WHOMSOEVERs debut-EP innehåller fyra låtar, sommarens singel ”Testament" och tre outgivna spår. Den tar sig an olika stilar och känslor och är en personlig och ärlig skildring av livets svårigheter och njutningar.
 
Artist: WHOMSOEVER
EP: Fading
 
Skivbolag: Adrian Recordings
 
Spotify: https://open.spotify.com/album/4v9OXIs8RE6D3eVjBW15ra?si=zC3hKMRpTFa3GTWa31Lm3Q
iTunes: https://music.apple.com/se/album/fading-ep/1513675355
MP3: https://www.dropbox.com/sh/kmuvkmu272hywsf/AADPFHMZhNfbRCK-v1qsoQtQa?dl=0
 
Video: https://youtu.be/3tfgSB8mC30 
 
 
WHOMSOEVER är en utforskning av olika uttryck inom popgenren. Även om musiken har en mängd olika stilar, finns det en röd tråd genom hela utförandet. Varje spår levereras skräddarsytt för att representera en känsla eller en händelse. Ljudbilden är mestadels elektronisk. Den är energisk, upplyftande och kräver ofta att du dansar. Målet är att skapa suggestiv och sårbar musik som når kärnan i universella tankar och känslor.

När strålkastarna slocknar går han under namnet Hjalmar Antonsson. Baserad i Malmö skriver han, producerar och framför musiken. Ibland av sig själv och ibland i samarbete.

 

SEXBEAT
Helt enkelt ett spår som firar passionerade sexuella möten. Lyckoruset av att vara så nära någon du älskar och bara vill komma närmare än möjligt, att smälta samman med den personen(personerna). Utan att vara för explicit uttrycker den magin som finns i sexuella och kärleksfulla kontakter.

TESTAMENT
Jag skrev låten med Martin Nilsson (Need For Speed ​​/ RA). Låten är väldigt känslosam för mig, och även om den är ganska sorglig är den samtidigt hoppfull. Det handlar om när jag fick veta att min syster var sjuk och jag föreställde mig det värsta scenariot. Att jag aldrig skulle få prata med henne eller heller se henne igen. Hon betyder allt för mig.

MOUNTAINS
Mountains är en berättelse om att vilja rymma hemifrån, från de tråkiga rutinerna och dysfunktionella relationerna. En önskan att utforska nya upplevelser och inleda en ny resa. Den handlar om tvivel över att lämna vad du har, och rädslan för att skada dina nära och kära. Hur kan du lämna de människor du älskar mest?

ALWAYS FALL
En låt om att känna sig utnyttjad av någon men samtidigt vara rädd för att bli kvar, att det kan vara "the last time". Det är lättsam i sitt uttryck samtidigt som den genomsyras av hjärtesorg och disco-viben kontrasterar låtens tema, förtvivlan.

 
Adrian Recordings
 
 
ALICE BOMAN ALEXANDRA BERGER ANDREAS TILLIANDER BITCH HAWK BJÖRNS VÄNNER BOEOES KAELSTIGEN DAVID & THE CITIZENS DAVID FRIDLUND DEN SVENSKA TYSTNADEN DMITRY FYODOROV DÖDEN EDDA MAGNASON EMIL JENSEN FAMILJEN HENRIC CLAES HEY ELBOW JONAS LUNDQVIST LAAKSO LATELY LA LA MARCUS CATO MARCUS NORBERG AND THE DISAPPOINTMENTS MEDBORGARBANDET MF/MB/ OLD POIZON_SW3 PRINTER RA SHARIF SHE’S WILD AGAIN TONIGHT SURF PHILOSOPHIES SVART KATT THE BEAR QUARTET THE FINE ARTS SHOWCASE THIS IS HEAD ULF STURESON VED YAST NEED FOR SPEED BO MEHR BOB HUND SPUNSUGAR WHOMSOEVER TOI LET JH3