Van Koesveld Financiële Diensten - financieel adviseur voor particulieren en bedrijven
Nico_5075knip.jpg
Nico van Koesveld
06-29082610
Twitter Blog

 

Geachte relatie,

Als men de financiële economie even vergeet, is het jaar toch mooi begonnen. Hogere temperaturen, dus lagere stookkosten. Versnelde uitverkopen, dus voordelig inkopen. En de wintersport? Uit cijfers blijkt die gaat gewoon door! U zorgt goed voor uzelf blijkt.

Het mooie van de huidige tijd is dat we wel scherp zijn op onze uitgaven. Meer dan ooit is het gemakkelijk om overal op te besparen. Met de juiste sites en hulp kun je vaak tot duizenden euro’s besparen. Let vooral op het energieadvies. Wij helpen u erbij. Wij zorgen voor u.

Welkom bij Van Koesveld

E-mailnieuwsbrief Van Koesveld januari 2012

 
Online verzekeren

Vervoer
Auto
Bromfiets
Fiets
Motorfiets
Bestelauto
Vrachtauto

Wonen
Woonhuis
Inboedel
Aansprakelijkheid
Gezinsrechtsbijstand


Vrije tijd
Caravan
Kampeerauto
Pleziervaartuigen
Reis doorlopend

Geldzaken
Huishoudboekje
Sparen
Uitvaart

E-books
Linkedin
Twitteren zakelijk

Wie zijn wij
Twitter Blog

 

Belastingaangifte
Is belastingaangifte doen een puzzel voor u? Wij lossen hem graag op.
In veel gevallen kan de belastingaangifte u geld opleveren.


In welke gevallen kan belastingaangifte doen voordelig zijn?

- U bent alleenstaande ouder. U heeft recht op (aanvullende) alleenstaande ouderkorting.

- Ouders van een kind jonger dan 12 jaar.

- Als u slechts een gedeelte van het jaar gewerkt heeft.

- U heeft een eigenwoningschuld.

- Een of meerdere van de volgende onderwerpen op u van toepassing zijn: Giften, levensonderhoud kinderen jonger dan 30 jaar, lijfrentes, reizen met openbaar vervoer, studiekosten, zorgkosten, heffingskortingen, hypotheek (eigen woning) rente


Alsnog belastingaangifte doen over maximaal 5 jaar terug.

De belastingaangifte dient dan wel tot een minimale belastingteruggaaf te leiden.

Belastingaangifte via Van Koesveld, alles in een hand.
De kosten voor een particuliere aangifte zijn € 65 of in het abonnement voor € 5 per maand.
Klik hier voor aanmelden

 

Blijven wonen in deze economie.
Hoe zorgen we ervoor dat u kunt blijven wonen in deze onzekere tijd? Is uw baan nog veilig? Velen komen volslagen onverwacht in aanraking met gedwongen ontslag. En dan?

Hoe is de situatie als u toch arbeidsongeschikt wordt, na twee jaar? Gaat u dan financieel het putje in? Of blijft u 70% van uw laatste inkomen verdienen? Het verbaast ons dat arbeidsongeschiktheid zo slecht verzekerd is in Nederland. Vraag uw werkgever ernaar. Vaak moet deze het antwoord schuldig blijven. Moeilijk onderwerp dus. En voor een klein bedrag is dit risico wel afgedekt.

De risico’s tijdelijk verzekeren in deze onzekere tijd. Wij kiezen voor onze klanten in loondienst met een hypotheeklast, om toch de WW en arbeidsongeschiktheid te verzekeren. De premie hiervoor is zeker betaalbaar. Gedwongen uw huis te koop moeten zetten bij WW of als gevolg van arbeidsongeschiktheid is geen optie meer. U verliest dan tienduizenden euro’s.

Op woonlasten premies hebben we enkele voorbeelden uitgewerkt met een maandbedrag van 1.000 euro. Wilt u 500 euro verzekeren, halveer dan de maandpremies. Wilt u uw persoonlijke situatie vast berekenen, dan kan dat hier woonlasten rekentool Uiteraard maken wij de berekening exact op maat voor u als u ons even belt of mailt. 

 

 

Pechhulp of in de kou staan?

Voor een paar tientjes blijft u niet in de kou staan bij autopech. De concurrentie is fors. Voor ons is Mondial Assistance de voordeligste met het meest brede netwerk van Europa.
Mondial Assistance is winnaar Gouden Schild geworden bij de schadeservice. Bij ons direct te regelen.


Pechhulp Nederland incl. woonplaats

€ 70  ANWB   

€ 49  Mondial Assistance
€ 56  Routemobiel

 


Pechhulp Buitenland incl. woonplaats 

€ 95  ANWB   

€ 68  Mondial Assistance
€ 84  Routemobiel

 

 

Wordt u onze (bronzen) Ambassadeur?
Van Koesveld Financiële Diensten en klantgerichtheid zijn onlosmakelijk elkaar verbonden. Klantgerichtheid en een hoogstaande service zijn dé kenmerken van het bedrijf. Tel daarbij op een zuiver en onafhankelijk advies én een juiste prijs. Echter, wij kunnen dit nu wel roepen... het gaat om onze klanten. Uit ervaring en cijfers weten wij inmiddels dat een groot aantal klanten tevreden is!

U bent daarom onze allerbeste ambassadeur. U bent voor ons onmisbaar!   

Mond-tot-mond reclame is nog altijd de allerbeste reclame. Van Koesveld Financiële Diensten weet dit als geen ander. Zeker in deze roerige tijden. Daarom zouden wij u graag willen vragen onze ambassadeur te worden. U hoeft er bijna niets voor te doen! Alleen een goed woordje voor ons te doen. Wij doen de rest. Wij waarderen dit enorm en belonen u met het enige échte beloningscertificaat op naam.  Klik hier om ambassadeur te worden.

 

Energie, gemakkelijk overstappen en 200 euro verdienen

Per heden beschikken wij over de mogelijkheid onze klanten te adviseren over welke Energieleverancier het beste bij hem/haar past. Door over te stappen van energieleverancier kunt u vaak honderden euro's per jaar besparen.


Waarom zou je als consument overstappen? Omdat je fors bespaart. Vijftien procent van de huishoudelijke lasten zijn energielasten. Een consument bespaart bij een gemiddeld verbruik al snel € 200,- per jaar op de energielasten.

Wat verandert er voor u?

Voor de consument verandert er vrijwel niks. Het enige wat veranderd is dat u van een andere leverancier een factuur ontvangt. Wilt u ook weten welke besparen mogelijk is? Neem dan vrijblijvend contact op en wij rekenen het graag voor u uit. Info aanvragen.


Van Koesveld is Erkend Energie Adviseur en aangesloten bij Intermediair Advies

 

Goedgekeurde sloten op tweewielers
Heeft u een e-bike, scooter of motor? Een goedgekeurd slot voorkomt veel diefstal. Op deze site kunt u nazien of uw slot voldoet aan de verzekeringseisen

Controleer uw slot.

 

 

WOZ bezwaar maken
In de volgende editie komen we graag weer terug over de WOZ bezwaaractie.

 

Barnseweg 114 - 3771 RP - Barneveld - www.koesveld.nl -  Tel. 0342-424242 - info@koesveld.nl -- Twitter - Linkedin