Working on the future
         La Place restaurants te Bodegraven en Stroe bedekt met Tapco Leien
 
 
De AC restaurants die naast de Nederlands snelwegen liggen worden omgebouwd tot La Place restaurants. De ombouw van de eerste restaurants zijn in volle gang.
 
Begin november 2016 na investeringsmaatschapij Gr8 Investments alle AC restaurants in Nederland over van het Italiaanse Autogrill. Gr8 Investments verkocht vervolgens in januari van dit jaar de AC restaurants door aan La Place.
La Place is na het faillisement van warenhuis V&D in handen gekomen van Jumbo.
 
 
 
 
 
 
Met de keuze voor de  Tapco leien is een grote stap gemaakt naar het milieu en heel belangrijk de brandveiligheid omdat gekozen is voor de brandklasse A in de kleur Stone Black. Na de enorme lange levenduur van de leien kunnen ze voor 100% gerecycled worden.
De grote van het dakoppervlak voor beide projecten is zo'n 2000 m2. en is aangebracht door het leidekkersbedrijf Ridder (Skins for buildings) uit Zwaag NH.         
De aanblik van de daken heeft de uiterlijke kenmerken van natuurleien met de grote voordelen als licht van gewicht en breukvrij.
Uniek is dat de Tapco leien aan de rugzijde zijn voorzien van ribben waardoor een luchtlaag ontstaat zodat capulaire werking van water is uitgesloten en tevens de stijfheid behoudt bij onderlinge thermische werking zodat de leien niet kunnen gaan openstaan.
  • Geen aangroei
  • Geen vervuiling
  • Geen breuk
  • Geen dakverzakkingen
  • Kunnen niet afwaaien of krullen
 
Volledig recyclebaar
Er is geen reden meer om het landschap op te vullen of te vervuilen! 
Werk groen!!!
IKKING GROUP
 Duurzame milieu en arbeidsvriendelijke dakbedekkingmaterialen,
http://ikking.com                           0342-452575.                                  info@ikking.com
 
                                     Uitschrijven / Gegevens wijzigen