Nieuwsbrief
AMGEN Singelloop Breda
 editie juli 2019
Go to-the-Max
 
Met piepende banden op vakantie? Of heb je het er al opzitten? Zomerse hitte door heel Europa heeft de afgelopen periode gezorgd voor veel nieuwe records. Maar ook op sportief gebied was er genoeg te genieten en zijn er ongekende prestaties geleverd. Denk maar aan Tour de France van Steven Kruijswijk, Mike Teunissen's gele trui of de zege van Max Verstappen afgelopen zondag in de Formule 1.
 
Ook op de eerste zondag van oktober worden er in Breda vele topprestaties geleverd. Voor ons is iedere deelnemer aan de Bredase Singelloop een winnaar! En in veel gevallen is het deelnemen veel méér dan alleen 'maar' een rondje lopen langs de singels en door het centrum van Breda...
 
Misschien is onze nieuwsbrief een leuke stimulans om je training te beginnen of voort te zetten. We hebben de volgende artikelen voor je: 
 • Ben jij er bij op 6 oktober?
 • Pakketvoordeel voor vroege inschrijvers
 • In de herhaling: Goede Doel 2019 is Wensambulance Brabant
 • Singelloop story: lopen met Greetje - blog 2
 • Sneller op de hoogte van Singelloop nieuwtjes?
 • Singelloop 2019: waar doe jij het voor?
 • Het kan nog: Train voor de Singelloop met Run2Day
Zoals altijd wensen we je veel leesplezier. Heb je suggesties, verbeterpuntjes of andere zaken die je met ons wilt delen? Laat het ons weten via communicatie@bredasesingelloop.nl!

Ben jij er bij op 6 oktober?
 
Bespeuren we daar nog wat aarzeling om je deelname te bevestigen? Als je nu inschrijft voor de 34e editie van de Bredase Singelloop op 6 oktober aanstaande dan heb je in elk geval een fijne motivator en een stok(je) achter de deur.
 
Ga snel via deze link naar de inschrijfpagina's en maak de keuze voor jouw afstand. Je bent van harte welkom bij de Singelloop-familie!
 
Wil je samen met je collega's, zakenrelaties, netwerk- of businessclub meedoen? Neem dan een kijkje op de pagina van de Businessrun.
 
Geen loopschoenen meegenomen op vakantie? Geen nood!
Je hebt nog 10 weken tot de start van de 34e editie van #DeGezelligste.
 
Voor onze voorbereidingen is het 'nog maar' twee maanden, maar aan de andere kant heb je volgens de kenners 'maar' 8 weken tijd nodig om een 5 of 10km in een nieuw PR te lopen. Succes bij jouw voorbereidingen!

Pakketvoordeel voor vroege inschrijvers
 
Veel deelnemers aan ons evenement weten dat je bij de Bredase Singelloop sowieso al veel leuks krijgt als je jezelf vroeg inschrijft. Omdat we dit jaar vieren dat we ook een IAAF-status hebben ontvangen, maken we het nóg aantrekkelijker voor de vroege vogels! 
 
Dit jaar werken we voor het eerst met inschrijfpakketten. Als je tevreden bent met jouw pakket van de afgelopen jaren, dan is het basic pakket waarschijnlijk jouw keuze.
 
Wil je echter ook graag het officiële en unieke Singelloop Breda 2019 loopshirt én een digitale goodiebag met een gezamenlijke waarde van ruim € 100,- dan is het Standaard pakket voor jou dè keuze. 
 
Als je ook jouw Singelloop 2019 medaille wilt laten graveren en wilt genieten van een proefabonnement op RunningNL Magazine dan is het Premium pakket misschien wel wat voor jou.
Check de inschrijfpagina of het uitgebreide artikel op onze site voor meer informatie.
 

In de herhaling: Goede Doel 2019 is WensAmbulance Brabant
 
Nog een laatste maal het ouderlijk huis zien, naar familie toe of een dagje naar het strand. Het lijken wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn, maar voor mensen die niet lang meer te leven hebben, is dat echt niet altijd vanzelfsprekend. WensAmbulance Brabant brengt terminaal zieke mensen nog één keer naar hun favoriete plek. 
 
En dat allemaal met uitsluitend vrijwilligers! Het spreekt voor zich dat voor het vervullen van deze wensen geld nodig is, veel geld. Want de wensen worden voor de Wensvrager en 2 direct betrokkenen kostenloos uitgevoerd. Toch was de vraag om financiële ondersteuning zeker niet de belangrijkste reden voor Stichting WensAmbulance Brabant om het Goede Doel 2019 te willen zijn...
 
Nee, WensAmbulance Brabant wil vooral méér bekend worden in Breda en omstreken. Deze bekendheid is noodzakelijk om vaker in onze directe omgeving hun prachtige werk te kunnen doen! Er is capaciteit om meer ritten te kunnen doen en er is behoefte. Maar nog lang niet vaak genoeg vinden aanbod en behoefte elkaar... Dus Singellopers: sharing = caring!
Wij hadden een mooi en aangrijpend gesprek met een vrijwilliger van de Stichting WensAmbulance Brabant.
 Klik hier om dat interview te lezen.
 

Singelloop Story: lopen met Greetje - Blog 2
 
In aanloop naar de Bredase Singelloop 2019 neemt de Bredase wethouder Greetje Bos ons mee in haar voorbereidingen. Greetje doet dat via Instagram en maandelijks via een blog.
In deze nieuwsbrief een verwijzing naar Greetje's tweede blog.  
 
Wat heeft onze rennende wethouder met Radio 4 DJ Ab Nieuwdorp, waar er hoe loopt Greetje deze zomer, welke muziek draait ze? En wat is de relatie tussen Boedapest en een vette xylofoon-beat...?
 
De blog is te lezen via deze link naar onze site.
En uiteraard kun je Greetje's voortgang in de voorbereiding volgen op haar persoonlijke Insta-account.
 

Sneller op de hoogte van Singelloop nieuwtjes
 
Ook de social accounts van de Bredase Singelloop worden beheerd door vrijwilligers. Dag in, dag uit, want social media zijn immers niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven?! Wij houden je graag op de hoogte van de Singelloop actualiteit via verschillende platforms.

Volg jij ons al? Nee? Connect dan snel en groei met ons mee!

Blijf op de hoogte van de laatste info, leuke nieuwtjes, extra activiteiten én praktische informatie voor deelnemers en supporters van #SingelloopBreda via onze social media kanalen. 
Volg ons op FacebookTwitter, PinterestInstagram of connect met zakelijke lopers op onze LinkedIn pagina.
 
We hopen je ook daar snel te mogen ontmoeten! Be connected!

Singelloop 2019: waar doe jij het voor?
 
Natuurlijk is die super-vette medaille een mooie beloning. En velen van jullie zullen ook 'shinen' in het officiële Singelloop 2019 shirt. Maar misschien heb je nog wel een hele andere motivatie die je met ons wilt delen...
 
"Achter iedere loper zit een bijzonder verhaal." Dat is onze sterke overtuiging en we vinden het mooi om deze verhalen van je te horen. We zijn op zoek naar jouw verhaal: loop je voor jezelf of voor iemand anders? 
 
Heb je een mooi, ontroerend of bijzonder verhaal wat je met ons wilt delen? Of heb jij een initiatief waar veel meer mensen wat van moeten weten?
 
Stuur dan een mailtje naar communicatie@bredasesingelloop.nl en wij nemen dan spoedig contact met je op. En wie weet kunnen we je nog een moreel steuntje in de rug geven...!
 
     

Het kan nog: Train voor de Singelloop met Run2Day
 
Het team van Run2Day is inmiddels al gestart met de trainingen voor de Bredase Singelloop 2019. Maar je kunt nog steeds meedoen!
 
Ben je van plan om de 5km, 10km of de halve marathon te gaan lopen en wil je op 6 Oktober super voorbereid aan de start staan? Train mee met Run2Day op weg naar jouw Bredase Singelloop!

De iRun training is onder andere:
 • Heerlijke trainingen vanuit het Mastbos tot en met 30 september, aanvang 19.00 uur 
 • Begeleiding door enthousiaste en professionele trainers
 • Persoonlijk trainingsschema
 • Afwisselend trainingsschema per 2 weken 
 • 10% korting bij Run2Day Breda gedurende de trainingsperiode 
 • Heel veel positieve motivatie én gezelligheid
Check de inschrijfpagina of uitgebreidere informatie op de site van Run2Day.

Onze partners: