Nieuwsbrief
November 2014
 
 

 
Einde seizoen
  
Het seizoen zit er alweer bijna op. Het was een leuk jaar, met veel oude en nieuwe gasten en een fijne groep paarden om mee te werken. De paarden gaan de komende week van de ijzers af en krijgen een paar weken vrij om te wennen aan hun blote voeten. 
 
Wij hebben de afgelopen weken hard gewerkt om ons voor te bereiden op de winter. We moeten alleen nog een grote hoeveelheid kachelhout verzagen en dan zijn wij klaar voor de kou.
 
Net als de paarden nemen wij ook een paar weekjes vrij (?), maar daarna zijn we er gewoon weer voor de winterritten. Laat de sneeuw maar komen!!
 
 
River, bedankt!!
 
Sinds vorige week geniet River van haar pensioen. Onverwacht bood iemand haar een heel goed huisje waar ze nog jaren van haar oude dag kan genieten. We waren eigenlijk niet van plan om haar te verkopen, maar deze kans was te mooi om te laten schieten voor haar.
 
Niet alleen wij missen River, ook Goliath heeft het er een paar dagen moeilijk mee gehad, dat zijn vriendinnetje er niet meer is. Ze zijn dan ook bijna 13 jaar onafscheidelijk geweest.
 
River, bedankt en geniet van je pensioen.

 
 
 
Paard van de maand: Pica
 
Pica maakt sinds een jaar of vier deel uit van onze kudde. Het is een lieve merrie, die in de kudde totaal niet opvalt. Ze is in de dagelijkse omgang erg makkelijk.
 
Om te rijden is het een fijn paard, mits de randvoorwaarden voor haar kloppen. Passagiers houdt ze niet van; ze heeft een grote voorkeur voor ruiters die haar zekerheid geven. Door haar heerlijk gangen heeft ze inmiddels een heleboel fans gekregen.

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Winterpret

Deze winter zijn we tijdens de weekenden geopend. Een winterweekend kost 225 euro per persoon (janaur t/m maart).
 
Wil je graag een keer in de sneeuw rijden, houd dan onze website, facebookpagina en onze nieuwsbrieven in de gaten. Als er hier sneeuw ligt, dan laten we het via deze kanalen weten.
 
 
 
Wij willen graag meer mensen bereiken, dus ken je mensen die het misschien leuk vinden om ook een keer bij ons te komen rijden, stuur dan deze nieuwsbrief aan ze door.
 
Vergeet ook niet om eens op onze Facebook-pagina te kijken.
  
Groeten,
Koen en Margreet

 
 

Western Trail Ranch
Commanster 33
6690 Vielsalm
België
 
telefoon: (0032)-(0)478-595058
email: info@ranch.be
 
Kijk ook zo nu en dan eens op onze Facebook-pagina.