 12 fina färger som kostar 49 kr per nystan.gra beskrivningar på söta barnplagg har vi också fått in, de är på danska och säljs endast tillsammans med garnet. Vill du sticka till vuxna flickor passar t ex mönster i Drops Muskat bra...
 
 
  
Drops Supersale hela maj månad!
Det är fortfarande gott om tid att fynda Drops ullgarner med 35% rabatt. Kampanjpriserna gäller hela maj månad.
 
Observera att du inte har någon bytesrätt på garner inköpta till REA- eller kampanjpris.
 
    
Mycket garnglädje!
 
önskar Karin 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Litet nystan
- butiken med inspirerande garner i naturmaterial

S:t Paulsgatan 20, 118 48 Stockholm
tel 08-643 34 60
info@litetnystan.se
www.litetnystan.se
www.facebook.com/litetnystanAB
Instagram: @litetnystan
 
Öppettider:
vardagar kl 11-18
lördagar kl 11-16
söndagar och helgdagar stängt
 
Skicka gärna nyhetsbrevet vidare till dina garnintresserade vänner!