Nieuwsbrief MOTORWERK
U heeft in het verleden of recent bij het invullen van het MOTORWERK marktonderzoek aangegeven interesse te hebben in de producten of diensten van MOTORWERK.

Daarbij heeft u ook uw e-mail adres aan MOTORWERK gegeven, daarvoor nogmaals onze dank!

MOTORWERK wil in de nabije toekomst met een Nieuwsbrief onze klanten en geïnteresseerden op de hoogte houden van de nieuwtjes, Buyers Meetings, product ontwikkelingen en andere zaken die het vermelden waard zijn.

Om deze Nieuwsbrief ook aan u te kunnen en mogen opsturen hebben wij uw officiële toestemming en bevestiging van uw e-mail adress nodig.
MOTORWERK volgen op Twitter?
Tegelijkertijd willen wij u bij deze inschrijving vragen of u m.b.v. Twitter de laatste ontwikkelingen bij MOTORWERK wilt volgen. Bijvoorbeeld, als wij de nieuwe Jialing JH600(B) in solo- en zijspanuitvoering intensief aan het testen zijn.

Buyers Meeting in uw buurt?
En ook willen wij u vragen in welke provincie u woont - in Nederland of in België - zodat wij onze eerste Buyers Meetings als Introductie-Event niet op één vast punt in Nederland gaan organiseren, maar dichter bij u in de buurt. Wij komen zogezegd naar de klant toe! Om dit op diverse plaatsen in Nederland en België te laten gebeuren, wil MOTORWERK graag een beeld hebben van waar onze klanten en geïnteresseerden ongeveer wonen.
 
Inhoud
Inschrijven Nieuwsbrief
 
MOTORWERK volgen op Twitter?

Buyers Meeting in uw buurt?
 
Jialing JH600
Chang Jiang 750 M1
Jialing JH600B
 
MOTORWERK -  betaalbaar modern en klassiek motorplezier -  www.motorwerk.nl