Nieuwsbrief
Van Iersel Luchtman Advocaten Bedrijvenloop
 editie juli 2018
Nederland is in de greep van de zomer. Met soms extreme temperaturen duiken velen de vakantie in, anderen blijven en bewaken het zakelijke fort. Maar of je nu weg gaat of thuisblijft: er is altijd wel een momentje voor een luchtige en inspirerende Nieuwsbrief op weg naar de 33e AMGEN Singelloop Breda op 7 oktober aanstaande.
 
Wat hebben we dit keer voor je? In deze Nieuwsbrief:
  • Klaar voor de start?!
  • Een kijkje in de keuken bij deelnemende bedrijven
  • Veel extra's voor bedrijven
  • Vakantie training tips
  • Inschrijven tot 21 september
  • Een kijkje achter de schermen...
  • Sneller op de hoogte van alle nieuwtjes?
We wensen je veel leesplezier toe. Tips of suggesties?
Laat het ons weten via communicatie@bredasesingelloop.nl.

Klaar voor de start?!
 
Op zondag 7 oktober 2018 is het zo ver: de 33e Bredase Singelloop en de allereerste Van Iersel Luchtman Advocaten Bedrijvenloop.
Hoe ziet de dag eruit?
 
Om 9.00 uur openen de deuren van het Chassé Theater. Bedrijvenlopers kunnen hun startnummer ophalen bij de balie.
 
Geen zin om in de rij te staan? Kom dan op vrijdag 5 oktober alvast startnummers ophalen in het Chassé Theater. In de enveloppe van het startnummer zit een informatiebrief met de exacte starttijden. Deze informatie wordt ook vooraf gestuurd aan de teamcaptains. En natuurlijk houden we je via de nieuwsbrief op de hoogte.

Een kijkje in de keuken bij deelnemende bedrijven 
 
Jan de Rijk Logistics uit Roosendaal doet mee aan de bedrijvenloop. Een primeur, want zij deden nog niet eerder mee. En fanatiek dat ze zijn...!
Lees mee hoe het leeft binnen hun bedrijf.
  
"Wij zullen tijdens de Singelloop met ongeveer 15 deelnemers van verschillende vestigingen en geledingen van Jan de Rijk Logistics aan de start verschijnen. Voor veel deelnemers is het de eerste keer dat zij deelnemen aan de Singelloop. En ook voor het bedrijf is het de eerste keer dat we in deze hoedanigheid deelnemen aan het evenement.
 
Op ons interne communicatieplatform hebben we een speciale hardloopgroep aangemaakt waar we actief trainingsresultaten delen en elkaar motiveren. Hierdoor worden we zo fanatiek dat zelfs op vakantie de hardloopschoenen mee gaan. Kortom: we heben er zin in! We hopen op een mooie, sportieve en gezellige Bredase Singelloop 2018 en op de start van een traditie!"
 
Spreekt het enthousiasme van Team Jan De Rijk Logistics je aan en ben je benieuwd hoe het kan zijn?

Veel extra's voor bedrijven
 
Bedrijven worden tijdens de Singelloop extra verwend met het Business Pakket. Dat begint al met de ontvangst in het mooie Chassé Theater, vlakbij de start.
Benieuwd naar de voordelen?
 
Voor deelnemers die met de auto komen, is er een exclusieve VIP-parking op 10 minuten loopafstand. Kleedruimtes en een bewaakte garderobe zijn beschikbaar in het Chassé Theater. Na de loop staan de graveurs klaar om jouw unieke Singelloop 2018 medaille gratis te graveren en staan er masseurs klaar voor een gratis massage.
Behoefte aan een douche? Dat kan bij Basic-Fit (op ca. 3 minuten lopen van het Chassé Theater). Verder zijn er natuurlijk de consumptiebonnen voor koffie/thee, lunch en borrel.
 
Wil je meer weten over het uitgebreide Businesspakket?

Vakantie training tips
 
Eindelijk vakantie: rust, no stress en genieten van het mooie weer, een hapje en een drankje. Maar als je terugkomt van vakantie wil je niet helemaal opnieuw beginnen met het opbouwen van je conditie. Dat hoeft ook niet, want meestal zijn er genoeg mogelijkheden om tijdens je vakantie te blijven hardlopen.
1. Vermijd de hitte
Hardlopen in de hitte is geen pretje. Begin daarom vroeg. Niets fijner dan een actieve start van de dag. Zoek een schaduwrijke omgeving om te lopen maar doe het rustig aan. Je hoeft geen record te lopen.
En daarna? Lekker ontbijten en luieren in de zon (goed smeren!) of de schaduw. Dat heb je verdiend.
 
2. Verken nieuwe routes
Hardlopen is een leuke manier om de omgeving te verkennen. Vraag locals waar je goed kunt hardlopen. Of zoek  interessante routes via Google of Strava. Kijk om je heen en geniet van wat je ziet.
 
3. Draag luchtige kleding
Neem verschillende hardloopsets mee op vakantie. Zorg ervoor dat je kan werken met laagjes. Te warm is niet fijn, maar te koud ook niet.  Ga je een kort rondje lopen? Drink dan voldoende water vooraf en zorg dat er fris water klaarstaat als je terugkomt. Ga je langer dan een uur hardlopen? Zorg dan dat je water mee kunt nemen.
Wat je ook doet: doe het met gezond verstand. We willen je immers fit en gezond aan de start zien!

Inschrijven tot 21 september
 
Veel bedrijven hebben al teams ingeschreven en deelnemers ingevoerd. Ook tijdens de zomerperiode kunnen bedrijven zich inschrijven. Schrijf je bedrijf direct in en loop op 7 oktober mee aan de Van Iersel Luchtman Advocaten Bedrijvenloop!
 
Houd er rekening mee dat de inschrijving sluit op 21 september 12.00 uur.

Een kijkje achter de schermen...
 
Onze vrijwilligers werken hard aan de voorbereiding op de Van Iersel Luchtman Advocaten Bedrijvenloop 2018. En de organisatie is bij het Bedrijvenloop team in goede handen! 
Maar wie zijn nou toch die dames die ieder jaar de bedrijvenloop organiseren? In deze vlog stellen Martine, Petra en Floor zich aan jullie voor. Omdat in de vorige Nieuwsbrief de link ontbrak doen we het even opnieuw!
 

Sneller op de hoogte van alle nieuwtjes?
 
Leuk zo'n nieuwsbrief, toch? Maar misschien wil je liever wat sneller op de hoogte zijn van de actualiteit rond de Singelloop. Dan is het slim om ons ook te volgen via social media!
 
Blijf op de hoogte van nieuwtjes, extra activiteiten én praktische informatie voor deelnemers en supporters van #SingelloopBreda via onze social media kanalen. Volg de Bredase Singelloop op FacebookTwitter,  
PinterestInstagram of connect met zakelijke lopers op onze LinkedIn pagina.
 
We hopen je ook daar snel te mogen ontmoeten!

Onze partners: