nieuwbrief

 
Vrijdag j.l. was er op TV aandacht voor het feit dat er zo weinig Duitstalige muziek op radio en TV te beluisten was.
Wat ons betreft komt daar snel verandering in.
 
Barbara & Johnny
Barbara ‘das Helene Fischer Double’ meets Johnny Valentino
Barbara , een topartiest rechtstreeks uit Hamburg en Johnny Valentino.
Het nieuwe swingende Duits / Nederlands duo met een mix van .....Elvis...Helene Fischer...Abba en Johnny Valentino!
Onlangs kwam de verrassend ‘poppy’ single uit –afwisselen in het Nederlands en in het Duits- van Johnny & Barbara “Waarom Ben Jij Toch Meegegaan”.
Vele lokale en regionale radiostations in Nederland en België waren razend enthousiast over deze productie en hebben hem gepromoveerd tot tip van de week.

Barbara sings Helene Fischer
Deze Helen Fischer tribute show is de ultieme ervaring voor de fans, die nog niet in de gelegenheid waren om een concert van de echte Helen Fischer bij te wonen!

Beleef de grootste hits van Helene Fischer in een opzwepende show en kijk uit naar Barbara 'live' als de Helene Fischer Double.
Een absolute aanrader, een unieke en absoluut fantastische show die helemaal aan deze Duitse schlagerkoningin gewijd is. 
 
Oktoberfest
In de zaal binnen of op het terras is een kleiner ‘Oktoberfest’ nog goed te doen.
Ook op deze locaties is onze Helene Fischer Double, Barbara uitstekend in haar element om, samen met u, er “ein supertolles intiem Oktoberfest” van te maken!!!
 
Ook trad Barbara vele jaren op als Agnetha, en met veel succes, in de "Original Abbafever Tribute Show" , een show die over de hele wereld reisde.
 
Smitsweg 51, 3222 AG Hellevoetsluis, 0181 324 310