juni 2022  
 
 
Beste ondernemer,
 
 
 
Voor nieuwe bestuursleden hebben wij altijd plaats. Belangstelling? Mail dan naar het secretariaat voor meer informatie.
 

 
 
 
Op dinsdag 28 juni is er De Zomerborrel!
We worden welkom geheten door gastbedrijf Wildschut-Hilversum
 
Het wordt een feest!
Je bent van harte welkom om een drankje en hapje te komen nuttigen!
 
Aanmelden verplicht: info@ovhilversumzuidwest.nl
 
Datum: dinsdag 28 juni, van 17.00 - 20.00 uur.
Locatie: Wildschut, Vreelandseweg 52, Hilversum
 
 
 
 
 

 
 
 
 
ZUIDWESTER TAS: we willen graag een goody bag langsbrengen bij al onze leden en relaties.
Heb jij iets tastbaars waar je trots op bent en wat je wilt uitdelen? Laat het dan weten via info@ovhilversumzuidwest.nl.
Bij voldoende aanmeldingen gaan we de Zuidwester Tassen ná de zomer bezorgen. Zie voor meer informatie onze website.
 
 
 

 
 
 
* Goed nieuws: de HIRB+ subsidie is verleend!
 
In januari 2022 deed OVWHZ een collectieve HIRB+ subsidie aanvraag voor zeventien ondernemers en vastgoedeigenaren, voor zonnepanelen, dakisolatie, ledverlichting en laadpalen. Op donderdag 16 juni jl. kregen we bericht dat de subsidie is verleend.
 
HIRB is de afkorting van Herstructurering en Intelligent Ruimtegebruik Bedrijventerreinen. Met de HIRB+ subsidie wil de provincie Noord-Holland de verduurzaming van bedrijventerreinen stimuleren. De subsidie bedraagt tien procent op zonnepanelen (zon-PV) en twintig procent op de ledverlichting, laadpalen en dakisolatie.
 
Ondernemers die HIRB+ subsidie krijgen 
De zeventien bedrijven die HIRB+ subsidie ontvangen zijn: Autobedrijf Poll Hilversum, Automobielbedrijf Toonen Hilversum, Autotaalglas Hilversum, Bulaggi & More, Carwash&Go
Classic Car Taxatie, Compatible, de Toekomst, Havenstaete BV (E-unit), Kabaz | The Art of Interiors, Schildersbedrijf Van Krimpen, Smits Light & Sound, Tomingroep, Tulip Tennis Center, Van der Heijden Groep, Van Haren Sport en Volvo Buitenweg. 
 
 
Het persbericht:
 
 

 
 
Van de commissie Werk, Vraag & Aanbod
 
Ons lid Koetze Beveiligingstechniek B.V. heeft nog een vacature Monteur Beveiligingstechniek open.
Weet jij iemand die dit mooi werk vind? De vacature kan je hier lezen
 
 

 
 
 
Wist je dat:
* AED training: Er kan weer ingeschreven worden voor de gratis AED training: 1 september van 12.00 uur-13.00 uur met broodje bij van Haren Sport & Wellness. Voor inschrijven mail naar info@ovhilversumzuidwest.nl
 
* BHV Training: Vóór eind mei waren er te weinig aanmeldingen voor de BHV-training. Bij minimaal 10 aanmeldingen zullen er trainingen zijn op 20 september en/of 4 november.
Voor meer informatie en inschrijven mail naar info@aed-professionals.nl
 
* Zwerfvuil van MacDonalds kan doorgegeven worden op nummer: 0651006389 (alleen van Mac Donalds!)
 
* MOR melding: Als in je buurt iets ziet dat kapot is, vuil is, niet werkt of overlast geeft, kan je daar een melding van maken via de website van de gemeente Hilversum.
 
* Like ons op Facebook en LinkedIn!
 
* Het filmpje van PHB over Het Grootste Zonnedak van Hilversum staat op de website, met inspirerende verhalen van lokale ondernemers.
 
 
 
 
 
BewarenBewaren
BewarenBewaren