Nieuwsbrief rdgKompagne
RDGKOMPAGNE NIEUWSBRIEF SEPTEMBER
 2018
Nu leverbaar: Indi 7
Indi 7Op Support kon u hem al uitproberen, maar nu is hij ook in Nederland leverbaar: Indi 7, het kleinste dynamische communicatieplatform van Tobii Dynavox.
 
De Indi 7 is te gebruiken met Communicator software, of met de eenvoudige software Snap en het uitgebreide kant-en-klare vocabulaire Core First Lite.
 
 
Spelen met oogbesturing, kussens of schakelaars
Pillo gamesDotty games is een set van zes actie-reactie spellen voor mensen met matige tot ernstige meervoudige beperkingen. De leuke animaties reageren op muisbewegingen, het indrukken van een schakelaar of knijpen in een Pillo-kussen.
 
In samenwerking met rdgKompagne zijn de Dotty games ook geschikt gemaakt voor oogbesturing. Dus speelt uw kind of cliënt op een Tobii of Kojo, dan reageren de spellen ook op oogbewegingen.
 
 
Speech Case nu ook in onze webshop
Speech CaseDe Speech Case is een behuizing voor de iPad, speciaal ontwikkeld om de iPad geschikt te maken voor gebruik als communicatiehulpmiddel. De Speech Case voorziet de iPad van een stevige behuizing en extra krachtige speakers, die gericht zijn op de communicatiepartner.
 
 
Nieuw in TouchToTell: kleine afbeeldingen
TouchToTell kleine afbeeldingenNaar aanleiding van feedback van logopedisten is in TouchToTell weer een nieuwe functie toegevoegd: het is nu ook mogelijk te kiezen voor een kleiner afbeeldingsformaat, zodat meer afbeeldingen tegelijk op het scherm passen.
 
 
Nieuwe functies voor Sprint Plus
Sprint Plus BeeldwoordenboekJabbla heeft een nieuwe versie van de dyslexiesoftware Sprint Plus uitgebracht. Belangrijkste nieuwe functie is het Beeldwoordenboek. Soms zit je vast in een tekst omdat je een woord niet begrijpt. Het nieuwe beeldwoordenboek kan visuele uitleg geven om woorden op een snelle en eenvoudige manier te verduidelijken.
 
 
Video's voor een goede start
Introductiefilm ScoreTip: Wilt u uitgebreider kennismaken met de kant-en-klare vocabulaires Score en Core First, bekijk dan de introductievideo’s:
 
 
Nieuw in onze webshops...
Wij zijn druk bezig met het uitbreiden van het aanbod in onze webshops.
 
In de rdgKompagne webwinkel vindt u hulpmiddelen waarvoor niet per se een advies nodig is, zoals eenvoudige communicatiehulpmiddelen, pc- en tabletaanpassingen en software voor communicatie en onderwijs. Daarnaast vindt u er materialen voor therapie en dagbesteding. Vrijwel al onze schakelaars zijn nu ook via deze webshop verkrijgbaar.
 
In de webshop Eelke Verschuur kunt u terecht voor eenvoudige betaalbare “easy-tech” en “non-tech” hulpmiddelen. Nieuw in deze webshop zijn o.a.
  • Easi Timer en Time Trackers: stoplichten om de tijd te meten
  • Pratende koffer en QuickTalkers: statische communicatiehulpmiddelen
  • Buzzers: eenvoudige praatknoppen
  • My-Timing Cards: voor controle over beeldschermtijd
My-Timing-Cards
 
Workshops najaar 2018
Voor de komende maanden staat er weer een nieuwe workshopronde op het programma. Een aantal cursussen is inmiddels volgeboekt, maar voor de onderstaande cursussen is nog plaats. Komt u ook?
 
11 oktober Ondersteunde communicatie bij EMB Workshops
1 november Leren communiceren
9 november
    Knopbediening in iOS
15 november

Oogbesturing
16 november Basiscursus ALOHA
29 november Introductietraining Score
14 december

Basiscursus TouchToTell
 
Let op: de nieuwe cursus ALOHA is verzet van 30 naar 16 november.
Voor de Basiscursus TouchToTell hebben wij wegens grote belangstelling een extra cursusdag gepland op vrijdag 14 december.
De eerste editie van onze nieuwe Basiscursus Proloquo2Go is al vol, maar deze gaat in het voorjaar op herhaling.
 
 
ISO certificering verlengd
ISO cerfificaat KIWAMet gepaste trots kunnen wij u melden dat wij onze ISO-certificering weer met drie jaar hebben weten te verlengen.
 
Op 16 en 17 juli doorliepen wij zonder tekortkomingen de grondige driejaarlijkse audit, die dit jaar voor het eerst verliep volgens de eisen van de nieuwe ISO-9001:2015. De auditor van Kiwa heeft hiertoe álle processen beoordeeld en was onder de indruk van de betrokkenheid van de medewerkers en de invulling en uitvoering van de processen.
 
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws: like ons op Facebook!
rdgKompagne heeft ook een pagina op Facebook. Door onze pagina te liken, bent u altijd direct op de hoogte van de nieuwste hulpmiddelen, webshop aanbiedingen, cursussen en andere nieuwtjes.
 
Volg ons via Facebook
Meer informatie over onze hulpmiddelen en diensten leest u op
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld of omdat u klant bent van rdgKompagne. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven via de link hieronder. Onze privacyverklaring kunt u lezen op onze website.