Van Koesveld Financiële Diensten - financieel adviseur voor particulieren en bedrijven


Nico_5075knip.jpg

Nico van Koesveld
06-29082610 of Twitter


Uw woekerpolis, eindelijk zinvolle oplossingen in zicht
Fantastisch werk verricht door Independer waar verzekeraars het massaal lieten afweten. Direct inzichtelijk wat uw mogelijkheden zijn. De diverse artikelen afgelopen weekend o.a.  in de Telegraaf en het Algemeen Dagblad zetten mij aan om direct de geboden oplossingen met u te delen. Uiteraard geheel zelf te regelen, slimmer is geen risico te lopen en dit door een professional te laten regelen. 

Graag verneem ik ook uw mening over de Hypotheekdoos. Een nieuw hulpmiddel om de huizenmarkt van kopers en verkopers sneller bij elkaar te brengen. Tot slot ziet u een nieuwe lay-out van deze brief. U kunt nu direct online uw verzekeringen berekenen en afsluiten, als u dat wilt.

Welkom bij van Koesveld

Online links

E-mailnieuwsbrief Van Koesveld januari 2011Online verzekeren

Vervoer
Auto
Bromfiets
Fiets
Motorfiets
Bestelauto
Vrachtauto

Wonen
Woonhuis
Inboedel
Aansprakelijkheid
Gezinsrechtsbijstand


Vrije tijd

Caravan
Kampeerauto
Pleziervaartuigen
Reis doorlopend

Geldzaken
Huishoudboekje
Sparen
Uitvaart

E-books
Linkedin
Twitteren zakelijk

Wie zijn wij


Woekerpolis nu goed te berekenen en aan te passen.
Volgens de VOFP is een polis nu oversluiten of beëindigen verstandiger dan door laten lopen. Overstappen naar een goedkopere verzekeraar of bankspaarproduct leidt tot een fors hogere eindopbrengst. Volgens Kape Breukelaar is het gros na een overstap beter af. Uiteraard altijd de compensatieregeling aanvragen. Daarover hebben wij u al uitvoerig over geïnformeerd in de eerdere uitgaven.
 


Welke polissen komen in aanmerking voor controle?
Polissen die:

-           Gekoppeld zijn aan uw hypotheek

-           Sparen via beleggingsverzekeringen

-           Sparen voor de kinderen

-           Sparen voor de “oude dag”

-           Sparen voor pensioen via lijfrente

-           Overige levensverzekeringen zijn


Alle verzekeringspolissen ouder dan 5 jaar altijd controleren. In het bijzonder de polis binnen uw hypotheek. Voorkom dat u straks met een onnodig hoge schuld blijft zitten. Dat kan nooit de bedoeling zijn.
 


Woekerpolis: houden of overstappen? Bron: Independer

De laatste jaren was er veel ophef over de kosten van beleggingsverzekeringen of woekerpolissen. Er is een maximum gekomen aan de kosten, en verzekeraars moeten het verschil compenseren. Maar de compensatieregeling staat ter discussie.

Door de introductie van nieuwe beleggingsproducten met veel lagere kosten en de sterk gedaalde premies van overlijdensrisicoverzekeringen, zijn er nu alternatieven op de markt die mogelijk meer opbrengen. Overstappen kan een betere optie zijn.

Deze Woekerpolischeck geeft je snel een grove indicatie van de mogelijke extra waarde bij overstappen. Overstappen kan administratief en fiscaal complex zijn en is niet altijd verstandig. Independer.nl kan je niet persoonlijk adviseren, maar helpt je met deze check graag op weg. Vraag de hulp in van een professional om je verder te laten begeleiden.

Let op! Deze Woekerpolischeck geeft slechts een indicatie. Independer.nl heeft deze check ontwikkeld om consumenten op weg te helpen en wil hier niets aan verdienen. Independer.nl kan niet helpen bij het invullen en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid (zie onze woekerpolisdisclaimer). Gebruik voor een zinvolle indicatie de juiste en meest recente waardes.


Doe de online check
Woekerpolischeck Independer


Brief en checklist Woekerpolis
Brief woekerpolis naar uw maatschappij
Checklist en procedure woekerpolis


Filmpje bij Kassa
Vanaf de dertiende minuut Oplossing Independer Woekerpolis bij Kassa


Woekerpolischeck compleet door ons laten verzorgen

Bent u te druk of komt het er maar niet van? Of weet u niet hoe te beginnen? Dan regelen wij het voor u. De voordelen lopen op van kleine bedragen tot tienduizenden euro’s. Aanmelden via Van Koesveld


Zelf berekenen, ook zelf oversluiten of samen met uw adviseur?

Zoals ook Independer vermeldt, neem na de eerste berekeningen een onafhankelijk adviseur in de arm. Er kunnen teveel fouten gemaakt worden bij het overzetten, waardoor  u een fiscale claim krijgt. Dit kan niet de bedoeling zijn. Van Koesveld is 100%onafhankelijk.


Helpt u ons met de Hypotheekdoos?
Wij zijn bezig met de ontwikkeling van Hypotheekdoos, de hulpdoos waarmee huizenkopers en verkopers gemakkelijker professioneel en onafhankelijk een hypotheek kunnen regelen Alle informatie ziet u op consumentensite en ondernemerssite. Uw mening op dit formulier. De meest zinvolle bijdrage belonen wij met een leuke waardebon. 

Barnseweg 114 - 3771 RP - Barneveld - www.koesveld.nl -  Tel. 0342-424242 - info@koesveld.nl - Twitter - Linkedin