nieuwbrief voor de zorg 

Geheel in stijl verzorgen onze artiesten entertainment in o.a. bejaardenhuizen, verzorgingshuizen, verpleeghuis en zorginstellingen.
Uitstekende seniorenshows gebracht door enthousiaste professionele artiesten.
Een "Cocktail" van Senioren amusement, die uw gasten niet snel zullen vergeten !
 
The Dancing Shoes, o.l.v. Toon en Maria het van SBS programma ‘De Dansmarathon’,  één van de populairste koppels die uiteindelijk tweede werden.
Ook altijd al willen weten hoe Rock ‘n Roll nu écht wordt gedanst
naast het spetterende optreden van deze dansformatie zorgen zij er voor dat uw gasten eventueel ook kunnen meedoen, daarvoor hebben we diverse pasjes zoals de Huckelbuck en een twistdans uit de jaren '60, leuk opgebouwd uit diverse twistbewegingen.
 
De Flageolettes, twee vrolijke dames met onbegrensde muzikale mogelijkheden, 
vriend en vijand verbaasden met een alle kanten opspringend repertoire met heel veel evergreens
Zij bespelen ieder publiek op hun eigen manier, telkens weer in een andere uitdossing : als rock & roll girls, ongenaakbare tangodames of cowgirls
 
Ballonkunstenaar Frans, bekend van Blow up van RTL4,  laat iedere keer de gasten verbazen met zijn balloncreaties.Frans maakt de mooiste ballonfiguren terwijl u wacht, de mooiste creaties maar dan net even anders dan normaal..
Het is niet alleen genieten van de ballonnen, Frans is nog eens een eerste klas entertainer en goochelen.
Laat uw gasten genieten van 'Magic Entertainment'.
Afhankelijk van de doelgroep vertoont hij zijn kunsten tussen het publiek of ook aan tafel.
 
Doña en de Gado’s willen wij die graag voor u verzorgen; nostalgische Indische liedjes met een knipoog naar Tempo-Doeloe.
Met haar sprankelende stem en presentatie zingt Doña bewerkingen van Indische liedjes als “Nacht over Java”, “De jaren zijn vergaan “: liedjes met een zweem van weemoed naar de koloniale tijd.
 
Gezelligheid en een feestje bouwen staan voorop bij Johnny Valentino  daardoor is hij makkelijk op elk feest in te passen.
Johnny heeft een super repertoire om op elk feestje de mensen te laten genieten van zijn wervelende.
Vrolijke meezingers, stevige inhakers, heerlijke foxtrotjes , lekkere discoknallers, toffe rock ‘n’ rollers het maakt hem niets uit waar hij staat want overal de boel gaat op zijn kop.
 
Bent u op zoek naar meer muziek of entertainment, dan bent u op onze website aan het juiste adres.
Op onze site Zorg Artiesten vindt u ons volledige aanbod van muziek en entertainment programma's voor senioren, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc.
 
Vindt u de artiest van uw keuze niet op onze website?
Dit wil niet zeggen dat wij uw aanvraag niet kunnen honoreren.
Ons aanbod is nu eenmaal vele malen groter dan hetgeen u op deze site kunnen laten zien..
Meer live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
 
Smitsweg 51, 3222 AG Hellevoetsluis, 0181 324 310