VÄLKOMMEN till DrömCentrum Minerva   Smile
 
Här får du råd och inspiration om hur drömmar kan förstås, tolkas och användas.
På hemsidan www.dromcentrum.se hittar du mer om drömmar, liksom även verksamma drömterapeuter, drömkurser, cirklar, föredrag, böcker, drömtolkningar, med mera …
 
Varmt välkommen till Dröm-Nyhetsbrevet januari 2016. Här finner du lite reflektioner och några drömmar med tolkning.

FÖRÄNDRING
Vi lever i en tid med stora förändringar. Både i det inre och i det yttre. Det har du säkert märkt. Nya känslor och tankar varje dag. Det går upp och ned.
Varje dag förändras världsläget genom våldsdåd och de nyheter vi får till oss.
Det gör det svårt att ha långsiktiga planer.
Vi kan inte bestämma över liv och död, men vi kan förhålla oss på olika sätt till det. Vi har makten att bestämma/förändra hur vi vill uppleva oss själva, och därmed livet, under vår tid på Jorden.

BALANS
Vi behöver trygghet och balans för att kunna vara ett stöd för andra, men först behöver vi egen inre trygghet och balans. På den vägen behöver vi vara extra vänliga och ömsinta mot oss själva. Skina vårt ljus över oss själva.
 
VÄGEN
Som jag ser det är Vägen bl.a konsten att hitta förhållningssätt som ger trygghet och balans inombords. Hur?
Genom att acceptera och lösa upp det som är till hinders, och lämna livsmönster som inte längre tjänar mig.
Genom försoning, självförlåtelse, självuppskattning.
Genom att ändra rädda plågsamma tankar till kärleksfulla tankar. När jag bär mig själv med värme och kärlek blir jag lugn och trygg. Då går jag lättare igenom livets utmaningar – ja ibland försvinner de när jag minns att jag kan bada i kärlek inombords. 
För att kunna ”bada” i kärlek och översköljas av frid har jag behövt acceptera mitt mångdimensionella jag och kontakten med UrKällan Allt som Är. När gudomligt kärleksljus flödar i mig fylls alla celler, hela jag, med helhet, närvaro och frid, och mina energisystem blir harmoniskt balanserade.
Du kan också göra så, om du vill. Det är en inre process, en intention, en visualisering.
Jag är övertygad om att det inre himmelriket står öppet för var och en som väljer det. Kanske blir inte livet roligare eller bättre, men den inre upplevelsen av det blir vackrare och fridfullare när kärleksljuset får flöda och strömma och fylla ut. Det ger enhetsmedvetande och healing till kropp och själ.
 
DRÖM
Jag dansar en helt underbar dans med en helt underbar dansare. Han säger att det är en ny dans, en utveckling av tangon, och att dansen heter Lambourgini.  // Louise
Efter uppvaknadet googlar jag på Lambourgini. Det enda som kommer upp är Lamborghini, en ExtraSuper Sportbil.
 
TOLKNING
Livets dans i balans (man och kvinna i samarbete) i det starkaste dyrbaraste fordonet (fordon=kropp eller medvetande).

DRÖM
Drömmen börjar med att jag går in i ett hus.
När jag kommer in låser sig dörren bakom mig och jag blir  jagad men kan inte se vem/vad som jagar mig.
Jag springer runt i huset och alla dörrar låser sig bakom mig. Till slut kan jag inte springa nånstans utan är fast i ett rum. Jag hasar ner i ett hörn och en väldigt ful gubbe ler stort innan han dödar mig. //  Elin
 
TOLKNING
Elin stänger alla möjligheter för sig. Hon känner sig jagad, vilket gör att hon upplever sig låst/hindrad i alla situationer. Till sist ser hon ingen utväg. Hon har stängt in sig själv i handlingsförlamning, maktlöshet och skräck. Med sin destruktiva maskulina energi (ful gubbe) tar hon död på sin sista möjlighet att öppna sitt ”inre fängelse”.
 
REFLEKTON
Livet ser ofta ut så som de två ovanstående drömmarna. Himmel ibland, helvete ibland. Lösningen för oss människor tror jag är att försöka stå med huvudet i himlen och fötterna på jorden.

En kvinna som gick Utbildning i Drömterapi för många år sedan, skrev:
”Jag har gått utbildning i drömterapi hos Louise Minerva-Li. Det var fantastiskt och oerhört helande. Drömterapeuten hjälper klienten till avslappning med en form av lätthypnos. Klienten berättar sin dröm, går in i olika drömfigurer eller pratar med dem och hör vad de vill berätta. När man förstår drömsymboliken kan man förändra drömmen och ge den ett annat förlopp eller slut. Detta förändrar hela din livssituation till det bättre. Man kan jobba på samma sätt med alla psykologiska hinder som finns i livet.”

Fre-sö 5-7 februari 2016 blir det Drömkurs i Stockholm.
Huvudrubriker:
Drömtolkning+Drömarbete+Drömhealing+Aktivt Lyssnande.
Du är välkommen att delta. Hör av dig vid intresse. Titta in på hemsidan www.dromcentrum.se under fliken Kalendarium, se 5-7 febr.
 
Skicka detta brev till en vän. Klicka här:   Forward this email to a friend