nieuwbrief voor de zorg 

Geheel in stijl verzorgden onze artiesten entertainment in o.a. bejaardenhuizen, verzorgingshuizen, verpleeghuis en zorginstellingen.
Een "Cocktail" van Senioren amusement, die uw gasten niet snel zullen vergeten!

Ons Barbershopkoor is een ambitieuze, gezellige groep vrouwen die met elkaar mooie muziek maken.
Ze zingen voornamelijk in Barbershop-stijl, vierstemmig a-capella maar daarnaast ook prachtige close-harmony arrangementen bestaande uit tot wel 8 verschillende partijen tot top 2000 songs in melodische of close harmony style. 
Ook laten zij soms ook songs speciaal voor hen arrangeren, jazz, musical, popsongs etc. maar altijd meerstemmig (soms zelfs 8 - stemmig) en altijd a-cappella. 
Afgelopen decemberperiode traden ze o.a. in meerdere verzorgings- en verpleeghuis op als Dickenskoor, in mooie Dickenskleding zongen ze kerstliedjes voor en met de bewoners.

Wij verzorgden diverse succesvolle avonden met onze Balinese dansgroep DwiBhumi en Doña en de Gado’s in meerder woonzorgcentra.
 
Doña en de Gado’s willen wij die graag voor u verzorgen; nostalgische Indische liedjes met een knipoog naar Tempo-Doeloe.
Met haar sprankelende stem en presentatie zingt Doña bewerkingen van Indische liedjes, liedjes met een zweem van weemoed naar de koloniale tijd.
In de pauzes verzorgen de Balinese danseressen enkele dansdemonstraties en een set meedans set (Poco Poco) met de bewoners en band.
Gebracht met veel passie, professionaliteit en enthousiasme willen u graag het sprankelende gevoel van Bali van dichtbij laten beleven.

Linda brengt een muzikale seniorenshow met herinneringen met bekende liedjes van vroeger Ze neemt haar publiek mee terug in de tijd, toen "geluk nog heel gewoon" was.
Linda is bekend om haar Tina Turner act. 
Daarnaast zingt zij ook naast Engels, Nederlands, Spaans, Frans- en Duitstalige nummers. 
Maar ook voor Jazz, Zuid Amerikaans, Franse chansons, Easy listening, hedendaagse hits draait ze haar hand niet om.

Bent u op zoek naar meer muziek of entertainment, dan bent u op onze website aan het juiste adres.
Op onze site Zorg Artiesten vindt u ons volledige aanbod van muziek en entertainment programma's voor senioren, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc.

Vindt u de artiest van uw keuze niet op onze website?
Dit wil niet zeggen dat wij uw aanvraag niet kunnen honoreren.
Ons aanbod is nu eenmaal vele malen groter dan hetgeen u op deze site kunnen laten zien..
Meer live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door
 Kwekel - Evenementen.nl.
 
Smitsweg 51, 3222 AG Hellevoetsluis, 0181 324 310