NIEUWSBRIEF september 2012 - WWW.GROEPSWIJZER.NL - 071-5235530
De zomer is ten einde… maar de herfst heeft genoeg te bieden bij Groepswijzer.nl. Of u nu binnen een koffieworkshop volgt of buiten geniet van de herfstpracht, er is voor elk wat wils.
 
Koffieworkshop Barista
Er was een tijd dat we het water door het Mellita-filter lieten lopen en wat er uit kwam noemden we “koffie”. De tijden zijn veranderd: het is ongetwijfeld overdreven om koffie zetten een kunst te noemen, maar inmiddels zijn er zoveel koffiesoorten verkrijgbaar, die ieder hun eigen behandeling behoeven, dat enige studie geen luxe is. Deze workshop biedt daar op een gezellige manier de mogelijkheid toe. Wist u dat het crema-laagje op de koffie afhangt van de hoeveelheid Arabica in uw mengsel? En wat is uw lekkerste koffie.
 
Wij bieden u deze workshop aan in Leiden, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Delft en Dordrecht.
 
Herfstwandeling
Ook in de herfst kan het aangenaam toeven zijn in de buitenlucht, maar meestal is dan wel enige beweging vereist om de lichaamstemperatuur op niveau te houden. Ook daarvoor is de Pittige Herfstwandeling in Leiden geschikt, maar het is vooral een manier om heerlijk te wandelen door de herfstkleuren. Doordat de wandeling voert langs de groene singels om de historische binnenstad krijgt u ook een verrassende geschiedenis te horen, die loopt van de 16e tot de 20e eeuw. Juist aan de rand is de verandering van de stad door eeuwen heen goed te zien.
 
Winter
Misschien staat uw hoofd er nog niet naar, maar toch… de winter komt er aan. Kijk nu alvast naar onze speciale winterarrangementen, zodat u er op tijd bij bent met uw boeking.
 
It takes two to tandem...culinair!
Voor de winter intreedt kan het nog net, of boek alvast voor het voorjaar van 2013. Op de tandem met een GPS die u de weg wijst van voor-, naar hoofd-, naar nagerecht in en rond de binnenstad van Leiden en in de polders van Kaag en Braassem.
EVENEMENTEN IN LEIDEN
22, 23 september 2012 - Kunstroute Leiden
2 en 3 oktober 2012 - Leidens Ontzet
4 oktober 2012 - Katertocht
4 november 2012 -
 
 
MEER ARRANGEMENTEN
Nieuw tip
Stadshistorie
Stadswandelingen
Culinair en proeverijen
Actief en sport
Familiedag
Quizen
Puzzeltochten
Rondvaarten
Workshops
CORPUS-arrangementen
Avondprogramma
Vrijgezellenfeest
Feesten en entertainment
Vergaderen en congresseren
 
Als u Groepswijzer.nl volgt op twitter en/of 'liked' op facebook blijft u op de hoogte van al onze activiteiten. Kijk voor een overzicht van het nieuws van www.proKwadraat-groepswijzer.nl.
ProKwadraat-Groepswijzer.nl
Postadres: Postbus 1301,
2302 BH  LEIDEN
Bezoekadres: Haagweg 4F5, LEIDEN
Telefoon: 071-5235530
E-mail: info@groepswijzer.nl
Internet: www.groepswijzer.nl

Groepswijzer.nl is een onderdeel van ProKwadraat, Marketing & Events