VÄLKOMMEN till DrömCentrum Minerva smiley 
 
Här får du råd och inspiration om hur drömmar kan förstås, tolkas och användas. Och lite tips om ett och annat.
På hemsidan www.dromcentrum.se hittar du mer om drömmar, drömkurser, föredrag, böcker, drömtolkningar, med mera 
och ja förstås: de två återstående delkurserna i Komprimerad utbildning i Drömalkemi.
 
Detta brev innehåller Dröm+Tolkning, Erbjudanden, Information om de två återstående kurserna. 
 
 
På grund av coronakrisen är kursen Möte med döden framflyttad till 28-30 augusti.
Läs mer om kursen här längre ned.
 
Tiderna förändras, så även vibrationsfrekvenser och därmed även människan överlag, även om olika människor förändras och utvecklas i olika takt. 
Det är stort inflöde av starka energier till Jorden nu. Stora förändringar sker både i våra liv och inom oss, och i vårt samhälle. Men egentligen har dessa kosmiska inflöden av olika frekvenser av ljus pågått länge, i många år, och påverkat både våra psyken och våra kroppar. Men nu är det mera koncentrerad strålning än någonsin. 
Jag skrev en del om nuläget och corona/covid19 i förra nyhetsbrevet, och ska inte upprepa mig. Om du vill läsa det är du välkommen att höra av dig så mejlar jag det till dig; minervadrom@icloud.com .
Förändringarna i etern har jag alltid varit medveten om, då jag alltid haft information och vägledning från ’högre ort’ och fått hjälp att både få veta, uppleva och förstå. Därför har alla kurser varit olika, men har alltid fokuserat mycket på olika typer av självhealing. 
I mina böcker har jag inte berättat om den kunskap/visdom/instruktion/vägledning jag fått genom åren, men jag har förmedlat innehållet i dem. 
 
En bok som är särskilt aktuell och viktig nu är "Leva och Dö Medvetet
En handbok i konsten att dö, samtidigt som den tar dig med på ditt livs viktigaste resa ut mot vetandets gränser. En viktig och vacker bok om hur du kan leva ett medvetet liv med kunskap om den stora transformationen som väntar oss alla. Hur djur och människor dör. Om UKU, självmord och mycket mer. Djupa insikter om livet och döden som tar bort rädslan både för den egna döden och för andras död. Här finner du svar på de svåra frågorna. Vad händer när vi dör? Överlever medvetandet kroppen? Hur går det till? Hur kan du vara till hjälp vid en dödsbädd? Hur kan du assistera efteråt? En intressant, stödjande och upplysande läsning.
Boken erbjuds nu till extrapris direkt från förlaget:
Erbjudande: Du som vill köpa boken Leva och Dö Medvetet får 60:- kr rabatt under april och maj: 190,-  kronor (ordinarie pris 250:-). Postnords porto 66:- tillkommer. 
Mejla din order till förlaget magnus@heartdreaming.se  eller smsa/ring 070 420 44 44
Ange ditt namn, din adress, och ”Leva och dö medvetet 190,-"
 
 
DRÖM
Drömde att jag fick en son med ortens ”bad boy”. I drömmen var sonen både bebis och 10 år. Det verkar som om pappan hade vårdnaden för jag skulle träffa dem för första gången när barnet var några månader. Jag ville berätta det jag visste för att ge dem några ytterligare pusselbitar och det var att barnmorskan hade sagt vid förlossningen att sonen hade mycket energi (kom ut som en raket + att han tog för sig) vilket hon tyckte var bra.
Sen var sonen plötsligt 10-11 år, lillgammal, klädd i kostym, ordentlig, välkammad, välfriserad. Han hade gjort något fuffens som inte var så bra. Jag sa att det ligger nog i släkten, pappan var ju en bad boy och jag själv och min pappa är lite konstnärstyper och inte så formella utan gör lite som vi tycker, så det ligger nog i generna och är inte direkt hans fel.
 
TOLKNING
Drömde att jag fick en son med ortens ”bad boy”.
Bad boy pappan = sida i dig  som vågar göra som den/du vill, som går sin egen väg, inte finner sig i rådande normer eller andras förväntningar.
Son = pånyttfödelse av manlig princip, den som har mod att gå bortom andras begränsande förväntningar.
Något nytt har uppstått i ditt psyke och liv, som har att göra med att strunta i de konventionella normen/kraven.
Både pappan och sonen är aspekter av dig. Sidor av frihet och mod och självständighet, som nu kommit upp till ytan och blivit till en psykisk pånyttfödelse. Båda tillhör maskulina principen: Mod, Styrka, Ta för sig, Säga ifrån, Inta sin plats, Veta sina rättigheter ...
 
I drömmen var sonen både bebis och 10 år.
Sonen som bebis = vad kom du hit med? dvs vilken prägling hade du att återuppleva i detta liv?
Sonen som 10 år = vad hände dig i 10års-åldern? Något straff för att du gick utanför gränserna o kraven på hur man skulle vara?
 
Det verkar som att pappan hade vårdnaden för jag skulle träffa dem för första gången nu när barnet är några månader.
Det verkar som att du nu har genomskådat och släppt tidigare krav på ”att vara så som det förväntas”, men inte kunnat visa ditt ’nya fria jag’ praktiskt förrän nu. Mannen+sonen står ju båda för handlingskraft och mod, i detta fall modet att agera utanför normer och förväntningar och att i stället vara så som du själv behagar.
 
Jag ville berätta det jag visste för att ge dem några ytterligare pusselbitar och det var att barnmorskan hade sagt vid förlossningen att sonen hade mycket energi (kom ut som en raket + att han tog för sig) vilket hon tyckte var bra.
Du vill meddela din nya frihet, dela med dig av sådant som kan stärka och trösta och bekräfta. Dvs du vill bekräfta dig själv, ditt inre barn, gm att berätta att nu finns ny kraft och det är Okey.
Din son=ditt nya mod och din nya frihet att vara som du vill, har gjort att du har mera energi och mera kraft och förmåga att ta för dig (be om det du vill ha, dvs säga ja när du menar ja, och nej när du menar nej. Dvs sätta rätta gränser).
Barnmorskan=den sida av dig som ser och tillåter och stödjer detta, den sida i dig som bekräftar att det är bra med den nya styrka+mod du tillägnat dig.

Sen var sonen plötsligt 10-11 år. Lillgammal, klädd i kostym, ordentlig, välkammad, välfriserad.
Här vill drömmen visa att den fria busiga pojken i dig har fått finna sig i att sluta vara fri o busig och i stället fått lära sig att vara ”ordentlig” och 'välkammad', inte vara sig själv, sluta vara barn, sluta vara busig pojke som gör som han vill, och i stället blivit upplärd till lillgammal, ordentlig och välkammad.
  Så, än en gång, vad hände dig i 10-11 års ålder, som fick dig att sluta vara fri och börja bli mera hämmad och ordentligt välkammad?  Krav, förbud och påbud? Straff?
 
Han hade gjort något fuffens som inte var så bra. Jag sa att det ligger nog i släkten, han hade ju pappan som var en bad boy och jag själv och min pappa som är lite konstnärstyper och inte så formella utan gör lite som vi tycker, så det ligger nog i generna och är inte direkt hans fel.
Här visar drömmen att ’fuffens’ är förbjudet, och du försöker släta över eller berättiga, och försöker förklara.
Visar på att du har dåligt samvete för och vill urskuldra att du 'tagit dig friheter'. Som att det i omvärlden inte är riktigt accepterat att vara en oformell konstnärstyp, och att man gjort fuffens när man inte håller sig inom ramen av konventionella förväntningar.

Då började folk närgånget fråga vad det var som låg i släkten, men det tyckte jag blev pinsamt och ville inte svara. Ogillar folk som gör så, ska klänga sig fast och gräva djupare i det jag nyss försökte släta över. 
Blev du utfrågad under uppväxten? Blev du tvungen förklara och försvara? Fanns någon ”kontrollant” som ställde närgågna frågor?
Eller är det endast i ditt inre som du kände dig måsta stå till svars för något som andra inte accepterade eller som andra trodde sig ha rätt att kontrollera?
Hur som haver så har du nu utvecklat en ny frihet och obundenhet, och ett nytt mod att sätta rätta gränser. 
Men du vågar inte lita på att det är rätt, och inte heller på att andra kan acceptera det. Får du lov att vara fri i ditt nya sanna jag? Är det tillåtet? Blir du accepterad då, eller kanske avvisad?
 
Din dröm andas nya insikter och pånyttfödelse i frihet, men lite dåligt samvete för det.
Dessa känslor har ju givetvis med uppväxtens prägling att göra, förmodligen redan från 10-års åldern, och kanske redan från baby-tiden, för förmodligen kom du till jorden för att läka dessa känslor av att inte vara fri, inte få vara/uttrycka den du är i din egen sanning, vara kontrollerad med krav på att vara på ett visst sätt, dvs vara ’ordentlig’.
  Nu har du ju förenat dig med badboy-sidan och fått barn(pånyttfödelse) i form av bad son (nytt mod).
Så du har ju verkligen tagit friheten att gå utanför de normer som den kontrollerande uppväxten förväntade sig av dig. Därmed har du skapat ett nytt fritt och självständigt jag. 
Nu är det bara att skaka av sig / strunta i eventuella skuldkänslor eller dåligt samvete. Vet att de bara är pålagda utifrån av de som ville forma dig så som de önskade att du skulle vara.
   Nu kan du låta dina känslor därifrån, dvs skuldkänslor och dåligt samvete, få gå tillbaka till varifrån de kom, till de som pådyvlade dig sina egna värderingar.
För nu är du fri ! Du har ju nyskapat både badboy + du som badgirl, + bad son.
Lita på det. Det är ditt nya fria jag, både i ditt yttre liv och i ditt inre känsloliv.
Du har skapat+vunnit Mod, Självrespekt och Självständighet. 
Om gamla känslor av skuld och dåligt samvete kommer upp, bara välsigna dem och låt dem gå, låt dem upplösas i intet.
Ge dig själv tillåtelse och accepterande i det nya, i ditt nya jag, den som är fri och går sin egen väg och gör som hon/du själv vill.
 
 
Erbjudande: Utförlig drömtolkning via e-mail, inkl förklaring och reflektion. 500:- 
Mejla ditt intresse till minervadrom@icloud.com så får du veta hur det går till.
 
Erbjudande till dig som har läst någon av dessa tre böcker: Leva och Dö Medvetet, Genom döden, Gamla själar. 
Om innehållet i dessa böcker har väckt någon fråga, är du välkommen att mejla in den och få svar. (Allt står ju inte i böckerna)
Ämnet för frågan bör ansluta till ovanstående böcker, och vara allmänpersonlig.
En fråga - 100 kr.  Mejla frågan till minervadrom@icloud.com så får du swish nr. 
 
 
 
MÖTE MED DÖDEN  28-30 augusti 2020
Fristående kurs öppen för alla intresserade
 
En upplevelseinriktad helg där du får möta din födelse, ditt liv och din död. Diskussioner, Praktiska övningar, Teori, inre resor. För att förstå döden och kunna leva fri från rädslor.
 
Du får undersöka: Varifrån kom du? Hur kom du hit? Varför är du här? Vart går du? Varför blev det som det blev och vad är meningen med detta liv?
 
Inga föredrag om olika kulturers syn på döden, det kan du läsa dig till.
I stället tar vi ännu ett steg mot att både leva och dö medvetet.
 
En transformerande och läkande workshop, bortom dogmer, religioner eller trossystem.
Du får själv undersöka / uppleva och finna svaren. Du får veta hur inkarnationen gick till och du får förståelse för och healing till rädslor inför både livet och döden. 
 
Möte med döden: Vad har du för erfarenheter betr döden? Möt din födelse, ditt liv och din död. Vad händer efter döden? Varför är du här - mening och syfte med ditt liv. Vad är din uppgift?
 
För dig som vill gå kursen kan det vara bra att veta hur din födelse gick till. Födelseprocessen/förlossningen grundlägger de mönster du har att bearbeta och läka denna livstid. I boken Förstå dina känslor-att läka sig inifrån, kapitlet  Hur kommer man i kontakt med sina känslor, står det: …Detta innehåll färgas bland annat av hur barnet upplever fostertiden och födelseprocessen, som i sin tur grundlägger senare livsattityder och levnadsmönster…"
 
Det är bra om du har läst boken Leva och dö medvetet (eller Genom döden) av Louise Minerva-Li inför kursen. Men det är inget krav. Den kommer att finnas till lågpris på kursen.
Erbjudande som ovan (under april och maj):  60:- kr rabatt: 190,- (ordinarie 250:-). Postnords porto 66:- tillkommer. 
Mejla din order till förlaget magnus@heartdreaming.se  eller smsa/ring 070 420 44 44
Ange ditt namn, adress, och ”Leva och dö medvetet 190,-"
Här är en läsares ord om boken:
Det finns en mycket bra bok som hjälper människan att klara av och orka med ett dödsfall, att sitta med en döende och hjälpa till vid övergången, att släppa rädslan för döden och naturligt kunna möta både den döende och de efterlevande närstående.
Leva och Dö Medvetet / Genom Döden 
ger insikt i att finnas till i stunder där hjälpen behövs, med ett godhjärtat och varmt bemötande. 
Boken underlättar för och hjälper både den döende och de närstående.  
En annan läsare skrev: Om alla läste denna bok skulle inte krig finnas.
 
 
Modul 8:  november 2020
Inre seende, drömramar, reinkarnations-scanning och reinkarnationsterapi. Få klarhet i varför dit liv ser ut som det gör. Finn ett liv varifrån du kan hämta kraft.
Arbetsmetodik, frågemetodik. Kompendium 300:- tillkommer.
Kursavgift 3000,- 
Anmälningsavgift 1000,- 
Plats: nära Södertälje
När företag eller din firma betalar tillkommer 25% på kursavgiften
 
Lyssna gärna på DrömPod Minerva https://soundcloud.com/user-997881667
 
Önskar du privat session, drömtolkning/drömhealing eller regression tidigare liv, se Drömcentrums hemsida www.dromcentrum.se under fliken Tolkning/Behandling, eller klicka här: http://www.dromcentrum.se/drombloggen.htm 
 
 
Sprid gärna drömkunskapen genom att skicka detta brev till en vän. Forward this email to a friend
 
Ta hand om dej på bästa sätt 😍
Störst av allt är det öppna hjärtats allomfattande Kärlek
Louise Minerva-Li