I våras släppte bandet OLD sin debut EP - Old Ladies Die Young, som bl.a. innehöll sommarens bounce – Knee Hang Gang. Sedan dess har dansen och upptågen bara eskalerat. Adrian Recordings och OLD kände att det va dags att fira.
 
1. Release av remix EP – New Remixes of OLD Songs
2. Adrian Recordings arrangerar en helkväll den 19 augusti på Malmöfestivalen där OLD, Björns vänner och RA spelar live. Mer info här: facebook.com/events/258839277658660/?fref=ts
 
Artist: OLD
EP: New Remixes of OLD Songs
Släppdag: 13 augusti 2014
 
Skivbolag: Adrian Recordings
 
Spotify: Old – New Remixes of OLD Songs
Soundcloud: soundcloud.com/adrianrec/sets/old-new-remixes-of-old-songs
Free download
 
1. In Utero (Rigas den Andre Remix)
2. Who's Going? (Ezzo Fresh Remix)
3. Who´s Going? (jedZed Remix)
4. Who's Going? (Vera Juste Tham Remix)
 
 
oldladiesdieyoung.com
 
Det finns olika sätt att fira framgång. OLD firar gärna och ofta. Det kan gälla intervjutillfällen, dessa firas med turkisk konfekt och Gin. Det kan gälla uppmärksammanden av personliga tillkortakommanden, dessa firas med Gin och Juice. Eller bandmöten som firas med stopp i toalett eller Sake på mugg. Efter det varma mottagandet av den första EP:n Old Ladies Die Young, kände bandet ett kittlande i firarnerverna i väntan på att få gå in i studion en andra gång. Constance, Nina och Johanna ville gärna låta någon annan lägga vantarna på de redan utgivna alstrena och se vad detta kunde leda till. Kanske något att åtnjutas i sällskap av ett glas juice och eventuellt Gin.
 
Då bandet är roade av mången genre och kända för att våga ta avstånd från de anala soundens cool, ledde frågan om vem som skulle engageras för att att utföra de planerade remixerna till diskussion.
 
Någon ville höra brutaldisko, någon Arkiv X-house, och någon ville bara ha en låt att åka Öresundståg till, i tyst avdelning med dåliga lurar.
 
Så fick det bli. Ezzo Fresh (Som Fan), Rigas den Andre (Dödens Dal, Flora & Fauna, Rigas etc), JedZed (John Edward Wells) och, well, bandets egna Johanna (Röven/Juste Ajuste) tillfrågades och antog utmaningen. Resultatet blev i klassisk OLD-anda eklektiskt, underbart, off, och av högsta konstnärliga relevans.
 
OLD live
2014-08-18 - The Music Conference: Open Air Cinema & Doc Lounge, Media Evolution - Malmö (S)
2014-08-19 - Malmöfestivalen - Malmö (S)
2014-08-22 - Landskrona Fotofestival - Landskrona (S)
2014-09-06 - Matadero - Días Nordícas - Madrid (ESP)
 
Adrian Recordings
Möllan
Sweden
 
magnus@adrianrecordings.com
www.adrianrecordings.com
 
The Fine Arts Showcase
Den svenska tystnaden
Boeoes Kaelstigen
Andreas Tilliander
The Bear Quartet
Dmitry Fyodorov
Edda Magnason
Björns vänner
Alice Boman
This Is Head
Emil Jensen
Hey Elbow
Familjen
MF/MB/
OLD
VED
RA