We gaan in September weer allroad rijden!
 
Vond je het ook leuk om samen de onverharde wegen en paden op te zoeken in de Achterhoek, Brabant en Salland/Twente of dacht je eraan om mee te gaan? In September trekken we er weer op uit en ja, we gaan weer pannenkoeken bakken onderweg!
 
Wil je toch het liefst in 2022 weer op reis en zou je graag een bijeenkomst daarover bijwonen, kijk dan op onze website. We verzorgen presentaties over de Marokko Allroad (vanaf Spanje), IJsland Allroad , Keerpunt Stalingrad en de  Alaska-Vuurland en Zuid Amerika reizen. De eerste daarvan is alweer op 12 september

5 Allroad/Offroad Ritten Nederland
Planning:
11 SEP - Za - Achterhoek West Rit
16 SEP - Do - KTM Allroad Experience bij MotorCenter Rijen*, klik hier 
23 SEP - Do - Brabantse Heiderit
25 SEP - Za - Achterhoek Oost Rit
30 SEP - Do - Salland rit
Brabantse Heiderit met start/finish bij MotoPort Veldhoven  
Goed opletten welk spoor je kiest en waar je rijdt, is hier meerdere malen het devies want Brabant is heel gevarieerd rijden, maar veel is er ook uit de klei getrokken dus hier en daar ook de paden, maar hoeveel het ook geregend heeft, met elkaar komen we er natuurlijk doorheen en hoe meer modder, des te groter de uitdaging... Wellicht om het paadje er omheen te vinden?!

Het gebied waar we doorheen rijden ligt ten zuid/westen van Eindhoven .
De route zal worden voorgereden zo, dat we rekening houden met elkaar en de omgeving waar we door rijden. De snelheid is dus gematigd en zal worden aangepast zodra het traject met andere weggebruikers wordt gedeeld of er langs huizen, tuinen, boerderijen gereden wordt. Ook proberen we te voorkomen dat we geluidsoverlast veroorzaken en er wordt alleen daar gereden waar dat toesgestaan is. Om drukke dagen te vermijden, rijden we niet in het weekend. Behalve over (klei)grondpaden met mogelijk water en modder, zul je over gravel, zandgrond, takken, bladeren, bestrating en asfalt rijden.

We nemen eigen catering mee en zorgen in onze bush-kitchen voor koffie/thee en een warme lunch stop.
     
 

> Salland-rit met start/finish bij Motor Oost in Enter
Het is so much fun... Over zand- en gravelweggetjes, grondpaden, bospaadjes met kruip-door-sluip-door trajecten en offroad her en der langs een veengoot. De bossen zijn nu wat rustiger dan in de zomer, de paddenstoelen komen hier en daar alweer tevoorschijn, bramen kunnen al worden geplukt. We hebben totaal 200km geklokt en delen het plezier graag. Ga je mee?

Het gebied waar we doorheen rijden ligt in de regio's Rijssen, Nijverdal, Luttenberg, Hellendoorn, Holten, Markelo, Goor...
De route zal worden voorgereden zo, dat we rekening houden met elkaar en de omgeving waar we door rijden. De snelheid is dus gematigd en zal worden aangepast zodra het traject met andere weggebruikers gedeeld wordt of er langs huizen, tuinen, boerderijen gereden wordt. Ook proberen we te voorkomen dat we geluidsoverlast veroorzaken en er wordt alleen daar gereden waar dat toesgestaan is. Om drukke dagen te vermijden rijden we niet in het weekend. Behalve over zand zal je over (klei)grond, gras, takken, bladeren en maïshaksel (stengels), bestrating en asfalt rijden.

We nemen eigen catering mee en zorgen in onze bush-kitchen voor koffie/thee en een warme lunch stop.
 

>
2 verschillende Achterhoek ritten met startplaats Zeddam
Deze twee verschillende allroad/offroad ritten waren zo leuk om te rijden dat we ze heel graag weer gaan rijden. Ze zijn ca. 160 km lang en starten in ons Ride-on Travel Center te Zeddam.

De eerste rijden we in het oostelijk deel van de Achterhoek, de tweede in het westelijk deel en de Liemers.
De route zal worden voorgereden zo, dat we rekening houden met elkaar en de omgeving waar we door rijden. De snelheid is dus gematigd en zal worden aangepast zodra het traject met andere weggebruikers gedeeld wordt of er langs huizen, tuinen, boerderijen gereden wordt. Ook proberen we te voorkomen dat we geluidsoverlast veroorzaken en er wordt alleen daar gereden waar dat toesgestaan is. Behalve over zand zal je over (klei)grond, gras, takken, bladeren en maïshaksel (stengels), bestrating en asfalt rijden.

We nemen eigen catering mee en zorgen in onze bush-kitchen voor koffie/thee en een warme lunch stop.

     
  
 
  
 
Planning en inschrijving:
11 SEP - Za - Achterhoek West Rit
16 SEP - Do - KTM Allroad Experience bij MotorCenter Rijen*, klik hier 
23 SEP - Do - Brabantse Heiderit
25 SEP - Za - Achterhoek Oost Rit
30 SEP - Do - Salland rit

Inschrijven kan door te mailen naar info@Ride-onMotorTours.com
Kosten zijn € 95,- per rit per persoon en 30 euro voor een quad-passagier(e)

Inbegrepen zijn:
- Start om 09.30 uur na introductie in Zeddam/Enter/Veldhoven met koffie/thee
- Tussenstop incl. een kop/glas koffie/thee/fris
- Verzorgde lunch stop incl. een kop/glas koffie/thee/fris
- Late stop incl. een kop/glas koffie/thee/fris

Max aantal deelnemers: 6
Bij 3 deelnemers kan de rit doorgaan tegen een toeslag van € 25,- per persoon
Wil je met een eigen groepje op een andere dag rijden, dan horen we dat ook graag.

Met welke motor/banden kan je meedoen?
Je hebt voor deze rit een allroad of offroad motor nodig met geldig kenteken en minimaal allroad/enduro banden.

*) De route voor de KTM Allroad Experience bij MotorCenter RIJEN hebben wij uitgezet een voorgereden. Inschrijven kan alleen via de website van MotorCenter Rijen, die voor deze dag graag een KTM 690 Enduro R voor je klaar zetten, maar ook met je eigen motor (KTM of niet) kan je mee doen.
 
Groetjes, Rob en Dafne de Jong | Ride-on MotorTours | info@ride-onmotortours.com | sinds 2002