Nieuwsbrief februari 2013
  
 
Voorjaarsaanbiedingen!
Nu de laatste sneeuw toch echt weggesmolten is en de temperaturen weer beginnen te stijgen, willen wij de lentekriebels die bij ons, motorrijders, weer aanwezig zijn nóg meer laten kriebelen.
 
Omdat wij inmiddels weer nieuwe voorraad hebben binnengekregen en onze voorraadruimte ook zijn grenzen kent, staan twee gloednieuwe machines in de aanbieding.
 
Jialing JH600 Solo € 4.950,- : Uw voordeel van € 1.493,- (catalogusprijs+BPM)!
Gekentekend, als testmachine gebruikt om de - naar gebleken uitstekende! - kwaliteit te testen. Verder spiksplinternieuw. De machine is ingereden en heeft zijn voorgeschreven servicebeurt na inrijden gehad. Kopen, rijden! Compleet met gebruikershandleidingen en een oliefilter voor de 12.000 km beurt. MOTORWERK heeft de gebruikelijke verslijtonderdelen op voorraad.
 
Chang Jiang 750 M1+ Ordonnansmotor
€ 4.125,-
: Uw voordeel van € 770,-!
De machine is gebruikt voor beursdoeleinden, is netjes gepoetst maar verder nog in de toestand zoals uitgepakt uit het krat. Deze machine heeft een bijzondere M1+ motor, vraag ons om nadere informaties.
 
Royal Enfield 350 Bullet uitverkocht!
Onze voorraad aan Royal Enfield 350 Bullet is al uitverkocht. Niet vreemd als we de uitstekende restauratie- en revisiekwaliteit bekijken. Dat vonden de Nederlandse en Duitse klanten dus ook.
 
Bestel nu uw Royale Enfield 350 Bullet
Gezien dit succes heeft MOTORWERK uiteraard besloten om een nieuwe bestelling in India te plaatsen. Gebaseerd op de huidige verkoopprijs van € 3.675,- af Venlo proberen wij ook deze nieuwe charge op deze prijs te houden. Maar, ook wij zullen moeten afwachten hoe de sterk stijgende transportkosten hier uitpakken. Niettemin, voor een bedrag in deze orde van grootte krijgt u schitterend gerestaureerde klassieker die u naar eigen wens kunt samenstellen. De levertijd is ca. 12 weken na orderbevestiging. Wilt u ook uw eigen machine bestellen, haast u dan en neem direct contact met ons op!

Jialing JH600B op het Alte Elefanten Treffen
Een goede Duitse klant van ons heeft zijn Jialing JH600B gebruikt waar hij hem o.a. voor heeft aangeschaft. Om in de winter ook aan het Alte Elefanten Treffen bij de Nürburgring te kunnen deelnemen. Tijdens het weekend van 15, 16 en 17 februari heeft de 24e editie van het beroemde Elefantentreffen weer plaatsgevonden. En Burkhard Reichow was erbij en stal de show met zijn Jialing JH600B!

De nieuwe zending met Chang Jiang 750 en Jialing JH600B is uitgepakt
Op 12 februari j.l. (nota bene Carnavals-dinsdag...) konden de klanten hun bestelling in ontvangst nemen in een van de loodsen van Seacon Logistics in Venlo. Niet alleen vanwege Carnaval werd het een vrolijke boel. Het is altijd een gezellige gebeurtenis als de klanten hun lang verwachte bestelling dan in ontvangst kunnen nemen. Naast de Chang Jiang 750 zijn er ook een  aantal Jialing JH600B aangekomen, waarvan een deel meteen werd doorgestuurd naar onze wederverkoper voor Zuid-Duitsland en Oostenrijk, de firma Löw Gespanne GmbH.
 
Bestel nu uw (zijspan)motor
Een afgeleverde container betekent ook weer dat er een nieuwe bestelling in de maak is. Wij hebben al contracten voor Chang Jiang 750 bestellingen in handen, maar er is nog plaats over voor uw bestelling. Bezoekt u ons tijdens de komende motorbeurzen (zie de agenda) of maak direct een afspraak met ons. U kunt zich dan uitgebreid informeren over de details rond de aanschaf van uw Chang Jiang 750 zijspanmotorfiets.
 
Bel ons op: 077 3737396 of stuur een e-mail.
 
Een blauwe plaat voor een klassieker ouder dan 1978? Het werkt!
In de oude regeling konden enkel motorfietsen ouder dan 1974 een blauwe plaat krijgen. De FEHAC en de RDW hebben nu geregeld, dat klassiekers met een datum eerste toelating tot 31.12.1977 óók een blauwe kentekenplaat mogen voeren.
 
Wij hebben de procedure i.v.m. de verkoop van een Royal Enfield 350 Bullet getest en het resultaat: na drie (!) dagen hadden we het kenteken in handen dat recht geeft op het voeren van een blauwe kentekenplaat.
 
Bij de RDW keuring wel uitdrukkelijk vermelden dat u een blauwe kentekenplaat wilt voeren!

MOTORWERK cursus zijspanrijden
Binnenkort vindt weer een cursus plaats.
 
Neem contact met ons op en in onderling overleg wordt dan de datum met enkele uitwijkdata vastgelegd. Zodra blijkt dat het weer te slecht is voor de eerste keuzedatum, kan dan de volgende datum worden aangepeild.
 
 
Agenda
 
Oldtimerbeurs BOM Berlare (B)
Op zondag 10 maart a.s. is MOTORWERK aanwezig op deze beurs georganiseerd door de Berlaarse Oldtimer Motorvrienden. De hal is inmiddels al vol bezet, dus dit belooft wat!
 
Oldtimerbeurs BOM Berlare
Festivalhal Donklaan 125 9290 Berlare
9.30 u. - 18.00 u.
 
Zie ook BOM Berlare
 
Motormarkt Hardenberg (NL)
Op zaterdag 30 maart a.s. staat MOTORWERK weer op de Motormarkt Hardenberg.
 
Een uitstekende gelegenheid om ons en ons aanbod eens goed te leren kennen.

 
Inhoud
 
Voorjaarsaanbiedingen!
 
Royal Enfield 350 uitverkocht, dus nieuwe bestellen!
 
Jialing JH600B op het "Elefantentreffen"
 
Nieuwe zending aangekomen
 
Bestel nu uw (zijspan)motor
 
Blauw kenteken procedure werkt!
 
Zijspancursus MOTORWERK
 
Agenda
 
Jialing JH600 solo, € 4.950,-
 
CJ750 M1+ € 4.125,-
 
 
 
Royal Enfield 350 Bullet
bestel nu uw exemplaar!
 
 
 
 
 
Het Alte Elefanten Treffen
 
 
Nieuwe zending aangekomen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Motormarkt Hardenberg
 
 
MOTORWERK -  betaalbaar modern en klassiek motorplezier -  www.motorwerk.nl