Maandbrief Mei
Weer iets vroeger dan normaal met onze maanbrief yessssss.
 
NU Zaterdag 23  april:
Dan zitten we in Place De Nous te Diest. Om 15 uur beginnen we met een workshop cupping en daarna een workshop foliebondage.
Deel 1: Workshop CUPPING: we blijven niet de ganse tijd hangen bij de plastieken cups maar we gaan natuurlijk ook firecupping, elektrocupping doen en nog veeeeeeeeel meer. . We zullen de verschillende methodes uitleggen en zal je zelf kunnen ondervinden hoe dit voelt of zelf met de potjes spelen.
Deel 2: Workshop FOLIE: Leer iemand inpakken met folie, leer zelf foliën, ga van de grond in folie hangend, of leer iemand van de grond af te halen in folie.
Alles dus met folie van mummifixatie tot suspensie. Hoe maken dat je niet kunt ontsnappen, hoe veilig verwijderen, versieren, eventueel elektro enz.
De creatievelingen onder jullie kunnen misschien een late paashaas maken of zo, want er zullen natuurlijk verschillende kleuren aanwezig zijn.
Wie naar de meet komt mag gratis binnen op de speelavond. Tussen 18u en 20u mag je natuurlijk in Place De Nous blijven waar er gratis belegde broodjes zullen voorzien zijn voor zij die de workshops volgen. Graag een seintje bij inschrijving en of je al dan niet broodjes wilt.
Aanmelden via mail verplicht naar
marcvanvlaanderen@hotmail.com
We beginnen om 15 uur. Deuren open van af 14u00
.
Zaterdag 23  april: Speelavond in Place de nous aanvang 20 uur.
 
Vrijdag, zaterdag en zondag 6, 7 en 8 mei: dan staan we op het BDSM-podium op de eroticabeurs te Antwerpen. Momenteel is er terug een speciale actie. Zie https://erotica-beurs.eventsquare.co/nl/5esveuyv0nms
Voor het BDSM-podium en vragen op onze stand hoef je natuurlijk niet extra bij te betalen he. (dit krijg je gratis met je ingangsticket ).
 
Zaterdag 14 mei:
Dan zijn jullie terug welkom op de BDSM-avond in Den Biechtstoel te Waasmunster OPGELET aanvang 19u. Einde 1u.
Zoals elke tweede zaterdag van de maand gaan we terug jullie biecht afnemen.
Wil je iets bijleren, wil je zelfs eens van de grond, wil je je sub eens van de grond zien gaan, wil je gewoon kijken? Dit kan allemaal gerealiseerd worden.
Meesteres Andorra zal aanwezig zijn om jullie te helpen de avond "vlekkeloos" door te brengen.
Heb je zelf een speciaal verzoekje vertel het ons en in de mate van het mogelijke proberen we dit te realiseren. Indien er speciaal materiaal voor nodig is zet het dan even op mail.
Verschillende hangpunten aanwezig, grote kooi, elektrische takel, andreas kruis, spankingbanken enz.
Het lekkere eten krijg je er ook bij als je braaf bent geweest. Anders op water en brood in de groepskooi.
LET OP momenteel zijn geen speciale coronaregels. Maar ja het kan snel veranderen he. Maar dan zijn het de horecaregels ter plaatse.
AANMELDEN VIA MAIL VERPICHT.
marcvanvlaanderen@hotmail.com
MOMENTEEL GEEN COVIDPAS en GEEN zelftest ter plaatse.
 
Zaterdag 14 mei dan kan je ons vinden met onze vacuumzakken op BITCH in Amsterdam (Zaandam).
 
Zaterdag 21 mei:
Dan zitten we terug in Place De Nous te Diest. Om 15 uur beginnen we met een workshop bondage.
Het is lang geleden dat ik nog eens een groepsworkshop bondage heb gegeven.
Maw. even herhalen zal geen kwaad kunnen he.
Wat gaan we o.a. herhalen:  eerst en vooral natuurlijk de veiligheid en dan gewoon 2 handen aan elkaar, 2 benen aan elkaar en enkele variaties, een karada, En voor de gevorderden een dubbele karada, één ledemaatsbondage en daarna zien we wel of we nog tijd hebben voor een single glove enz.
Ook beginners zijn welkom
.
Wie naar de meet komt mag gratis binnen op de speelavond. Tussen 18u en 20u mag je natuurlijk in Place De Nous blijven waar er gratis belegde broodjes zullen voorzien zijn voor zij die de workshops volgen. Graag een seintje bij inschrijving en of je al dan niet broodjes wilt.
Aanmelden via mail verplicht naar
marcvanvlaanderen@hotmail.com
We beginnen om 15 uur. Deuren open van af 14u00.
 
Zaterdag 21 mei: Speelavond in Place de nous aanvang 20 uur.
 
O ja ik organiseer ook een Kasteelmidweek van maandagavond 20 juni 2022 tot vrijdagmiddag 24 juni.   https://www.chateaudeblier.be/gbpb.php

Meer info kan je al vinden op https://fetlife.com/events/995533 of via mail. Wie wil kan vanaf nu ook tijdens die week een paar dagen boeken in plaats van een volledige midweek. Er is nog plaats voor 7 koppels.
 
Ik krijg ook nog steeds de vraag of er nog plaats is voor het kasteelweekend van 24 juni tot 26 juni maar ik moet je daarover teleurstellen want die zit volledig volgeboekt.
 
Ter info: in de provincie West-Vlaanderen is er een comm. Meesteres die haar zaak wil overlaten. Voor meer info contacteer mij.
Groetjes
 
Marc