Nieuwsbrief oktober 2008

Ongeveer een jaar nadat de huisstijl van Coach-Inn in een nieuw jasje is gestoken, heeft nu ook de trainingsruimte "Het Bolwerk" aan de buitenzijde een metamorfose ondergaan. De kleurkeuze, aangebracht door schildersbedrijf Cas, is afgestemd op het logo en daarmee
het werk dat in de ruimte gedaan wordt. Dat het hierbij niet alleen maar gaat om een kleurverandering, maar ook over het uitnodigen van een andere kwaliteit van energie, heb ik in de afgelopen week ruimschoots ondervonden. Er gebeurden diverse voor mij wonderlijke dingen die wijzen op synchroniciteit, zoals uit het niets komende last-minute aanmeldingen, meer diepgang en spontane veranderingen in het verloop van energiereadingen en ontmoetingen waarbij duidelijk werd dat de wereld écht heel klein is en daarmee juist ook weer héél groot.
Wellicht realiseer jij je bij het lezen van deze tekst dat het tijd is om andere kleuren in je leven uit te nodigen of veranderingen in je interieur aan te brengen. Dit kan zowel fysiek in je huis of werkplek zijn, als energetisch. Een oefening die je bij dit laatste behulpzaam kan zijn, is om met je aandacht naar binnen te gaan en je ieder belangrijk energiecentrum (voeten, bekken, navel, zonnevlecht, hart, keel, 3e oog en kruin) voor te stellen als een huis. Onderzoek voor ieder huis zowel van binnen als van buiten, hoe het er nu uit ziet qua vorm, ruimte, kleur, uitstraling, onderhoud, aankleding etc. Teken ieder huis afzonderlijk. Als je klaar bent, maak je voor ieder huis een tweede tekening, die tot uitdrukking breng hoe het huis in dit gebied er voor jou idealiter uit ziet. Draag deze beelden de komende tijd met je mee en integreer deze in je dagelijkse leven door meditatie, bewustwording en het daadwerkelijke aanbrengen van fysieke en misschien wel materialistische veranderingen. Ik ben benieuwd wat jij hiermee voor mooie dingen naar je toe gaat trekt. Mocht het op eigen kracht doen van deze oefening een stap te ver voor je zijn, maar voel je wel dat deze iets aan je toe zou kunnen voegen, dan staan er onderstaand diverse mogelijkheden om onder begeleiding deze weg in te slaan.

12-16 OKTOBER: SYSTEMEN IN BEWEGING, ENERGIE IN BEELD
Zit je in een dipje, voel je dat het de hoogste tijd is om te veranderen of wil je gewoon een paar dagen met jezelf in gesprek, schrijf je dan last-minute in voor de de 4-daagse training Systemen in Beweging, Energie in Beeld, die van 12 tot en met 16 oktober gehouden wordt op 50 kilometer
van Rome. In deze training staat zowel het werken met als het aanleren van energetisch en systemisch werk centraal.

5 NOVEMBER: EFFECTIEF-INN-INTUITIEVE WAARNEMING Op 5 november start de vierdaagse training "Effectief-Inn-Intuitieve-Waarneming". Een creatieve training om je intuitieve vermogens aan te scherpen, energetische waarnemingen te vertalen naar de dagelijkse praktijk, persoonlijke transformatieprocessen op gang te brengen en te ontdekken welke karaktuurstructuur bij jou dominant aanwezig is en met welke kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen je daardoor te maken hebt.

7 NOV. - 10 DEC. : FAMILIEOPSTELLINGEN (WORKSHOP) Op 7 november en 10 december is er weer de mogelijkheid om een eigen (levens)vraag uit te werken met een famiileopstelling in de workshop Inzicht-Inn-Familiepatronen.

25 OKTOBER: ENERGIEDAG Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar voor de Energiedag op 25 oktober a.s. Je ontdekt hoe jouw energieveld er uit ziet, onderzoekt welke dingen je energie geven en op welke manier je energie verliest. Daarnaast krijg je tools om je eigen energie te gaan managen.

30 OKTOBER: WAARNEMEN-INN-FAMILIE-ENERGIE Voor diegene die werken met vraagstukken rond gezinnen en families, is het kunnen lezen en aanvoelen van de systeemenergie een handige tool. Het brengt je snel bij de kern van de aanwezige problematiek en geeft informatie over mogelijke interventies die nodig zijn om het evenwicht te herstellen. Tijdens de 2-daagse training Waarnemen-Inn-Familieenergie komen de basisvaardigheden en principes van het werken met systeemenergie aan de orde. Er is veel ruimte om zelf te oefenen met waarnemen waarbij het de bedoeling is om persoonlijke casuistiek in te brengen.

29 JANUARI 2009: BASISOPLEIDING COACH-INN-SYSTEMEN Aangezien de groepen voor de basisopleiding Coach-Inn-Systemen een training waar je leert om zelf organisatie- en familieopstellingen te begeleiden, zowel in augustus als in september vol zaten, heb ik nieuwe data gepland voor een nieuwe groep die start in januari.

BOEKENTIP VAN DE MAAND
Deze maand woonde ik een workshop van Daan van Kampenhout bij. Hij werkt vragen uit met behulp van een combinatie van familieopstellingen en sjamanistische rituelen. Zijn werkwijze is er vooral op gericht om contact te maken met de energie van vooroudervelden. In het schitterende boek De tranen van de voorouders, ISBN 9069637855 legt hij uit wat een levenswiel is, hoe gebruik gemaakt kan worden van de kracht van ieder kwadrant en beschrijft intense ervaringen die hij opgedaan heeft in het werken met deze fijngevoelige energie.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail door of zend mij het e-mailadres.