Nieuwsbrief rdgKompagne
RDGKOMPAGNE NIEUWSBRIEF MAART
 2020

Maatregelen i.v.m. coronavirus
Maatregelen corona
In navolging op het kabinetsbesluit heeft ook rdgKompagne deze week maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Om onze vaak kwetsbare cliënten te beschermen, willen wij uiteraard extra zorgvuldig met de richtlijnen omgaan.
 
Daarom gaat rdgKompagne, tot het besmettingsrisico is geweken, waar mogelijk contactloos werken. Wij zullen proberen zoveel mogelijk adviezen en instructies op afstand te realiseren via een beeldverbinding. Afleveringen van hulpmiddelen kunnen doorgaan, maar daarbij zal de aanbevolen veilige afstand worden gerespecteerd. Aansluitend proberen wij dan via beeldverbinding de instructie te organiseren. Onze medewerkers zullen u uitleggen hoe dat in zijn werk gaat. In de afgelopen dagen hebben wij al positieve ervaringen opgedaan met zowel advisering als instructie op afstand.
 
Al onze workshops, clinics en demonstraties t/m 6 april zijn afgezegd.
 
Door deze manier van werken proberen wij de persoonlijke contacten tot een minimum te beperken. Dat geeft ons de mogelijkheid om, daar waar de urgentie hoog is en er geen andere opties zijn, de werkzaamheden toch veilig op locatie te verrichten.
 
Staat er al een afspraak met u gepland, dan krijgt u van ons bericht hoe die zal worden ingevuld. Hebt u nog vragen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. En houd de berichtgeving op onze website in de gaten voor eventuele wijzigingen bij nieuwe ontwikkelingen.
 
Wij hopen op uw begrip. Laten we er met z’n allen het beste van maken!
 
 
Het Nieuwe Snoezelen
Workshop SHX
Begin deze maand namen wij in Utrecht feestelijk onze nieuwe interactieve snoezelruimte in gebruik. Dat deden we met een viertal volgeboekte workshops, waarvoor onze vrienden van BJLive! uit Spanje waren overgevlogen. De workshops waren een groot succes en deelnemers waren erg enthousiast! Bekijk hier de foto's.
 
Wilt u ook een kijkje nemen in onze demoruimte en de vele mogelijkheden zelf ervaren? Of wilt u met ons bespreken hoe úw instelling met interactief snoezelen kan starten? Neem dan contact met ons op, dan maken we met u een afspraak zodra het weer kan!
 
Intussen kunt u alles lezen over interactief/therapeutisch snoezelen met SHX op interactiefsnoezelen.nl/SHX.
 
Support 2020
Van 13 t/m 16 mei vindt volgens de planning weer de tweejaarlijkse Support beurs plaats. Helaas is het op dit moment nog onzeker of de beurs dit jaar wel door kan gaan.
 
Toch delen wij alvast hoopvol deze uitnodiging met u. Via deze link kunt u gratis toegangskaarten bestellen.
 
Eén van onze speerpunten voor dit jaar is uiteraard Het Nieuwe Snoezelen. Met een serie korte workshops in onze multisensorische stand laten wij graag ook u kennismaken met de vele interactieve en therapeutische mogelijkheden van SHX.
 
U vindt rdgKompagne in de stands C028 en D037 in hal 8.
 
Support 2020
 
Thuis met kinderen?
webshop Eelke Verschuur
Bent u ook met uw kinderen aan huis gekluisterd?
 
Kijkt u eens in onze webshop Eelke Verschuur voor handige hulpmiddelen om schoolwerk te ondersteunen, zoals planborden en timers, computer- en iPadbedieningen, educatieve software en andere onderwijshulpjes.
 
En kijk voor het broodnodige vermaak ook eens naar ons aangepaste speelgoed.
 
Op zoek naar meer geavanceerde materialen? Daarvoor kunt u terecht in de rdgKompagne webshop.
 
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws: like ons op Facebook!
rdgKompagne heeft ook een pagina op Facebook. Door onze pagina te liken, bent u altijd direct op de hoogte van de nieuwste hulpmiddelen, webshop aanbiedingen, cursussen en andere nieuwtjes.
 
Volg ons via Facebook
Meer informatie over onze hulpmiddelen en diensten leest u op
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld of omdat u klant bent van rdgKompagne. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven via de link hieronder. Onze privacyverklaring kunt u lezen op onze website.