Click here to view this email in your browser                                                                               юли 2015
 
 
 
 
 
 
Приятно четене и с пожелания за спортно и здравословно лято от екипа на Виа Експо!


    
Все повече българи се питат къде, как, по какъв начин да поддържат и подобряват своето здравословно състояние. Именно тук се явява и ролята на Sofia Sport & Healthy Life.
 
Изложението не е едно от поредните събития у нас. То има за цел да подпомогне бизнеса в дългосрочен план, но и да вдъхнови и мотивира повече хора, информирайки ги за новостите и ползите, защото прогресът на всяка индустрия се движи именно от тях.
 
Категорично спортът и здравословните навици стават неразделна част от ежедневието ни. Това споделят в интервюта Теодор Кекевски от Русе Спорт и Катерина Ананиева от Форевър Ливинг Продъктс – участници в изявата.

Добра новина за бизнеса е, че част от публичен ресурс от 300 млн. евро по ОП "Иновации и конкурентоспособност" 2014-2020 ще бъде насочен към индустриите за здравословен живот, нови технологии, производство на стоки и предоставяне на услуги, свързани с алтернативен туризъм и екстремни спортове.
 
Ако имате интерес да станете част от Sofia Sport & Healthy Life или въпроси, ще се радваме лично да Ви отговорим. За контакти:  office@viaexpo.com, 032/512 900.
 
 
 
 
    
 
Интервю с Теодор Кекевски, Русе Спорт – производител на спортно оборудване и изложител на Sofia Sport & Healthy Life 2015  

Г-н Кекевски, Русе Спорт предлага богата гама от продукти. На кои от тях ще акцентирате по време на изложението?
Русе Спорт е фирма, позната на пазара вече повече от 20 години в областта на спортното оборудване. Последните години сме разработили много нови продукти за футбол, баскетбол и стрийтбол, външен фитнес и мини голф.  Акцентът ни ще бъде именно върху тях.
 
Какви резултати очаквате и кои са потенциалните Ви клиенти?
Клиентите ни са строителни фирми, фирми, занимаващи се с търговия на училищни пособия, хотели, училища, спортни клубове и общини. В чужбина наши търговски партньори са търговски дружества, фирми производители в бранша, както и частни лица. На Sofia Sport & Healthy Life очакваме да проявят интерес широк спектър от потенциални клиенти.

Кои общини са най-активни за развитието на спорта?
Като цяло това са общините от Южна България, които кандидатстват и реализират различни проекти. Но виждаме, че и някои общини от Северна България засилват своя интерес към европрограмите. Надяваме се това да бъде трайна тенденция. За да прочетете цялото интервю, кликнете тук 
 
 
 
  
Здравословно отслабване с ФОРЕВЪР Ф.И.Т.
 
Интервю с Катерина Ананиева, независим представител на Форевър Ливинг Продъктс и изложител на Sofia Sport & Healthy Life 2015

Във Вашите срещи с хора наблюдавате ли
някаква тенденция в нагласата им да се грижат повече за своето здраве? 
Всеки ден в разговорите с десетки хора определено се наблюдава промяна в нагласите им в положителна посока. Не търсим определен тип клиенти – всеки иска да се чувства добре, въпросът е какво прави за това. Нашата мисия е да ги информираме и да им помагаме да подобрят здравословното си състояние, като предлагаме индивидуални решения според различните нужди. 
ФОРЕВЪР Ф.И.Т. е акцентът на Вашето представяне на изложението. Разкажете ни повече за програмата.
Тя е програма за хранене, прочистване и отслабване, подходяща и за спортисти. Състои се от три лесни стъпки, като всяка фаза от програмата има за цел да предостави необходимите инструменти за постигане на трайно отслабване с дълготрайни резултати. За да прочетете цялото интервю, кликнете тук 
 
Медиен партньор
 
 
  
Gol.bg  е сайт, предоставящ ексклузивна информация за най-популярните спортни събития в България и по света, с акцент футболните новини. Предлага интересни статистики и прогнози, обзори, коментари и анализи, календар на предстоящите спортни събития, специални фенсайтове на водещите футболни отбори от страната и чужбина. Gol.bg отразява и най-новото от света на тениса, волейболa, баскетболa, снукъра, художествената гимнастика, Формула 1, бойните спортове и други, както и по-големите спортни събития.
Препрати на приятел:
Намери ни в социалните мрежи:
       
 
Съгласно Закона за електронната търговия този мейл е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу
Via Expo Ltd. - www.viaexpo.com