KRABBEL jaargang 5, sept '13
 
 
 
 
Fredrik Hendriklaan 254 Telefoonnummer:
070-3559061
  
 
Bakkie Fietsen
 
 
stukken voor de volgende krabbel kun je sturen naar:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Clubkampioenschap verplaatst: Maandagavond Wollebrand!
Maandag! Wollebrand!
(Rest clubdag ongewijzigd)
 
Beste allemaal,

Helaas hebben we voor de CK skaten van zondag 22 sept. a.s. tot nu toe te weinig inschrijvingen mogen ontvangen. Vele pupillen, maar ook junioren, kunnen op deze dag niet aan de wedstrijden deelnemen, waardoor het in bepaalde categorieen geen uitdagend kampioenschap gaat worden.

We hebben als wedstrijdleiding dan ook besloten om de CK skaten op zondag 22 september te verplaatsen naar maandagavond 23 september a.s. met als locatie de Wollebrand. Hoewel we het skateseizoen op de Wollebrand al hadden afgesloten, plakken we er nog gewoon een maandagavond aan vast, alsof het een trainingsavond betreft alleen wordt het CK skaten dan verreden. Hopelijk kunnen we dan meer deelnemers verwachten, w.o. een aantal junioren van de TSG en wedstrijdgroep en enige pupillen die altijd trouw aan de jeugdskeelercup en/of de trainingen meededen.  Vanwege de vroeg invallende duisternis zullen we vroeger beginnen dan gebruikelijk is en schrappen we een onderdeel, vermoedelijk de 100m sprint of de tijdronde. We willen graag vragen dat iedereen probeert om 18.00 uur aanwezig te zijn, zodat we om 18.30 uur kunnen beginnen met het eerste onderdeel.

Inschrijving via het het formulier op de website. Ook degenen die zich al ingeschreven hadden worden verzocht zich opnieuw in te schrijven. Sorry voor het ongemak.
Voor inschrijven klik .

Clubdag & skeeleren voor de fun
De rest van het clubdag programma blijft ongewijzigd.
Zondag wordt het lekker weer. Diegenen die zondag nog eens lekker de benen los willen rijden, gaan om 11:00 bij de spartaan de baan op. Iedereen is welkom om gewoon voor de fun een beetje te trainen. Het wordt gezellig.

Tot dan!


 

Uitgebreide verhalen vind je op www.hvhw.nl
 
De redactie bestaat uit: ???
u kunt contact met ons opnemen via: redactie@hvhw.nl
 
e-mailadres wijzigingen doorgeven via: ledenadministratie@hvhw.nl