Mei 2017

De afgelopen weken is mijn huis aan de binnenkant op diverse plaatsen geschilderd. De bijna jaarlijkse komst van deze schilder is voor mij altijd een inspirerende, leerzame en humorvolle tijd. Natuurlijk is het een feest vanuit het perspectief van schoonheid, opgeruimdheid en frisheid. Maar wat mij betreft is er meer, bijvoorbeeld vanuit het oogpunt van Feng Shui. In dit geval werd namelijk het trappenhuis, noem het maar het darmkanaal van het huis van een nieuwe deklaag voorzien. Laat ik nu zelf fysiek wat darmperikelen hebben. Daarom volgde ik de stappen van het opknapproces nauwgezet en spiegelde deze in mijn visualisaties en meditaties van dit moment om de flora in het verteringsgebied tot andere bewegingen en healing aan te zetten. Dit lijkt op een positieve manier zijn vruchten af te werpen. Daarnaast zijn zowel de schilder als ik allebei bezig met het onderzoeken van de logistiek van het leven en het steeds opnieuw verruimen van bewustzijn. 's Ochtends om half 8 delen wij in 10 minuten in hoog tempo en een paar woorden de levensvraagstukken waar we me bezig zijn en geven elkaar vervolgens vanuit onze eigen levenservaring wat voeding mee om gedurende de dag op te resoneren en te onderzoeken of het gegevene inpasbaar is in ieders eigen concept. Een paar items wil ik er in deze nieuwsbrief uitlichten. Wij filosofeerden over het thema of je in het moment weet waarom je negatieve dingen meemaakt in het leven en kwamen tot de conclusie dat het wellicht hele andere, veel positievere redenen kent dan dat wij als mens in eerste instantie zouden kunnen bevroeden. Ik moest daarbij steeds denken aan een wijsheid die ik eerder in mijn leven regelmatig hoorde van een goede vriendin "het leven wordt vooruit geleefd en achteruit begrepen". Ook kregen wij een gesprek over de mate waarin je invloed uit kunt oefenen op je leven. Een onderwerp waar je al snel mee op de loop kunt gaan of vervelender nog als het een loopje met jou neemt. Gelukkig lukte het met wat trechterwerk om het weer naar een (nieuwe) focus te brengen en ik neem daaruit voor nu het volgende mee: het grootste dat je voor jezelf kunt doen om mee te gaan op de stroom van het leven, is de bereidheid hebben om in de overgave te gaan. Bijzonder om te ervaren hoe de onderwerpen aan geslingerd in deze "ochtendsessies" steeds ook weer een plek kregen in de consulten, zowel die ik begeleidde als ook die ik onderging. Dank jullie wel mooie mensen voor het mogen ontvangen van deze rijkdom in al die waardevolle ontmoetingen in het leven van alledag!


READING
Een energiereading geeft veel nuttige en ondersteunende informatie over de groei en ontwikkelingsprocessen die actueel zijn in een levensfase. Je kunt een reading ontvangen in de vorm van een consult of een afstand ingesproken energieboodschap. Wil je meer weten of een afspraak maken? Je kunt contact met mij opnemen op telefoonnummer 033-4451480 of een mail sturen naar info@coach-inn.nl.


11 MEI VERDIEPING EN TRANSFORMATIEDAG
Op 11 mei is er weer een Verdieping- en Transformatiedag (voorheen strippenkaartdag). Je kunt tijdens deze dag eigen thema's uitwerken met behulp van opstellingen en energetisch werk. Ook kun je komen om zelf te oefenen met systemisch werk en energie waarnemen. De dag wordt ingevuld op basis van de vragen en wensen van de aanwezigen.


28 JUNI SYSTEMISCHE WERKVORMEN IN DE 1-OP-1 PRAKTIJK
De 3-daagse training Systemische Werkvormen in de 1-op-1 praktijk, die op 28 juni start, is bedoeld voor diegene die willen leren om verschillende systemische werkvorm te kunnen inzetten in een 1-op-1 praktijk.


29 AUGUSTUS COACH-INN-SYSTEMEN (LEVEL 1) SNELKOOKPAN
Van 29 tot en met 31 augustus vindt de opleiding Coach-Inn-Systemen plaats. Een training waarin de deelnemer zich die theorie, kennis en vaardigheden eigen maakt die nodig zijn om opstellingen te kunnen begeleiden in de eigen praktijk.


BOEKENTIP
Liefdesroep van Hannah Cuppen is een vervolg op en sluit aan bij haar eerder verschenen boek Liefdesbang. Het boek is een richtingwijzer om de moed te vinden om de roep van je hart te volgen en zo te komen tot een bezield en vervuld leven. Het geef inzicht in de sabotage- en defensiemechanismen die je onderweg tegen kunt komen en je wordt geprikkeld om jouw dromen waar te maken met behulp van praktische vragen waar je antwoord op kunt geven aan het eind van ieder hoofdstuk.


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Daar tref je ook de recepten van de in het Bolwerk geserveerde gerechten. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. Voor het bestellen van het Coach-Gourmet ga naar www.coachgourmet.nl. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.