VÄLKOMMEN till DrömCentrum Minerva smiley
 
Här får du råd och inspiration om hur drömmar kan förstås, tolkas och användas.
På hemsidan www.dromcentrum.se hittar du mer om drömmar, drömkurser, föredrag, böcker, drömtolkningar, med mera …
 
Hej alla härliga drömmare i varma försommaren. Högtryck och sommarsol. Hoppas du har det bra i juni månad. Njuuut ! cool
Så roligt för mig att få skriva ett Drömbrev till dig igen. Det var ett tag sen sist, och det dröjer till nästa (till september).
Och nu får vi ser var den vackra bokbilden
hamnar. I denna typ av utskick kan man bara "attach a file" men bilden syns inte på originalsidan. Så  förmodligen hamnar den längst ned i stället för vid Sommarerbjudande där jag lagt in den. Scrolla ned och se den, den är fin. Fotograf Tiina Karppinen.
 
Vill du lära mer om Den Hemliga Kunskapen?
DrömHealing innebär Att läka skuggsidor (rädslor, skuld o dyl) och acceptera solsidan (ditt gudomliga Jag, frid, självvärde, kärlek).
Vi använder nattdröm och dagsdröm som redskap för vårt uppvaknande till Helhet. DrömKällan vet exakt var du befinner dig och hur du går vidare och fullföljer ditt syfte. Se info om DrömAlkemi/DrömHealing längst ned här.
 
I det här brevet får du
 
- lite drömtolkning
- fint sommarerbjudande, passapåpris på böcker
- info, sista chansen gå drömkurs DrömAlkemi/DrömHealing  
 
DRÖM 1:
Jag drömmer ofta om när jag gick i gymnasiet, då jag var skoltrött och hade ätstörning, depression och falska vänner. I natt drömde jag att jag träffade dessa skolkamrater på deras studentexamen. De tog studenten och själv gick jag fortfarande i ettan (i verkligheten tog vi studentexamen samtidig). Jag kände mig väldigt pinsam och misslyckad eftersom mina falska vänner hade klarat sig bättre än jag.
Varför drömmer jag så? Jag är ju en person som lämnat detta bakom mig och satsar på framtiden, och det går bra för mig. Så jobbigt att bli påmind om den jobbiga tiden. //Aida//
 
TOLKNING
Det finns anledning till att du hade ätstörning och depression. Svåra och traumatiska upplevelser. Det är knutar (hinder) som behöver lösas upp. De behöver ses, tas emot, få förståelse och kärlek. Det verkar som att du bara har stängt om det som varit. Men läkning kommer först när man tar emot känslorna från förr och försonar sig med dem. Då kan man släppa dem och bygga upp nytt självförtroende och självtillit. När du tror och litar på dig själv kommer dessa drömmar att sluta jaga dig.
RÅD
Gör dig en affirmation, t.ex ”Jag är fin och jag tycker om mig” och lev dig in i hur du känner dig då. Upprepa flera gånger per dag. Övning ger färdighet.
 
DRÖM 2:
Jag är på semester i Sverige tror jag. Ute och går i solskenet på skogs-ängs-väg.  Frågar någon jag går förbi om denna väg leder hem till mig. Ja, säger hon, så jag fortsätter. Kommer till en buss stop, jag ska åka med bussen hem. Men jag har ju varken börsen, telefonen eller resväskan med mig. Kan inte ringa någon, hur ska jag göra? Det har blivit kväll och mörkt och bussen har åkt.  //Mia//
 
TOLKNING
En sökare är du. Söker din väg Hem (till din själ eller din innersta sanning). På väg. Söker dig fram genom livet. Men har inte med dig ditt självvärde(börsen) eller din  kommunikationsförmåga(telefonen). Känner dig ensam och vilsen utan stöd.
RÅD
Du behöver få uppgradera ditt självvärde och uppskatta/tycka om dig själv. Vet att du är värdefull bara för att du finns. Ha tilltro till dig själv, och på att du kan, duger och är älskad.
heart
SOMMARERBJUDANDE från Minerva, Drömcentrum och Heart Dreaming Publishing:
 
- Brev från Drömkällan
190 kr inklusive frakt & moms  (ord. Pris 269 kr)
 
- Din väg genom liven
160 kr inkl moms & frakt   (ord pris 216 kr)
 
- Båda böckerna
330 kr inkl moms & frakt
 
Mejla eller smsa din beställning till Magnus på order@heartdreaming.se eller 070-420 4444
Ange namn och postadress samt boken/böckerna du önskar.
Betalar gör du via medföljande faktura.
 
Se förlagets övriga böcker på www.heartdreaming.se och få info/följ på www.facebook.com/heartdreaming
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
Info om årets enda Drömkurs / utbildningsstart
 
LÄR DIG MER OM DRÖMMARS HELANDE OCH TRANSFORMERANDE KRAFT
Nu har det till min glädje blivit så att det blir drömkurs 28-30 september, och 10 st är redan föranmälda. Så häng på du också innan platserna tar slut. Här lite info:
 
28-30 sept DRÖMTOLKNING DRÖMALKEMI DRÖMHEALING
Lär dig Drömmens djupt läkande möjligheter. Lär dig se essensen bakom drömsymbolen. Lär dig tolka andras drömmar utan att projicera. Lär dig konsten Drömhealing/Drömterapi.
 
Det blir en spännande DrömWeekEnd med Drömkunskap och Drömarbete/Drömhealing i trygg och mysig miljö på Lövstalund (nära Södertälje och Tumba)
Vi tränar drömtolkning och symbolseende. Du får se och öva olika arbetsmetoder inom DrömYogan.
Vi löser upp negativa minnen, tankar, känslor, mönster och program från din kropp, ditt aurafält och ditt DNA, och fyller på med nytt helande kärleksljus i dess ställe. 
 
Börja redan nu att skriva ned dina drömmar.
Ta med din drömbok inkl minst två färska eller viktiga drömmar.
 
Kurspris 2900,- inkl moms för privatperson.
För företag och för dig som vill ha kvitto till din firma tillkommer 25% moms.
Övernattning två nätter på Lövstalund i dubbelrum 350/natt, enkelrum 400/natt. Betalas direkt till värd. Lakan ingår.
(middag+frukost+lunch+middag+frukost totalt 475,- tillkommer. Betalas till värd) 
 
Frågor/information/föranmälan till minerva-li@comhem.se
Info: http://www.dromcentrum.se/calender.htm?event_id1=144
 
BÖCKER
Böcker kommer att säljas till lågpris på kursen. Vill du köpa någon drömbok i förväg finns de hos förlaget HDP HeartDreamingPublishing:
https://heartdreaming.se/bockerna/ 
Se även http://www.dromcentrum.se/books.htm 
 
YTTERLIGARE KURSMODUDLER
28-30 september är start-up modul för den sista utbildningen (komprimerad) i drömterapi som jag kommer att hålla. Om du vill kan du fortsätta med ytterligare moduler, se nedan. Går du alla får du ett vackert intyg.

- Maskulin och Feminin princip. Du får undersöka och möta din inre kvinna och din inre man. Hur fungerar dessa krafter inom dig och hur uttrycker du dem? Hur fungerar de i drömmar? Hur kan de balanseras? Det inre heliga bröllopet.
 
- Transformation: Urskiljning kanalisering mediumskap. Uppkopplad, Intonad eller Närvarande.
 
- Kroppsorienterad Drömterapi. Drömmens korrelation till kroppsdelar/organ. Arbeta med somatiska symtom för insikt och läkning. 
 
- Drömspel, Voice dialogue, DagsDrömmar, Projektioner, Skuggarbete. Möte med döden. Reinkarnationsterapi.
 
Den Vise är den som vet. Den vise känner sig själv, och vet därmed allt. Han känner livets djupa mysterier och den livskraft som göms i hela universum. Han är då fri från bindningar, girighet och sorgsenhet. Han lever i frid med allt och vet att allt är väl.
 
Sprid drömkunskaplen genom att skicka detta brev till en vän.
Klicka här: Forward this email to a friend