Nieuwsbrief maart 2009

Alles wat je aandacht geeft, groeit. Zo kun je zowel het negatieve als het positieve voeden. Een interessante gedachte in de tijd van de recessie. Zou de wijze van omgaan met deze wijsheid er mee te maken hebben, dat ik twee heel verschillende geluiden om me heen hoor, variërend van angst tot optimisme. Wat me opvalt is dat de ene groep de neiging heeft om zich te laten leiden door de ander, terwijl de andere groep meer vanuit een eigen basis lijkt te opereren. Wat is defensie en wat is authenticiteit? Kosmisch gezien zijn mijns inziens alle energieën gericht op het ontstaan van eenheid en dat een ieder gaat doen waar hij of zij voor gekomen is. Dit zal aardig wat verschuivingen opleveren, die helaas in sommige gevallen niet zonder slag of stoot zullen plaatsvinden. Je kunt wachten totdat je in een "gedwongen" crisis terecht komt of pro-actief je geestelijke en fysieke lichaam aanpassen aan de veranderende energetische trillingen. Meditatie, visualisatie- technieken en energiewerk zijn werkvormen die in deze processen voor bewustzijnsverruiming kunnen zorgen waarbij eventueel gebruik gemaakt kan worden van ondersteunende hulpmiddelen zoals Healingarts, Aurasomakleuren, Janosh-kaarten of een I-Doh. Ben je nieuwsgierig geworden? Ik ga graag in op de vragen die je hier omtrent hebt. Ook kun je een kijkje nemen op de geheel vernieuwde workshop- en trainingsagenda op de website. Misschien staat er een passende activiteit voor je gepland.

4 MAART: FAMILIEOPSTELLINGEN (WORKSHOP) Toe aan het doorbreken van een patroon, het krijgen van inzicht in vastgelopen processen of het vinden van de juiste positie in jouw gezin? Op 4 maart zijn er nog enkele plaatsen vrij om een eigen (levens)vraag uit te werken met een familieopstelling in de workshop Inzicht-Inn-Familiepatronen.

12 MAART: OPLEIDING SPECIALIST-INN-OPSTELLINGEN Ben je na het volgen van de basisopleiding "Coach-Inn-Systemen" klaar voor de volgende stap in het zelf begeleiden van organisatie- en familieopstellingen? Op 12 maart start een speciale vijfdaagse vervolgopleiding Specialist-Inn-Opstellingen.

17 MAART: KENNISMAKING-INN-OPSTELLINGEN Wil je zelf ervaren hoe het is om representant te zijn in een opstelling, meer weten over deze methodiek of kennismaken met mij en mijn werkwijze? Op dinsdagavond 17 maart organiseer ik van 19.15-22.00 uur weer een workshop Kennismaking-Inn-Opstellingen. Je kunt voor 15 euro deelnemen en kennismaken met familieopstellingen en organisatieopstellingen.

3 APRIL-VERVOLGOPLEIDING: WAARNEMEN-INN-FAMILIE-ENERGIE 2 Heb je al ervaring opgedaan met het waarnemen van (familie)energie tijdens de Energiedag, de cursus Effectief-Inn-Intuitieve-Waarneming of op andere wijze en wil je deze werkvorm gerichter in kunnen zetten in jouw dagelijkse praktijk? Op 3 april vindt de eerste dag van de driedaagse vervolgtraining Waarnemen-Inn-Familie-Energie 2 plaats. Een goede mogelijkheid om waarnemingsvaardigheden aan te scherpen, de juiste boodschap mee te geven aan gedane waarnemingen en efficient gebruik te maken van aanwezige hulpbronnen.

27 APRIL-1 MEI 2009 : OUDER EN KINDWEEK (ITALIE) Wil je de relatie met je kind verbeteren, zijn jullie toe aan een weekje ècht samen weg of willen jullie in de vakantie eens een keer iets heel anders doen?
Onder het motto "Ik ben ik, jij bent jij, samen zijn we......." vindt van 27 april tot en met 1 mei op het landgoed "Vallerosa" - Selci - Italië een Ouder-Kindweek plaats. Tijdens deze co-productie met Jeannette Lamme en Maddy Kloet wordt op speelse, creatieve en sportieve wijze
de ouder-kindrelatie verdiept, verbreed, bevrijd of misschien zelfs wel opnieuw vorm gegeven. Vraag nu de brochure aan. 8 MEI-STRIPPENKAART: PROFESSIONALISERING-INN-OPSTELLINGEN Ben jij begeleider van organisatie- of familieopstellingen, heb je af en toe behoefte aan oefening, professionalisering en intervisie, maar geen zin om nog een uitgebreide opleiding te volgen? Op 8 mei vindt in het Bolwerk een eerste professionaliseringsdag plaats. Er staan tot het voorjaar van 2010 nog 3 dagen gepland. Je kunt per workshop besluiten om mee te doen. Schrijf je je in voor alle vier de dagen, dan hoef je één dag niet te betalen.

9 MEI: ENERGIEDAG Loop jij te stoeien met je energiehuishouding, heb je niet het gevoel dat je op het juiste (levens)spoor zit of wil je gewoon meer weten over het managen van energie? Wegens groot succes wordt op 9 mei de alweer vierde editie van de Energiedag gehouden. Tijdens deze dag maak je een scan van jouw energiesysteem, waarbij je inzicht krijgt in de wijze waarop jij energie geeft, ontvangt en verliest. Aansluitend worden je tools aangereikt om jezelf te beschermen of juist open te stellen voor (on)gewenste energieën.

BOEKENTIP VAN DE MAAND Aan het einde van een training werd ik door de deelnemers verrast met het boekje " De Vier Inzichten" - wijsheid van de Tolteken geschreven door Don Miguel Ruiz. Hij beschrijft een recept van de Tolteken om een gelukkig en vrij mens te worden. De ingrediënten zijn:
- wees onberispelijk in je woorden
- vat niets persoonlijk op
- ga niet uit van veronderstellingen
- doe altijd je best.
Het lijkt zo simpel, maar in de praktijk toch een hele uitdaging. Wellicht kan de tekst je ondersteunen in dit proces.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail door of zend mij het e-mailadres.